kako god,ja jedva cekam sljedeci tjedan……………… [cool]
Kosor: Dotakli smo dno, a izronit ćemo u 2010.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=495f3aab-7df4-41a5-ab82-42e4ce183c5e
@data normalno povuci ce se bolni rezovi koji se moraju povuci i koji su se vec trebali povuci,i sljedeca godina ce biti ok tim vise jer se vec svijet izvlaci vani imat cemo opet brdo turista i bit ce sve ok,prije ili kasnije ce to i ostatak ekipe skuziti,sve dok je vecina u kesu i druka na pad,tj zele povoljniji ulaz meni je sve pet,mi lagano rastemo oni nek katastrofiziraju i dalje,laksi je san kad se zna da je vecina ekipe van…… [cool]
@data normalno povuci ce se bolni rezovi koji se moraju povuci i koji su se vec trebali povuci,i sljedeca godina ce biti ok tim vise jer se vec svijet izvlaci vani imat cemo opet brdo turista i bit ce sve ok,prije ili kasnije ce to i ostatak ekipe skuziti,sve dok je vecina u kesu i druka na pad,tj zele povoljniji ulaz meni je sve pet,mi lagano rastemo oni nek katastrofiziraju i dalje,laksi je san kad se zna da je vecina ekipe van…… [cool]
kolega broj dionica se nije mjenjao, promjenii su se vlasnici dionica i tko je sada novi vlasnik?
otvoreni fondovi, forumasi, poduzeca u trezoru?
vecina ekipe s foruma nece podic niti srusit burzu ili?
laksi san je stabilna i sigurna Vlada s jasnim ciljem a ne cash forumasi, ne mislite tako?
Kosor: Dotakli smo dno, a izronit ćemo u 2010.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=495f3aab-7df4-41a5-ab82-42e4ce183c5e
kak upravlja mozda ju ona nece docekat ko precednica Vlade…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1bc9f131-23cd-43f2-b52e-ebf5efffda7e
koji mi imamo konkurentan plan?
smanjujemo place, povecavamo poreze i cekamo da li ce nam turisti doci ili sam nesto propustio?
sorry, večina forumaša je u dionicama koliko ja vidim, i drukaju na rast.
P.S. Ja ne drukam na bilo što, barem ne općenito. Samo na nekim dionicama na gore a nekim na dolje. [proud]
@lojtra
frende ti na tehnici proslu nedjelju postas pozitivne linkove prodas u ponedjeljak i cijeli tjedan govoris kako ce padati…sta to nije onak malo cinicno,no to je vasa stvar…jednostavnije je kolega pratiti kupnju i prodaje,prodaju po bidu i asku tj trgovinu i trgovati na mjesecnim valovima eventualno prebacivati pozicije iz brzorstucih u one koje isti nisu odradile,daytrade meni nije vise zanimljivo,ok zanimljivo je ali nema tu bas nekog kruha kolega…evo volio bih zbog vas da sutra okinem 3% dolje,(al necemo) da se ukrcate,bas me zanima sto biste pisali sljedeci tjedan….lijep pozdrav i puno srece u trgovini..
kolega broj dionica se nije mjenjao, promjenii su se vlasnici dionica i tko je sada novi vlasnik?
otvoreni fondovi, forumasi, poduzeca u trezoru?
vecina ekipe s foruma nece podic niti srusit burzu ili?
laksi san je stabilna i sigurna Vlada s jasnim ciljem a ne cash forumasi, ne mislite tako?
[/quote]
ja mislim da vlada trenutacno vuce ok poteze,naravno vi nemorate dijeliti to misljenje…
smanjenjem drzavnog aparata,i privatizacijom lose imovine koja uzima svake godine iz proracuna ogromnu lovu je jedino zdravo rjesenje ma koliko za neke bolno bilo…sljedecu godinu bi trebali imati isto ili cak i vise love u proracunu,sljedecu godinu mislim da ne treba vracati ovoliki dug kao ovu godinu,ok treba mozda nasim bankama,ali ta lova bi osigurala svakako likvidnost u nasem gospodarstvu,ako znamo da banke sve vece projekte prate,velika vjerojatnost da ce se ubrzo odblokirati pregovori s EU,i vec zaboravljeno da smo clanica nato-a samim tim i sigurniji za ulaganje od ostatka regiona.. itd itd itd da sad ne nabrajam sve sto mi je na pameti burza mislim da to nije anticipirala(osim ulaska u nato),ali je anticipirala sve lose najavljeno za 9mj…neznam kolega moguce da ja lose rezoniram situaciju no to je moj problem i to cu ja platiti… bude nam vrijeme pokazalo…LP
@dodjoh
zasto mislite da bi se netko trebao ukrcati ako burza padne 3%, da padne i 20% npr HDEL ili IGH ne zanima me uz ovakvu nestailnost i sr…a koja se tek nagađaju.
previse ste fokusirani na dnevna kretanja na burzi pa ako ste nesta kupili na 1800 mislite da ste mudri sta je porasla vasa djonica 1-40%.
pogledajte malko stvari oko sebe ne samo trnutnu cijenu dionice i virtualni privid da ste u dobitku.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=490c09bf-2b0e-4520-8ee9-66e69dcabd8d
zaboravite na trenutak cijene dionica na burzi i pitajte se gdje smo mi u svemu tome?
sorry, večina forumaša je u dionicama koliko ja vidim, i drukaju na rast.
P.S. Ja ne drukam na bilo što, barem ne općenito. Samo na nekim dionicama na gore a nekim na dolje. [proud]
[/quote]
Super post! Evo stotka [thumbsup]
@dodjoh
zasto mislite da bi se netko trebao ukrcati ako burza padne 3%, da padne i 20% npr HDEL ili IGH ne zanima me uz ovakvu nestailnost i sr…a koja se tek nagađaju.
previse ste fokusirani na dnevna kretanja na burzi pa ako ste nesta kupili na 1800 mislite da ste mudri sta je porasla vasa djonica 1-40%.
pogledajte malko stvari oko sebe ne samo trnutnu cijenu dionice i virtualni privid da ste u dobitku.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=490c09bf-2b0e-4520-8ee9-66e69dcabd8d
zaboravite na trenutak cijene dionica na burzi i pitajte se gdje smo mi u svemu tome?
kolega vi mene cini se ne citate dobro,bas zato sto ne trgujem na dnevnoj bazi me ne boli ako sutra roknemo 3% a u dionicama sam,ne zanima me jedan dan,post se odnosio na kolega lojtru,ne na vas…