Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege Dodjoh i ostali, molim vs da ne ulazite u rasprave sa kolegom Lukom nego da ga pustite da piše svoje monologe. Morate shvatiti da je _vama_ u interesu da što više malih dioničara sada proda svoje dionice akumulacionim skladištima, tako da zaradite više kada akumulacija zaradi. Ako želite zaraditi novac na neki srednji i dulji rok onda je _vama_ u interesu da većina burzovne publika razmišlja kao kolega Borna. Štoviše, poduprite njegovu logiku i dajte mu podršku. mora se rasprodati… jednostavno se mora rasprodati… bez toga _nema_ rasta.

hvala kolega kaj ste mi posvetili toliko vremena da napisete tako poucan post.
sve ste lijepo argumentirali
samo niste me pratili, ne nisam govorio niti nagovarao na rasprodaju kad niti sam necu prodati npr INGR po 43 ili 53 kn cak tvrdim da ce cijene zasigurno biti vece kad nas analiticari i azurni novinari "obavjeste" da smo izasli iz krize.
djelujete mi nekako ocajno sa tako cvrstim stavom ali bez argumenata, bavite se politikom jer zasigurno niste u privatnom sektoru koji bi nas trebao izvuci iz ovih sr…a.
bravo za Vas, i sam bi volio biti tako samodopadan.

[thumbsup] [thumbsup]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

kolega Borna, ako će cijene dionice biti veće (vaše riječi) onda koja je vaša uloga ovdje? što vi nama zapravo želite rastumačiti? ne razumijem ove vaše neprekidne monologe i dijaloge? sa kim se vi zapravo borite? sa samim sobom? podvojena ličnost? što?

I'LL BE BACK

Buduci WS sutra ne radi ocekuje nas vjerojatno bunar uz promet do 15 milijuncica.

No pain no Game

Meni je taj Novotny onako, ni ti miriši ni ti smrdi.
Puno je pričao a baš ništa ni je rekao. I tako već cijelu godinu sveprisutnosti u medijima.
U jednu ga ruku i razumijem. Ako nemaš Šukijevu bazu podataka sve što pričaš je mlaćenje prazne slame.

Šta misliš jel uspio kupiti stan.
Prognozirao je pad cijena od 40%!

Evo i jednog pozitivnog pokazatelja iz onog dijela spektra koji se odnosi na ulaz-izlaz love iz oif-ova.
Pbz equity – povećanje imovine od skoro 20 posto uz rast udjela od nekih 8 posto. Ostatak je znači uplata – oko 35 milja kuna ili oko 10 posto imovine tog fonda prošli mjesec ( sad je na 430 milja ). Vjerojatno ili mirovinac ili netko od ostalih većih igrača, kako god mislim da je to pozitivan signal. Isto tako je imovina fonda u depozitima porasla sa 49 na 75 milja kuna, znači love za kupovanje i uprosječavanje visokih ulaza itekako imaju, a isplate ne vjerujem da ima previše… U prilogu su iskaznice za ta dva zadnja mjeseca, jedino šteta da i ostala bankarsko fondovska ekipa ne daje mjesečne iskaznice iz kojih bi se nešto moglo vidjeti…

"these fat arrogant overpaid overfed overpriviliged overindulged white-collar business-criminal asshole c..ksuckers"

Meni je taj Novotny onako, ni ti miriši ni ti smrdi.
Puno je pričao a baš ništa ni je rekao. I tako već cijelu godinu sveprisutnosti u medijima.
U jednu ga ruku i razumijem. Ako nemaš Šukijevu bazu podataka sve što pričaš je mlaćenje prazne slame.

Šta misliš jel uspio kupiti stan.
Prognozirao je pad cijena od 40%!
[/quote]

Da mu daju 100€ za svako pojavljivanje u medijima do sad je skupio za vilu i to sve mlateći praznu slamu. Kako već sam sebi ne dosadi? Ja bi se malo zamislio nakon recimo 10tog pojavljivanja u mediju da li sam ja stvarno toliko pametan da mogu svima soliti pamet ili bi recimo bilo vrijeme da pustim i druge da nešto kažu. Kaj si je on umislio meni ni je jasno.

who dares, wins

Gdje ćemo mi sutra, što mislite??

Najavili nam deblokadu pregovora.
Kosor rekla da smo dotaknuli dno i da 2010 sigurno slijedi oporavak, valjda su joj to rekli ekonomisti do kojih toliko drži ( što je dobro ).
EU nas pohvalila da napredujemo.

Sudeći po završetku petka kod amera, i futuresima, EU bi trebala biti zelena ujutro.
Crobex tjedan završio u minusu ( a u bullu smo )

Izgleda da idemo gore.

[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kosor rekla da smo dotaknuli dno i da 2010 sigurno slijedi oporavak, valjda su joj to rekli ekonomisti do kojih toliko drži ( što je dobro ).

Samo me zanima jesu li to isti oni ekonomisti koje je do nedavno upošljavao drivo, pa su mu tako uspješno šaputali da malo nema krize, pa da smo najednom u banani itd…
A za ostalo, pratit ćemo futurese i DAX, kao i do sada…

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

Da sam Hanfa, da sam državni odvjetnik, odavno bih od forenzičara interneta naručio istragu, da mi napiše je li se na forume postalo iz brokerskih kuća i drugih financijskih institucija, a ako je – iz kojih. Dobro bih proučio što su brokeri pisali po forumima.

http://www.poslovni.hr/125961.aspx

Samo me zanima jesu li to isti oni ekonomisti koje je do nedavno upošljavao drivo, pa su mu tako uspješno šaputali da malo nema krize, pa da smo najednom u banani itd…
A za ostalo, pratit ćemo futurese i DAX, kao i do sada…
[/quote]

Da,dobrim djelom su isti ekonomisti,samo što njih nije slušao bivši premijer nego je radio po svome u tome je bit…
Nadam se da će se premijerka spustiti na zemlju….

koja tišina…..jel možda najavljen kakav vatromet za danas u 10:00?……. [thumbsup]

koja tišina…..jel možda najavljen kakav vatromet za danas u 10:00?……. [thumbsup]

pa na seksi datum je uvijek vatromet
pofuk

New Report

Close