Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mali je promet. Ako se ovo nastavi ovako doći ćemo na 2200 sa troškom od cca 100Mkn.

who dares, wins

Ima li ikakvih novosti u vezi market m. ili ti specijalista?
Da li je to u funkciji ili je još samo priča?

Nema ništa. Al bitno da je Motušić pričao kako nakon 14.7. na burzi više ništa neće biti isto [rolleyes]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Nema ništa. Al bitno da je Motušić pričao kako nakon 14.7. na burzi više ništa neće biti isto [rolleyes]
[/quote]

On je to opalio onako bez veze jer je na taj dan moj rođendan pa da me malo razveseli. [lol]

who dares, wins

FOK i FAK nalozi

to bi bilo što?
[/quote]

Fill or Kill
Fill and Kill

ispuni ili obriši
ispuni i obriši

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

[/quote]

Samo strpljivo, postoji i 14.7. 2010., pa 2011…

Pofalilo nam benzina i pali na 0,28 bez obzira što se vani drže dobro kao i prije. To nije dobro. Okinu li vani 1 % mi padamo barem 3. [bye]

http://seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-ingra-jedina-u-klubu-milijunasa%2c-crobex-u-plusu-0%2c6%25,55200.html

Još samo 0,21 %.

Napetost u zraku se može rezati pilom.

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.035,49 0.33% 30.753.623,65 kn 15.210.514,08 kn 15.543.109,57 kn 0,00 kn

Čekaju se ameri.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Minus 0,07 a vani se raste. rekao sam vam, danas kod nas kapitalizacija dobiti. tehniku bi odmah roknuo po bidu po 2130 dok ga još ima.

Brzo mišeki sve rasprodajte

Ne rugam se nicijem portfelju, al prodaje se po 1 igh 6 vira, 2 dalekovoda, 4 ptkm

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

DAX skoči na +1,92%, a Crobex padne na -0,08%.

Ridikjulous…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close