deimos:
”
Sto bi promet na THNK sugerirao da ce se uskoro pojavit fin. izvjesce?
”
mislim da je izvjesce vec lanjski snijeg… osim nama malima…
Ma to znam, ali ipak kad osvane na ZSE, stvari se brzo odviju. Nadamo se u nasu korist
[smiley2]
Predator:
”
mikic: ” thnk opako pometena sa prodaje.. ” Tri i pol milje prometa do sada. Samo da ne ode u blokadu.
”
prema prodaji lako moguce.. malo je na prodaju i na nekih 9,5k smo u blokadi… al mislim da ne danas..
Ja i nevolim dionice koje idu u blokadu zbog par desetaka tisuca kuna. Lakse mi je kad se danima oprezno skida na vecim prometima…
Crobex +1.35% i višemilijunski prometi, dobro to izgleda zasada.
To je tak kada je ekipa na godišnjem predugo.[smiley2]
Croblack:
”
Crobex +1.35% i višemilijunski prometi, dobro to izgleda zasada.
”
To je tak kada je ekipa na godišnjem predugo.[smiley2]
Nema godisnjeg na burzi. Ima dana kad se trzi za poslodavca, a ima dana kad se trzi za sebe…
sutra mi dolazi nova financijska injekcija a ja baš mislio kupiti DDJH jeftino!!
nemoj mi sada rasti molim te!!!!!!!!
može sutra!!!!!![smiley7][smiley7][smiley7]
to,to,to blokiraj ga na 240 hi,hi,hi,hi……
mikic: ” deimos: ” Sto bi promet na THNK sugerirao da ce se uskoro pojavit fin. izvjesce? ” mislim da je izvjesce vec lanjski snijeg… osim nama malima… ” Ma to znam, ali ipak kad osvane na ZSE, stvari se brzo odviju. Nadamo se u nasu korist [smiley2]
i ja se nadam u nasu korist…. ova eksplozija u par min sa velikim nalozima mi uljeva povjerenje…
DA vidimo hoče li biti novih paketa ZABA R-A na prodaji, danas preko 10 milja prometa, kupnje ko u priči.
Stand by Sasko.[smiley2]
vratila se pohlepa na burzu [smiley2]