ipak nije rekao da sljedi oporavak [bye]
http://www.vecernji.hr/vijesti/rohatinski-nisam-izjavio-dow-jonesu-da-pocinje-oporavak-rh-clanak-10510
pao mi je kamen sa srca!
Smatram ga poštenim i iskrenim čovjekom, bilo mi je nevjerojatno da sada ide tako muljati. Odnosno postavljalo se pitanje, "zar ima još i nečega što mi iz vana ne vidimo" ako je stanje takvo "da se baš mora ići i ovako američanski muljati", očito da tako strašno ipak nije 😀
Sada me još uvijek kopka zašto je g. Vlahović "prognozirao dno već za početak 2010.", ali valjda je čovjek tek "zdravo optimističan". I ja sam optimist, ali ne baš tako da dno vidim za par mjeseci, mislim da mora proći više od godinu dna do praavoga dno u smislu "početka oporavka" (dno je tamo gdje počinje oporavak!).
Ali tko zna… možda smo mi i jači i sposobniji nego nam se čini na prvi pogled 😛
http://www.vecernji.hr/vijesti/rohatinski-nisam-izjavio-dow-jonesu-da-pocinje-oporavak-rh-clanak-10510
pao mi je kamen sa srca!
[/quote]
samo pazi da ti ne padne na nogu!
pao mi je kamen sa srca!
Smatram ga poštenim i iskrenim čovjekom, bilo mi je nevjerojatno da sada ide tako muljati. Odnosno postavljalo se pitanje, "zar ima još i nečega što mi iz vana ne vidimo" ako je stanje takvo "da se baš mora ići i ovako američanski muljati", očito da tako strašno ipak nije 😀
Sada me još uvijek kopka zašto je g. Vlahović "prognozirao dno već za početak 2010.", ali valjda je čovjek tek "zdravo optimističan". I ja sam optimist, ali ne baš tako da dno vidim za par mjeseci, mislim da mora proći više od godinu dna do praavoga dno u smislu "početka oporavka" (dno je tamo gdje počinje oporavak!).
[/quote]
kolega ako si u zg mozes primjetiti npr da sve baustele koje su bile zamrznute zadnjih meseci pocinju s gradnom,bit ce da ima neke love ,baci oko malo uokolo…LP
pao mi je kamen sa srca!
[/quote]
A radi čega je tebi pao kamen sa srca ako se može znati.
pao mi je kamen sa srca!
[/quote]
A radi čega je tebi pao kamen sa srca ako se može znati.
[/quote]
pa lijepo sam rekao, zato što se ipak pokazalo da osoba koju cijenim, nije lažov. Inače jako dobro znam procijeniti ljude – bilo bi mi to određeno razočarenje da je Rohatinski kojega visoko cijenim ispao drugačija osoba nego sam ja smatrao da je.
@dodjoh
Ja sam u Zg pa ne vidim bas da su se nesto aktivirale baustele. Osim onih koje placa samo Poglavarstvo (Holding ili tko vec…). Obnavlja se Ilica kod Trga i to je otprilike to.
Sto se tice Rohatinskog, nije me cudilo da izjavljuje da je kriza gotova jer su izjave sredisnjih bankara jedan od instrumenata ekonomske politike. U Americi Bernanke vec mjesecima prica da je kriza gotova jer tako pokusava potaknuti krajnju potrosnju koja je jedina koja ih moze izvuci iz govana. Na kraju, i sredisnji bankari su isto politicari. Jedino sto su njihovi politicki ciljevi mozda malo moralniji od onih ostalih politicara.
Zamisli da ovako guverner u USA dade izjavu da je dno dotaknuto i da sliijedi oporavak gospodarstva, kako bi burza reagirala (a bili smo svjedoci tog čina).
Ah da zaboravio sam, to je već ukalkulirano u cijene.
to za našu burzu nije bitno……nas najviše brine da li če ovaj tjedan u americi biti 1000 više ili manje zaposlenih….to je ključan faktor za oporavak naše burze….. [lol] [proud]
[/quote]
popravih Vam malo ocjenu, ljudi ne kuze ili ne zele razumjeti…
ako se ameri izvuku i mi cemo imati vise slobodnioh sredstava za povuc, mislim za kreditiranje a sad koja god bila kamata suky ce nas uvjerit da je to dobro za nas.
vidite da nam je iznimno vazna amerika
@zvone101 bravo kolega lijepo ste to podastrli za one kojima to još nije jasno, kad Roha kaže to je zakon !
kak je ono rekel da ce jednom doci kraj a oporavak biti tezak i dugotrajan ako sacuvamo kunu, ako ne to ni roha ne zeli zamisliti.
eto svi se slazemo, netko s friziranom-izmisljenom izjavom netko s realnom, ovakvo jedinstvo jos nije bilo na forumu. kad roha kaze to je zakon [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Aha, znači ispada da ti znaš kakvo je stanje, i da nije slučajno Rohatinski korigira izjavu i on bi bio lažov a do jučer vam je valjao. Opet ista politika, što gore to bolje.
E samo neznam sada više ni ja, jer možda je Rohatinski i stvarno dao takvu izjavu pa sada laže.
Jer nije vrag da sada najednom ne vjerujete Zapadnim novinarima, ali je vjerojatno razlog jer je članak bio u pozitivnom tonu pa to nikako ne odgovara.
Ali interesantno je da nitko ništa ne komentira o novinaru koji je očigledno namjerno iskrivio i prenio i to intervju ili se to nesmije komentirati.
A da je bila situacija kao do sada bezbroj puta da taj isti ili slični novinar ocrni Hrvatsku onda biste to prezentirali na sva zvona i to bi bila realna slika stanja.
Samo sa tvojim kamenom u srcu ili oko njega Hrvatska će se izvuć.
na našem tržištu vlada velika neodlučnost……ovo jednostavno mora krenuti ili jako gore ili jako dole…..nevjerujem da još dugo može ovako……
neki su i spokojni, meni je smjer jasan…