Ili se možda čeka rasplet političke situacije vezano za najavljene prosvjede,u kojima je očigledni cilj rušenje vlade.
Ili se možda čeka rasplet političke situacije vezano za najavljene prosvjede,u kojima je očigledni cilj rušenje vlade.
kolega pogledajte malo siru sliku ne samo biti ograniceni na 15.9
kako je opozicija podrzala prosvjede?
nikako, a zasto?
zato sto sada ne zele preuzeti vlast jer bi sami sebi napravili medvjedu uslugu, stavili se u grotlo i izgorili…
bolje je preuzet vlast kad nema izlaza, potones do dna i tada svaka odluka ima opravdanje i legitimitet, prosvjedi za rusenje vlade nas tek ocekuju poslije precjednickih izbora.
do tada samo blamaze i dreka bez ucinka, razmislite malo o tome [thumbsup]
Iskorigirat će oni nju meni izgleda malo više…možda 1500 bodova.
Koji si ti smješni lik pa zar stvarno misliš da će na 1500 crobex pa nema šanse više ispod 1800 ni u ludilu.
Kretanje burzovnog indeksa
CROBEX 2.034,60 +0,42 %
CROBEX10 1.065,73 +0,72 %
Ovo je od danas?
Vani raste nenormalno več par dana što je sa našom burzom ????
Nitko nece da se igra s nama [cry] [cry] [cry] buuuuaaaa [cry]
Kretanje burzovnog indeksa
CROBEX 2.034,60 +0,42 %
CROBEX10 1.065,73 +0,72 %
Ovo je od danas?
INGR-R-A 46,75kn +7,15%
A pod hipoteku su stavljene dionice najvećih Agrokorovih dragulja, poput Jamnice, Leda, Konzuma i Zvijezde.
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/09/07/0062006.html?pos=n0
Gdje ćemo mi sutra, što mislite??
Najavili nam deblokadu pregovora.
Kosor rekla da smo dotaknuli dno i da 2010 sigurno slijedi oporavak, valjda su joj to rekli ekonomisti do kojih toliko drži ( što je dobro ).
EU nas pohvalila da napredujemo.
Sudeći po završetku petka kod amera, i futuresima, EU bi trebala biti zelena ujutro.
Crobex tjedan završio u minusu ( a u bullu smo )
Izgleda da idemo gore.
[wink]
E moj plavi, ja sam mislio da si ti pametan momak, a ti spominješ Kosoricu i njene " ekonomiste" kao neko mjerilo. Dotična i trust ekonomskih mozgova kao borbu protiv recesije ( a ona sigurno ne zna što recesija po definiciji jest) su upotrijebili sofisticirane alate poput ukidanja besplatnih udžbenika djeci i direktnog oporezivanja primanja. Pohvalno nema šta…
kosor rekla da nam u 2010 sljedi oporavak. Ona rekla
[bye]
Ajme…
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
oćemoli konačno probit 2050
ajme meni!….ljudi moji pa je li to moguće…..mi več mjesecima neznamo da li bi piškili ili bi kakili….zar su svi zaboravili da se kod nas treba voziti u petoj brzini…..a mi malo prva malo rikverec….