Kolega ‘hugh’,
imate dobru priliku da kupite dionice, jedna sićušna skupina ljudi će biti sretna da vam proda. Ne vjerujte natpisima u medijima jer će vas oni dovesti do propasti. Razmislite svojom glavom i odlučite u kojem ćete smijeru.
Ako se i sutra probudite, a država bankrotirala nemojte se čudom čuditi. Vrijeme je u kojem je jedini cilj zadržati posao i dobivati plaću što dulje. Sretno!
Krenuo i Vijadukt za Ingom,te dionice su zadnjih godinu dana najviše pale od svih.
Aha, zato moraju i najvise rast!? Znaci ti kupujes po tom principu koje dionice su pale najvise moraju i rast? Jer to razlog ovog neobjasnjivog rasta, po tebi?
(nemam niti jednog gradevinara u portfelju)
kolega "1 dioničar"
apsolutno se slažem da je u današnje vrjeme glavni cilj zadržati posao i svaki dan sam sretan što ga imam (makar bi bio sretan sa promjenom ne bolje u nekoj drugoj firmi) i trudim se zadržati ga i dalje dok ne nađem nešto bolje jer ljudsko srce uvijek traži više a to ne znaći da treba grlom u jagode……
a što se dionica tiće pozicionirao sam se još prije mjesec dana i za sada se čekanje pokazalo apsolutno ispravnim……tako da mi razlika u cijeni između kupljenje i sadašnja daje vremena za izlazak ako se stanje na burzama drastično promjeni u nadolazećem razoblju makar mislim da ima tu još prostora za rast a ako nas pogode još i neke jako pozitivne vijesti moglo bi biti i iznad svih mojih "očekivanja"……..
ako mudri ne zna tko zna
Castro,izveo si pogrešan zaključak,ali nemam vremena ni volje ti objašnjavati po kojem principu kupujem odnosno prodajem.
Ali ti mogu reći da bi bio jako neozbiljan kad bi ulagao na temelju toga što si naveo.
LEDO
Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
5.061,00 1 11:28:47
4.950,00 382 11:14:39
4.999,99 3 10:59:42
4.980,00 3 10:59:42
4.979,00 1 10:57:05
4.968,00 2 10:43:24
Moram priznati da sam danas zadovoljan sa prometom do sada:
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.063,98 0.59% 13.908.506,60 kn 13.908.506,60 kn 0,00 kn 0,00 kn
Castro,izveo si pogrešan zaključak,ali nemam vremena ni volje ti objašnjavati po kojem principu kupujem odnosno prodajem.
Ali ti mogu reći da bi bio jako neozbiljan kad bi ulagao na temelju toga što si naveo.
Nije važno što je točno već je važno što većina misli da je točno.Naravno ovo vrijdi samo za
kratkoročno ulaganje.
Za dugoročnog investitora bitni su fundamentalni pokazatelji.
Krenuo i Vijadukt za Ingom,te dionice su zadnjih godinu dana najviše pale od svih.
A sta bih iz ovoga trebao zakljuciti?
Da, bio bi. Tvoj princip kupovanja mi niti ne trebas objasnjavat, niti sam te trazio. Posto svatko kupuje na svoj nacin. Drago mi je ako netko zaraduje na Ingri ali ja sam samo konstatirao da je rast trenutno nicim poduprijet. A to sto je Ingra dugo padala i mozda vise od drugih dionica ne opravdava ovaj rast. Jer su i druge dionice jako padale pa ne znaci da ce se sve vratit na staru cijenu. Pozdrav i ugodna zarada svima.
Sve informacije su dostupne kako na webu kompanije Tigar, tako na webu Beogradske berze a market mejker Tigra (Inter Capital Securites a.d) odlično gotovo školski radi svoj posao – akcije dobro kotiraju i svi znaju sve što treba znati. I najvažnije – Tigar dobva sve jeftiniji kapital za dalja ulaganja.
Pazi ovo u Srbiji ima MM. A gdje smo mi?
Zato ako uzimaš kredit rađe uzmi neki gotovinski kojeg ćeš moći redovno otplaćivati, velim ako baš moraš uzimati kredit, tada imaš mirniji san, a dionica i ako pada znaš barem da te nitko neće nazvati i reći gospon, margin call je nastupio, molimo uplatite određeni iznos ili određeni broj dionica. Nemate, nažalost potraživanja ćemo namiriti prodajem dionica iz vašeg portfelja kojeg mi skrbimo.
Slažem se
Ovaj poziv mi je jedna od najgorih nočnih mora 🙂
Uvijek bih rađe uzeo gotovinski kredit za trejdanje.