Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DOSADNA BURZA …tak da boli od dosade….Nema direktiva od nikoga. Koji su to analiticari
tak mudro savjetovali predsjednicu oko dna…i lijepog oporavka iduce godine kad procvjetaju
jorgovani?

Nema strategije izlaska iz krize. Kad prva velika banka u Hrvatskoj rikne …ja slavim.
Vlada nekaj radi ….ne znam kaj…nist ne vidim da se drasticno dogadja…veliki redovi za knjige..
sjecam se redova za benzin..par/nepar.. na djeci smo ustedjeli…fakat smo jadni.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Bravo naši!

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.011,13 0.11% 20.541.867,39 kn 20.541.867,39 kn 0,00 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ma šta se u hrvatskoj promjenilo u 20 min. da se krenulo kupovat ????

šta, ameri se zelene, aha, ajmo, još malo pa nestalo!!!

ma kakav cash-r-a, 100% in

opet ste stiltali ADPl…
[lol]

Ne znam zašto je moj post obrisan, vezano za provokacije i ADPL, ali desilo se opet:

TILT !!! TILT !!!

ADPL u blokadi.

( Pogledajte semafor )

[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ma šta se u hrvatskoj promjenilo u 20 min. da se krenulo kupovat ????

šta, ameri se zelene, aha, ajmo, još malo pa nestalo!!!

ujutro su panićari navućeni na tanak led, ameri sada otvorili u zelenom i to je to……

Opet drukeri dolje razočarani , na jednak način na koji su drukeri gore bili razočaravani kad je padalo kroz 2008 [lol] Nije problem kupovat ćete na 3000 crobex [lol]

sutra i brodari koji danas dopodne nisu ništa valjali budu odlični………. [thumbsup] [bye]

Institucionalni promet = 0. Opet je ekipa socijalno cijepljenih pokupila mrvice dionica od roditelja
skolske djece…. Bravo decki ! Mozemo sad gore napokon…isplatilo Vam se….?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Opet drukeri dolje razočarani , na jednak način na koji su drukeri gore bili razočaravani kad je padalo kroz 2008 [lol] Nije problem kupovat ćete na 3000 crobex [lol]

Jesi i u 19 i 15 još uvjeren u to.

Jesi i u 19 i 15 još uvjeren u to.
[/quote]

a jeste li vi kolega još uvijek uvjereni da viro ne vrijedi više od 320 kuna…….ako s ne varam pisali ste kako nema razloga da se trži po cijeni večoj od 320……

I konačno smo dočekali kada "shit hits the fan" [yawn]

Mean people suck and nice people swallow!

New Report

Close