Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.vecernji.hr/vijesti/rohatinski-nisam-izjavio-dow-jonesu-da-pocinje-oporavak-rh-clanak-10510

ipak nije rekao da sljedi oporavak [bye]

http://www.vecernji.hr/vijesti/rohatinski-nisam-izjavio-dow-jonesu-da-pocinje-oporavak-rh-clanak-10510

pao mi je kamen sa srca!

Smatram ga poštenim i iskrenim čovjekom, bilo mi je nevjerojatno da sada ide tako muljati. Odnosno postavljalo se pitanje, "zar ima još i nečega što mi iz vana ne vidimo" ako je stanje takvo "da se baš mora ići i ovako američanski muljati", očito da tako strašno ipak nije 😀

Sada me još uvijek kopka zašto je g. Vlahović "prognozirao dno već za početak 2010.", ali valjda je čovjek tek "zdravo optimističan". I ja sam optimist, ali ne baš tako da dno vidim za par mjeseci, mislim da mora proći više od godinu dna do praavoga dno u smislu "početka oporavka" (dno je tamo gdje počinje oporavak!).

Ali tko zna… možda smo mi i jači i sposobniji nego nam se čini na prvi pogled 😛

pao mi je kamen sa srca!
[/quote]
samo pazi da ti ne padne na nogu!

pao mi je kamen sa srca!

Smatram ga poštenim i iskrenim čovjekom, bilo mi je nevjerojatno da sada ide tako muljati. Odnosno postavljalo se pitanje, "zar ima još i nečega što mi iz vana ne vidimo" ako je stanje takvo "da se baš mora ići i ovako američanski muljati", očito da tako strašno ipak nije 😀

Sada me još uvijek kopka zašto je g. Vlahović "prognozirao dno već za početak 2010.", ali valjda je čovjek tek "zdravo optimističan". I ja sam optimist, ali ne baš tako da dno vidim za par mjeseci, mislim da mora proći više od godinu dna do praavoga dno u smislu "početka oporavka" (dno je tamo gdje počinje oporavak!).

[/quote]
kolega ako si u zg mozes primjetiti npr da sve baustele koje su bile zamrznute zadnjih meseci pocinju s gradnom,bit ce da ima neke love ,baci oko malo uokolo…LP

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

pao mi je kamen sa srca!

[/quote]
A radi čega je tebi pao kamen sa srca ako se može znati.

Korkyra

http://seebiz.eu/hr/analize/zagrebacka-burza-crobex-skliznuo-0%2c96%25,55021.html

pao mi je kamen sa srca!

[/quote]
A radi čega je tebi pao kamen sa srca ako se može znati.
[/quote]
pa lijepo sam rekao, zato što se ipak pokazalo da osoba koju cijenim, nije lažov. Inače jako dobro znam procijeniti ljude – bilo bi mi to određeno razočarenje da je Rohatinski kojega visoko cijenim ispao drugačija osoba nego sam ja smatrao da je.

@dodjoh
Ja sam u Zg pa ne vidim bas da su se nesto aktivirale baustele. Osim onih koje placa samo Poglavarstvo (Holding ili tko vec…). Obnavlja se Ilica kod Trga i to je otprilike to.

Sto se tice Rohatinskog, nije me cudilo da izjavljuje da je kriza gotova jer su izjave sredisnjih bankara jedan od instrumenata ekonomske politike. U Americi Bernanke vec mjesecima prica da je kriza gotova jer tako pokusava potaknuti krajnju potrosnju koja je jedina koja ih moze izvuci iz govana. Na kraju, i sredisnji bankari su isto politicari. Jedino sto su njihovi politicki ciljevi mozda malo moralniji od onih ostalih politicara.

Zamisli da ovako guverner u USA dade izjavu da je dno dotaknuto i da sliijedi oporavak gospodarstva, kako bi burza reagirala (a bili smo svjedoci tog čina).
Ah da zaboravio sam, to je već ukalkulirano u cijene.

to za našu burzu nije bitno……nas najviše brine da li če ovaj tjedan u americi biti 1000 više ili manje zaposlenih….to je ključan faktor za oporavak naše burze….. [lol] [proud]
[/quote]
popravih Vam malo ocjenu, ljudi ne kuze ili ne zele razumjeti…
ako se ameri izvuku i mi cemo imati vise slobodnioh sredstava za povuc, mislim za kreditiranje a sad koja god bila kamata suky ce nas uvjerit da je to dobro za nas.
vidite da nam je iznimno vazna amerika

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

@zvone101 bravo kolega lijepo ste to podastrli za one kojima to još nije jasno, kad Roha kaže to je zakon !

kak je ono rekel da ce jednom doci kraj a oporavak biti tezak i dugotrajan ako sacuvamo kunu, ako ne to ni roha ne zeli zamisliti.
eto svi se slazemo, netko s friziranom-izmisljenom izjavom netko s realnom, ovakvo jedinstvo jos nije bilo na forumu. kad roha kaze to je zakon [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Aha, znači ispada da ti znaš kakvo je stanje, i da nije slučajno Rohatinski korigira izjavu i on bi bio lažov a do jučer vam je valjao. Opet ista politika, što gore to bolje.
E samo neznam sada više ni ja, jer možda je Rohatinski i stvarno dao takvu izjavu pa sada laže.
Jer nije vrag da sada najednom ne vjerujete Zapadnim novinarima, ali je vjerojatno razlog jer je članak bio u pozitivnom tonu pa to nikako ne odgovara.
Ali interesantno je da nitko ništa ne komentira o novinaru koji je očigledno namjerno iskrivio i prenio i to intervju ili se to nesmije komentirati.
A da je bila situacija kao do sada bezbroj puta da taj isti ili slični novinar ocrni Hrvatsku onda biste to prezentirali na sva zvona i to bi bila realna slika stanja.
Samo sa tvojim kamenom u srcu ili oko njega Hrvatska će se izvuć.

Korkyra

na našem tržištu vlada velika neodlučnost……ovo jednostavno mora krenuti ili jako gore ili jako dole…..nevjerujem da još dugo može ovako……

neki su i spokojni, meni je smjer jasan…

New Report

Close