Jedina dionica koju bi se trenutno usudio kupiti je INA iz razloga što je fondovi brane a i strani je vlasnik kome je dobit ispred svega.
vidim da ima još kandidata koji bi se mogli lupati u glavu : crob na -1,5 a ameri otvaraju sa -0,4 i sada su na 0,2 % …
…….POCINJE OPORAVAK……? Pa, gospodo …predjite s rijeci na djela !!!
OPORAVITE NAS VEC JEDNOM ! Srusite tu jalovu administraciju s vlasti!
…….POCINJE OPORAVAK……? Pa, gospodo …predjite s rijeci na djela !!!
OPORAVITE NAS VEC JEDNOM ! Srusite tu jalovu administraciju s vlasti!
polako kolegice…
treba još ugrabiti što se može pa još su dani pred nama…
ne može to odmah.
ps. ne mislim o crobiju – on je druga priča…
Zamisli da ovako guverner u USA dade izjavu da je dno dotaknuto i da sliijedi oporavak gospodarstva, kako bi burza reagirala (a bili smo svjedoci tog čina).
Ah da zaboravio sam, to je već ukalkulirano u cijene.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=eca4b0cd-bdc6-40fc-8e83-260ccc514c87&open=sec
ovo otresanje današnje samo je pozdrav ROHI sad se vidi pravo lice ZSE
Zamisli da ovako guverner u USA dade izjavu da je dno dotaknuto i da sliijedi oporavak gospodarstva, kako bi burza reagirala (a bili smo svjedoci tog čina).
Ah da zaboravio sam, to je već ukalkulirano u cijene.
Pa šta čekaš ako imaš municije raspali po asku neće nitko da bude prvi a neki će morati biti i zadnji e takva je burza, kolega treba kupovati kad su svi plašivi a prodavati kad su svi optimisti.
Propali kroz 2000:
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.996,03 -0.96% 69.905.090,05 kn 41.982.076,32 kn 0,00 kn 27.923.013,73 kn
molio bih komentar danasnjeg dana od forumasice ivana7 da mogu konacno mirno otici kod frizera
unaprijed hvala
pofuk
molio bih komentar danasnjeg dana od forumasice ivana7 da mogu konacno mirno otici kod frizera
unaprijed hvala
pofuk
Ona te danas ošišala tako da nemaš potrebe ići kod frizera