Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pukla blokada na Korfu,otišlo 5000 kom..

nema aska na KORFU [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

he he sve su dionice pod strogim štopom MM-a jer mnogi kasne s ulazima, a sve jeeeftinoooooo

to štopanje traje već dugo,dugo vremena……e sada je li to "realno" stanje ili nam prodaju muda pod bubrege i čekaju da sve rasprodamo do crobi 2200 ili 2300 a oni onda dodaju gasa i sve dionice nabiju u nebesa to ostaje za vidjet…..zato još uvijek ostajem kod one svoje taktike da budem strpljiv……..nekom je ovaj rast sumnjiv a meni je sumnjivi što nismo počeli rast još prije pa mi se sve čini da su neki jako, jako zaspali i totalno krivo procjenili kuda će europa i svijet…….i sada se nalazimo u tatalnom raskoraku sa europom i svijetom…….oni šumom a mi drumom i obratno…..

i da, nije ovo prvi put da u zadnjih mjesec i pol najviše rastemo baš petkom…….kao da cijeli tjedan "gazde" namjerno štopaju očekujući korekciju u svijetu i jeftino prikupljajući dionice od nervoznih i nestrpljivih stvarajuči dojam napetosti i nesigurnosti na našoj burzi dok cijeli svijet raste….. jednostavno vas naćin na koji se trguje kod nas tjer da si postavite pitanje : tko je ovdje lud?…..prodaju nam neke korekcije kojih jednostavno nema….pa ameri su od ti svih najavljivanih korekcija trebali biti na barem 20% nižim razinama nego što su sada i da li se to dogodilo pitam ja vas?…..ispada da naša burza i ulagači na njoj jednostavno nisu predvidjeli buduće događaje što i prometi pokazuju……..jednostavno kasnimo za vijestima na koje je burza već ranije trebala reagirati………

he he sve su dionice pod strogim štopom MM-a jer mnogi kasne s ulazima, a sve jeeeftinoooooo

to štopanje traje već dugo,dugo vremena……e sada je li to "realno" stanje ili nam prodaju muda pod bubrege i čekaju da sve rasprodamo do crobi 2200 ili 2300 a oni onda dodaju gasa i sve dionice nabiju u nebesa to ostaje za vidjet…..zato još uvijek ostajem kod one svoje taktike da budem strpljiv……..nekom je ovaj rast sumnjiv a meni je sumnjivi što nismo počeli rast još prije pa mi se sve čini da su neki jako, jako zaspali i totalno krivo procjenili kuda će europa i svijet…….i sada se nalazimo u tatalnom raskoraku sa europom i svijetom…….oni šumom a mi drumom i obratno…..
[/quote]
Pa i ekonomski smo u još većem raskoraku u odnosu na Europu pa svejedno danas rastemo 3 puta više od njih to vam nije malo čudno oni svi izašli iz recesije a naš BDP pada više od 6%.

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/nelikvidnost-divlja-nepodmireni-nalozi-u-mjesec-dana-narasli-33%2c5%25!,55839.html

Daleko najveći štop je na Ingrici, turizmu i energetici … samo to kupujem, a sve ovo što raste jako izlazim iz pozicija pa nek drugi ulaze, pa nije toliki trud oko štopanja bezvezeeee [tongue]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Daleko najveći štop je na Ingrici, turizmu i energetici … samo to kupujem, a sve ovo što raste jako izlazim iz pozicija pa nek drugi ulaze, pa nije toliki trud oko štopanja bezvezeeee [tongue]

Kakvo štopanje, priče za malu djecu kad nešto ne raste, onda se kao štopa, ne raste jer ima puno prodaje. ako se prodaja probije, rasti će.

Ja sam vam svima rekao još kad je izabrana Jaca da ćete svi klicati Jaca Jaca!!

Ajde sada svi, Jaca, Jaca! [smiley]

Mislim da sam ja napisao 10 postova na crobexu 1790 kupujte, šta vam je, dobio 1000 jedinica za to.

odlično, 43 milje prometa, još kad ameri otvore ljepo ima da poskočimo još malo…

ma kakav cash-r-a, 100% in

Ja sam vam svima rekao još kad je izabrana Jaca da ćete svi klicati Jaca Jaca!!

Ajde sada svi, Jaca, Jaca! [smiley]

Mislim da sam ja napisao 10 postova na crobexu 1790 kupujte, šta vam je, dobio 1000 jedinica za to.

[/quote]

Kolega ja bilo kakav post da napišem dobit ću jedinicu.
Evo sad pogledajte, ovaj post npr.
Dok čitate već je jedinica.

[/quote]

a moguće je da ljudi ocjenjuju argumentiranost postova, stručno znanje autora posta koje bi se barem nekad trebalo osjetiti… a neargumentirano laprdanje ocjenjuju tako kako ste naveli?
premda je ocjenjivanje na forumu vrlo čudno, možda je ipak, barem djelomice tako kako sam naveo?

Slika vrijedi više od tisuću riječi…

(pogledajte naloge izvan prvih 10)

Slika vrijedi više od tisuću riječi…

(pogledajte naloge izvan prvih 10)

izvan prvih deset vidim prazan bid i prazan ask. da budem precizniji 233 na bidu i 243 komada na asku (van prvih deset).

New Report

Close