Arap: ” Arap: ” IGH… prodaje do 6.250kn samo 42 komada na 6.250kn samo 2 komada[smiley1][smiley2] ” jos 26 komada do 6.400kn ” jos 22 komada do 6.500kn[smiley2]
jos 24 komada do 7.500kn
Nakon dugo vremena promjena trenda na ZABA R-A, kupnja jača. Od 12 000 na kupnji 307 komada. Prodaja , do 14 000 40 komada. Izgleda da nema novih paketa na prodaji, mislim da je vrijeme.[smiley2]
Bome lijepo, kupnje od 12 000 – 325 komada.
Prodaje do 14 000 – 66 komada.
Spremni za polijetanje?
[smiley2]
Kakvo je ovo majstorsko rušenje Zitnjaka u posljednjoj trgovini dana? Raste do 737 i onda paf…prodaja na 676.
Amaterski.[smiley7]
Moram priznati da su mi ptkm,dlkv i tnpl baš uljepšali dan[smiley2][smiley2][smiley2]
Meni će PTKM uljepšati dan kad proboje 300 i kad se prestaju pojavljivati ovi paketi od par tisuća komada na prodaji svako malo. Sutra ćemo vidjeti koliko su amerikanci kupili
Meni će PTKM uljepšati dan kad proboje 300 i kad se prestaju pojavljivati ovi paketi od par tisuća komada na prodaji svako malo. Sutra ćemo vidjeti koliko su amerikanci kupili
Valjda danas popodne,to big boss riješava kao od šale[smiley2]
meni božjakovina svaki dan uljepšava dan. baš je lijepo biti u dionici koja je ispod booka i za koju se vežu samo dobre vijesti. neka, sutra nastavak priče. na 2000 očekujem laganu stagnaciju , a kad prođe onaj veći nalog onda nema kraja…
Ja sam vam se upravo pridružio. Pozdrav svima.
Crobex završio na +2.31% s preko 100 milijuna kn prometa. [smiley2]
To je odgovor fond managera zlim jezicima koji već mjesecima prizivaju korekciju za koju ne postoje uvjeti. Dečki možete slobodno spiskati keš i pretvoriti ga u dionice jer od korekcije uskoro ništa.
To je odgovor fond managera zlim jezicima koji već mjesecima prizivaju korekciju za koju ne postoje uvjeti. Dečki možete slobodno spiskati keš i pretvoriti ga u dionice jer od korekcije uskoro ništa.
Dobro zboriš kolega.
Croblack:
”
Crobex završio na +2.31% s preko 100 milijuna kn prometa. [smiley2]
”
Potpuno si u pravu,pače,kao da danas počinje novi stisak up koji bi mogao potrajati [smiley2]