Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dobro, tko ovo izlazi iz Janafa???

Jel INA? [angry]

Možda je bolje pitanje: tko ulazi ?

rosnjeftogazprom???? [huh]

http://www.kucilooro.webs.com/

Promet nije velik ali rastemo izgleda da prodaja polako popušta.

http://www.poslovni.hr/125961.aspx

da mi birtic nije rekao ne bih dosegao ove spoznaje
mala zemlja za velike igrace

Postanite Eu-robovi

na ingri banana, pardon, blokada [thumbsup]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

INGRA blokada, ovdje je mnoge ošišalo mnogi su govorili da će se teško oporaviti i da joj slijedi propast a kad ono snažno gore.

…eeeeeee konačno…dugo nisam vidio kako izgleda blokada…a kad je na INGRI, onda mi je još draže…bilo je i vrijeme…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

idem sutra u šoping kod tomića
hvala ingra

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

izgleda kao da je počeo proboj i na ZABI

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Izgleda da je PBZ equity počeo podebljavat pozicije, ZABA mu je najzastupljenija od domaćih dionica, a u TOP 10 pozicija mu je i INGRA.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Izgleda da je PBZ equity počeo podebljavat pozicije, ZABA mu je najzastupljenija od domaćih dionica, a u TOP 10 pozicija mu je i INGRA.
[/quote]

Ne bih se slozio. Koji fond kupuje tako agresivno da otjera dionicu u poz.blokadu? Niti jedan.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

[/quote]

Ne bih se slozio. Koji fond kupuje tako agresivno da otjera dionicu u poz.blokadu? Niti jedan.
[/quote]
Uštrcana im je lova, jučer je jedan kolega postao, sad ne znam točno koliko milijuna kuna. Koji je OIF uopće u zadnje vrijeme kupovao? Inače su to kraljevi racionalnog poslovanja i razmišljanja [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close