Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

IGH-R-A kao dionica je ponajbolji indikator ovog naseg trzista…
nema se snage a rekao bih iti volje probiti 2050 bodova…

Prodaje:
Količina Cijena
2 3.820,00
3 3.839,00
9 3.840,00
5 3.844,00
7 3.845,00
4 3.848,48
10 3.848,99
160 3.850,00
9 3.880,00
3 3.885,00
Brana je tu, kužiš.

who dares, wins

koja tišina…..jel možda najavljen kakav vatromet za danas u 10:00?……. [thumbsup]

Hm… nekako mi se čini da sve manje pratimo strane indexe!
Ako vani samo malo smanje ovaj debeli plus … mi odošmo u minus…
… nema investitora izvana a mi aktivni zadovoljavamo se i sa minimalnim zaradama … kao da nitko nije spreman držati dionice … nešto tu ne štima…
[/quote]
kako mislite kolega da nesto ne stima?
Jaca puna optimizma, mora se realna slika gospodarstva prenesti na burzu, kad-tak!
[/quote]

Ovo da ne štima odnosi se na moj dojam da polako ipak postajemo financijski otok … eto npr… petak svi u plusu mi u minusu… danas slično … a zadnjih mjesec dva slično …
Ako se sjetimo prije godinu i pol kad je cijeli svijet padao … i mi smo sanjima iako je kod nas sve naizgled radilo i gradilo…
Sad kad se svijet dogovorio da se polako oporavljaju … neki i statistički izlaze iz recesije … burze rastu … kod nas sve to stidljivo, prometi kao na dolcu … prodajemo jedni drugima… nema financijskih institucija koje vide priliku na našoj burzi … a bez njih nema ni prometa, ni rasta, ni euforije…
Bit će da manageri tih institucija barataju podacima koji ne govore u prilog gospodarskom rastu u hrvatskoj … eto to meni ne štima…

Ko vrijedi leti!

Vani raste nenormalno več par dana što je sa našom burzom ????

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/dun-_-bradstreet-hrvatska-mozda-nece-trebati-pomoc-mmf-a,55361.html

…jedino nam INGRA prati EU i Amere…pa tako i treba…jadna, srozali su je na ništa…šteta što sam je kupio tako malo…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

banana država, banana burza, banana fondovi i fondmenadžeri, banana market makeri

niš od nas dok ne dođe strani kapital, a izgleda da ne misli tako skoro

ma kakav cash-r-a, 100% in

e

vani drzava pomaze a ne odmaze, sta je s nasom drzavom?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Čeka se izgleda da se vani zacrveni,da imaju "razloga",malkice iskorigirati našu burzu.

Iskorigirat će oni nju meni izgleda malo više…možda 1500 bodova.

e

vani drzava pomaze a ne odmaze, sta je s nasom drzavom?
[/quote]

odgovor je u boldanom..

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

banana država, banana burza, banana fondovi i fondmenadžeri, banana market makeri

niš od nas dok ne dođe strani kapital, a izgleda da ne misli tako skoro

nemojte tako kolega, jaca s novom najavom poreznog opterecenja izgraduje pozitivnu klimu za investitore.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Iskorigirat će oni nju meni izgleda malo više…možda 1500 bodova.

to ce biti realno u prosincu…
mislim da nam je frile kljucna osoba da li cemo potonut ispod 1500.

New Report

Close