IGH-R-A kao dionica je ponajbolji indikator ovog naseg trzista…
nema se snage a rekao bih iti volje probiti 2050 bodova…
Prodaje:
Količina Cijena
2 3.820,00
3 3.839,00
9 3.840,00
5 3.844,00
7 3.845,00
4 3.848,48
10 3.848,99
160 3.850,00
9 3.880,00
3 3.885,00
Brana je tu, kužiš.
Hm… nekako mi se čini da sve manje pratimo strane indexe!
Ako vani samo malo smanje ovaj debeli plus … mi odošmo u minus…
… nema investitora izvana a mi aktivni zadovoljavamo se i sa minimalnim zaradama … kao da nitko nije spreman držati dionice … nešto tu ne štima…
[/quote]
kako mislite kolega da nesto ne stima?
Jaca puna optimizma, mora se realna slika gospodarstva prenesti na burzu, kad-tak!
[/quote]
Ovo da ne štima odnosi se na moj dojam da polako ipak postajemo financijski otok … eto npr… petak svi u plusu mi u minusu… danas slično … a zadnjih mjesec dva slično …
Ako se sjetimo prije godinu i pol kad je cijeli svijet padao … i mi smo sanjima iako je kod nas sve naizgled radilo i gradilo…
Sad kad se svijet dogovorio da se polako oporavljaju … neki i statistički izlaze iz recesije … burze rastu … kod nas sve to stidljivo, prometi kao na dolcu … prodajemo jedni drugima… nema financijskih institucija koje vide priliku na našoj burzi … a bez njih nema ni prometa, ni rasta, ni euforije…
Bit će da manageri tih institucija barataju podacima koji ne govore u prilog gospodarskom rastu u hrvatskoj … eto to meni ne štima…
…jedino nam INGRA prati EU i Amere…pa tako i treba…jadna, srozali su je na ništa…šteta što sam je kupio tako malo…
banana država, banana burza, banana fondovi i fondmenadžeri, banana market makeri
niš od nas dok ne dođe strani kapital, a izgleda da ne misli tako skoro
e
Vani raste nenormalno več par dana što je sa našom burzom ????
vani drzava pomaze a ne odmaze, sta je s nasom drzavom?
vani drzava pomaze a ne odmaze, sta je s nasom drzavom?
[/quote]
odgovor je u boldanom..
banana država, banana burza, banana fondovi i fondmenadžeri, banana market makeri
niš od nas dok ne dođe strani kapital, a izgleda da ne misli tako skoro
nemojte tako kolega, jaca s novom najavom poreznog opterecenja izgraduje pozitivnu klimu za investitore.
Iskorigirat će oni nju meni izgleda malo više…možda 1500 bodova.
to ce biti realno u prosincu…
mislim da nam je frile kljucna osoba da li cemo potonut ispod 1500.