Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
RH i Slovenija postigle dogovor o deblokadi
Hrvatska i Slovenija postigle su dogovor o nastavku hrvatskih pristupnih pregovora s EU i nastavku pregovora o rješavanju graničnog prijepora, objavili su danas u Ljubljani hrvatska premijerka Jadranka Kosor i slovenski premijer Borut Pahor nakon razgovora.
Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/
Upravo javili na dnevniku,postignut dogovor s Slovenijom,sljedi deblokada pregovora
Juuuuuuuuupi, povukli smo svoje karte oko kojih smo bili ustrajni godinu dana i koje su ključni dokazi teritorija RH. Zašto to nije odmah napravljeno, domoljubi jedni? To je fantastična vijest za burzu i treba brzo pokupovati sve [cry]. Dajmo sve svima i živjeli vječno.
Katastrofa.
Teško onome koji gleda, a ne vidi.
Postignut dogovor sa Slovencima. Čudi me da se ništ ne događa na burzi. Ako neće rasti nek bar pada, majku mu.
Koliko ja vidim trenutno raste 1.90%!! A šta ste vi ste mislili da će 19.0%? Nikad zadovoljni!!
Teško onome koji gleda, a ne vidi.
Postignut dogovor sa Slovencima. Čudi me da se ništ ne događa na burzi. Ako neće rasti nek bar pada, majku mu.
Koliko ja vidim trenutno raste 1.90%!! A šta ste vi ste mislili da će 19.0%? Nikad zadovoljni!!
[/quote]
Samo neznam na temelju čega. Mojih pola dionica je u minusu a pola neka bijeda u plusu.
Juuuuuuuuupi, povukli smo svoje karte oko kojih smo bili ustrajni godinu dana i koje su ključni dokazi teritorija RH. Zašto to nije odmah napravljeno, domoljubi jedni? To je fantastična vijest za burzu i treba brzo pokupovati sve [cry]. Dajmo sve svima i živjeli vječno.
Katastrofa.
[/quote]
Kolega nije problem nikada bio u kartama, karte su reda radi bile tu Europa je malo jače pripjetila Slovencima i rekla im da malo ohlade pa to se zna već par dana ne bi Slovenci odustali od blokada da mi povučemo sve dokumente ali sila Boga ne moli.
he he sve su dionice pod strogim štopom MM-a jer mnogi kasne s ulazima, a sve jeeeftinoooooo
PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!