Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/prva-procjena-dzs-a-bdp-u-drugom-kvartalu-pao-6%2c3%25,54808.html

sve je izvjesnije da ćemo današnji trgovinski dan završiti s malim minusom, a možda u ovih sat vremena i okrenemo u neznatno zelenilo…
međutim…lijepo je vidjeti ovakav promet…naravno, pesimistima (čitaj onima koji su u cash-u), ovaj promet i mizeran pad neće značiti ništ dobroga…
može meni još jedan kec na račun…
[tongue]

Promet od 20 milja vama je dobar, od toga HT i IGH 10 milja a svi ostali 10 milja i vama je to dobro, bumo videli ali meni je to jako lošega.

sve je izvjesnije da ćemo današnji trgovinski dan završiti s malim minusom, a možda u ovih sat vremena i okrenemo u neznatno zelenilo…
međutim…lijepo je vidjeti ovakav promet…naravno, pesimistima (čitaj onima koji su u cash-u), ovaj promet i mizeran pad neće značiti ništ dobroga…
[tongue]

Promet od 20 milja vama je dobar, od toga HT i IGH 10 milja a svi ostali 10 milja i vama je to dobro, bumo videli ali meni je to jako lošega.
[/quote]
možete objasnit kolega što je tu loše?

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

Pozdrav svima !
Evo me nakon male stanke, da Vas pozdravim usput malo iskritiziram ovo sto mi se ne svidja na
nasoj burzi.

Prvo, ostalo je u trgovini dionica, koliko vidim, NEKOLIKO OPASNIH EKIPA BROKERA. Ove ekipe
suradjuju u trgovanju , nadmecu se u analizama, pokusavaju na sve nacine preyebati jedni druge.
Zarade su im povremeno respektabilne, nitko od njih NE PRIZNAJE SVOJE GRESKE. tj. svi kao
zaradjuju/ brutalno. ..umrla sam od smijeha kad je ovaj izraz pobjegao u konverzaciji Branku
Nadjvinskom..koji je vjerojatno s nama na ovom forumu aktivan.
Drugo, STVARNIH NOVIH ULAGACA NEMA. Nema PROMIDZBE ULAGANJA , niti pojedinacno niti u fondove. Ostali su ulagaci koji se pomalo i bojazljivo vracaju,obicno nakon velikih skokova
Crobexa, nakon objave na HTV/u…razocarani nakon korekcija odlaze.

Citam Vase analize i postove, ali sam nekako ostala indiferentna na sve …..Do sada nema
ni jednog TEKSTA od strane ni jednog PORTALA , koji bi navijestio NOVE KORAKE NA BURZI
– ulazak veceg broja investitora stranaca
– stanje u fondovima nakon HAVARIJE
– perspektiva ulaganja domacih ulagaca na trziste kapitala u Hrvatkoj
– izmjene zakona oko omjera strukture portfelja vodecih mirovinskih fondova
– osvrt na stanje u braniteljskom fondu.
– poceci sanacije nakon prodaje BURZE…
……….itd itd…….

Molim ove teme u udarnom DNEVNIKU HTV.a! Hvala.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

[tongue]

[/quote]
[/quote]

Loše je što nema hrabrosti ukrcati se, a nije siguran hoće li padati. Tko u strahu umire na grobu mu prde!

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

pa 13 dana u ovom mjesecu redovni promet bio je manji od 20 mil kn…
a ti čami u cashu i čekaj crobex na 1500 bodova kad ti neće biti sve precjenjeno!
[bye]

PRIOPĆENJE ZA TISAK
U POVODU OBJAVE
PRVE PROCJENE TROMJESEČNOG BRUTO DOMAĆEG PROIZVODA
za drugo tromjesečje 2009.

Prva procjena pokazuje da je tromjesečni bruto domaći proizvod u drugom tromjesečju
2009. godine realno manji za 6,3% u odnosu na isto tromjesečje 2008.

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

[tongue]

[/quote]
[/quote]
Nema se penezi kolega, Šuki sve uzme.

PRIOPĆENJE ZA TISAK
U POVODU OBJAVE
PRVE PROCJENE TROMJESEČNOG BRUTO DOMAĆEG PROIZVODA
za drugo tromjesečje 2009.

Prva procjena pokazuje da je tromjesečni bruto domaći proizvod u drugom tromjesečju

better than expected :-))))))

– 6,7 % za Q1

već vidim novinare kad počnu to zbrajat i dobiju -13% za polugodište
[lol]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Pozdrav svima !

Citam Vase analize i postove, ali sam nekako ostala indiferentna na sve …..Do sada nema
ni jednog TEKSTA od strane ni jednog PORTALA , koji bi navijestio NOVE KORAKE NA BURZI
– ulazak veceg broja investitora stranaca
– stanje u fondovima nakon HAVARIJE
– perspektiva ulaganja domacih ulagaca na trziste kapitala u Hrvatkoj
– izmjene zakona oko omjera strukture portfelja vodecih mirovinskih fondova
– osvrt na stanje u braniteljskom fondu.
– poceci sanacije nakon prodaje BURZE…
……….itd itd…….

Molim ove teme u udarnom DNEVNIKU HTV.a! Hvala.

Kada će se te teme vrtiti po portalima, dnevnicima i sl. onda će biti malo kasno za zauzeti dobru poziciju.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

KAKAV SPEKTAKL NA ADRISU-R-A

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

New Report

Close