dobro, tko ovo izlazi iz Janafa???
Jel INA? [angry]
Možda je bolje pitanje: tko ulazi ?
Promet nije velik ali rastemo izgleda da prodaja polako popušta.
http://www.poslovni.hr/125961.aspx
da mi birtic nije rekao ne bih dosegao ove spoznaje
mala zemlja za velike igrace
na ingri banana, pardon, blokada [thumbsup]
INGRA blokada, ovdje je mnoge ošišalo mnogi su govorili da će se teško oporaviti i da joj slijedi propast a kad ono snažno gore.
…eeeeeee konačno…dugo nisam vidio kako izgleda blokada…a kad je na INGRI, onda mi je još draže…bilo je i vrijeme…
izgleda kao da je počeo proboj i na ZABI
Izgleda da je PBZ equity počeo podebljavat pozicije, ZABA mu je najzastupljenija od domaćih dionica, a u TOP 10 pozicija mu je i INGRA.
Izgleda da je PBZ equity počeo podebljavat pozicije, ZABA mu je najzastupljenija od domaćih dionica, a u TOP 10 pozicija mu je i INGRA.
[/quote]
Ne bih se slozio. Koji fond kupuje tako agresivno da otjera dionicu u poz.blokadu? Niti jedan.
[/quote]
Ne bih se slozio. Koji fond kupuje tako agresivno da otjera dionicu u poz.blokadu? Niti jedan.
[/quote]
Uštrcana im je lova, jučer je jedan kolega postao, sad ne znam točno koliko milijuna kuna. Koji je OIF uopće u zadnje vrijeme kupovao? Inače su to kraljevi racionalnog poslovanja i razmišljanja [lol]