tako je gogi to i mene malo brine tolika prodaja kad god je neko veliki izlazio bilo je sranje samo kako je lukvic znao kad prodati dionice zabe
ovim putem želim zahvaliti kolegi Plavom što mi je na vrijeme ukazao na ovu iznimno podcijenjenu dionicu ADPL. Isprva sam mislio da nema od toga ništa, ali onda sam išao malo izračunati neke stvari i shvatio da priča drži vodu. Za forward njihovog poslovanja nemam pojma, nadam se da je tako kako kaže Plavi, ali za sada nek se mi prvo ispravimo na neku normalnu fundamentalnu vrijednost prema kapitalu tj. na cca 0,7 BV barem, a onda bumo o poslovanju i ostalim bitnostima…
Zahvalit ćeš primjereno na način da uzvratiš istom mjerom, ali privat. [smiley]
U Splitu kao da je špica sezone
U splitskoj trajektnoj, ali i zračnoj luci danas, zadnjeg vikenda kolovoza, promet putnika je pojačan i očekuje se da će večeras do ponoći kroz njih u oba smjera proći između 45.000 i 50.000 putnika.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b1d61830-be9d-448e-ae53-48a6a3af1183
Od čega bi živila ova država da nema turista?
Poslije turizma ništa, pa ništa… A što je onda na tom sljedećem mjestu?
Kažete da smo podcjenjeni hahahahahah
Zagrebačka burza: CROBEX nastavlja pobjeđivati globalno tržište
ANALIZA – Crobex je unazad tjedan dana dobio 3,80 posto, porastavši na 37,80 posto svoje maksimalne vrijednosti.
Baš me zanima u kome ćemo smjeru kad smo rasli duplo više od drugih pa normalno bi bilo i da padnemo duplo više.
1. kolega Petrov jako dobro zna matematiku i koristiti % u njegovom kontekstu je u najmanju ruku neprofesionalno (no također nije rekao neistinu već vješto izmanipulirao podacima)
2. sve to ponoviti je također licemjerno u Vašem kontekstu, i
3. pravo stanje stvari možete naći na tehničkoj analizi točno u podne od cijenjene kolegice sotomaic koja je predosjećala da bi se ovakvi burekološki postovi mogli pojaviti
pozdrav … O & O
[/quote]
Veoma dobar post pinball-vješta manipulacijama brojkama prikazana na način koji odgovara novinaru.
Palac dolje za Petrova. [undecid] [shocked] [huh]
Od čega bi živila ova država da nema turista?
Poslije turizma ništa, pa ništa… A što je onda na tom sljedećem mjestu?
Građevinarstvo.
@ dodjoh
Kolega svi znamo da su šanse za nekakvu veću korekciju minimalne jer je govovo sve loše anticipirano, drhtavih ručica je jako malo, a na forumu skoro da je teško pronaći nekakav stručniji post koji ima uporište u bilo čemu što bi zaista pokazalo jasne razloge korekcije (osim navijačikih postova ide to up ili down).
Jedino što me brine je što je Floričić prije par dana prodao 25.000 komad KOEI-R-A , i to sada kad je cijena simbolična 400 kn i kada KOEI radi izvrsno bez obzira na krizu tog sektora.
To je ono što me brine, a ovo što navijaju mali investitori – veliki forumaši " ide to na 2500 ili sutra će korekcija i pad na 1600 bodova" ne pridodajem nikakve važnosti
Bitnije je što misli s tom lovom,možda je uložio u neku perspektivniju,ili će s tom lovom raketirati neku drugu pa si omogućiti bolji izlaz u njoj,koja je usput budi rečeno i nelikvidna ?
Koei je trenutno 400,i to je lijepa lova za izaći malima,a 377koliko je dobio za svoj paket,je OK,za pay&GO . Inače se tržilo cca 100-200K dnevno,pa ti vidi koliko bi mu trebalo vremena da sve proda,i koliko bi ostale skočile u postotku gore.
Usput,zna li netko koliki mu je bio ulaz ?
@ dodjoh
Kolega svi znamo da su šanse za nekakvu veću korekciju minimalne jer je govovo sve loše anticipirano, drhtavih ručica je jako malo, a na forumu skoro da je teško pronaći nekakav stručniji post koji ima uporište u bilo čemu što bi zaista pokazalo jasne razloge korekcije (osim navijačikih postova ide to up ili down).
Jedino što me brine je što je Floričić prije par dana prodao 25.000 komad KOEI-R-A , i to sada kad je cijena simbolična 400 kn i kada KOEI radi izvrsno bez obzira na krizu tog sektora.
To je ono što me brine, a ovo što navijaju mali investitori – veliki forumaši " ide to na 2500 ili sutra će korekcija i pad na 1600 bodova" ne pridodajem nikakve važnosti
Da, jes, ali mi ne znamo kome je on to prodao. Prodao je i kap. Jerković ako se ne varam po cca 900 kn, za 10ak milja kuna, a sigurno je znao za dividendu. Prodane su velike količine KORFA po cca 22-23 kn i to sve u paketima po nekoliko desetaka tisuća, znači da je prodavao netko upućen, čim ima tolike količine…
Tako da iako ne zvuči ohrabrujuće i ne mora biti tako…