ovim putem želim zahvaliti kolegi Plavom što mi je na vrijeme ukazao na ovu iznimno podcijenjenu dionicu ADPL. Isprva sam mislio da nema od toga ništa, ali onda sam išao malo izračunati neke stvari i shvatio da priča drži vodu. Za forward njihovog poslovanja nemam pojma, nadam se da je tako kako kaže Plavi, ali za sada nek se mi prvo ispravimo na neku normalnu fundamentalnu vrijednost prema kapitalu tj. na cca 0,7 BV barem, a onda bumo o poslovanju i ostalim bitnostima…
a i ne treba puno para za podići na 100 kunića
[/quote]
da ja sam sad gledo ne treba puno ni za srusiti do 40 kuna,
nemam tu dionicu ali ako je gospon plavi reko da se kupi ja je u ponedjeljak ,četvrtak ili najkasnije utorak kupujem
sad sam i ja malo racuno i izgleda da je gospon guverner svarceneger dobro izracuno
nista
idem ja racunati neke druge dionice
prijatan vikend
pofuk
pogledo sam
nemojte se nis brinuti
sve ide svojim tokom i sve je pod kontrolom
pofuk
prijatan vikend
[/quote]
Da, sve pod kontrolom, a otišlo u blokadu.
TILT !!! TILT !!!
Sad na prodaji nije rupa, već su rupetine.
Kao na ementaleru. [wink]
[/quote]
……..moze se to i tako shvatiti
oprostite sto Vas gnbjavim ali kao nadasve iskusnog i uspjesnog ulagaca u burzu molim Vas da za forumase koji su neiskusni i neuspjesni poput mene napomenete da tilt ili kako Vi kazete TILT(pardon sto nemogu Vas tocno citirati jer nemam lovu za boju da podebljam rijecTILT) napomenete da tilt ili TILT kako Vi kazete zna biti jako zajebana stvar u bilo kojem pogledu
unaprijed hvala i ispricavam se na rječniku i stilu mog pisanja
srdacno Vas
pofuk
Dragi kolega pofuk, rado bih odgovorio, ali ne razumijem pitanje, pa ukoliko možete malo pojasniti.
Bio bih nadasve zahvalan.
plavi
Vidim ja da ovdje nitko ne razumije pofuka. Pofuče respect!
Svjetska banka: Zloporabom braniteljskih mirovina Hrvatska potiče nerad
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9c0c2463-889f-4aa9-bc41-453d0041389d
a među glavnim uzrocima takve situacije su braniteljske nadnade jer i obiteljska i invalidska mirovina branitelja značajno premašuju prosječnu plaću.”
Ovo je šamar za sve nas koji živimo od svoga rada
Kažete da smo podcjenjeni hahahahahah
Zagrebačka burza: CROBEX nastavlja pobjeđivati globalno tržište
ANALIZA – Crobex je unazad tjedan dana dobio 3,80 posto, porastavši na 37,80 posto svoje maksimalne vrijednosti.
Baš me zanima u kome ćemo smjeru kad smo rasli duplo više od drugih pa normalno bi bilo i da padnemo duplo više.
ANALIZA – Crobex je unazad tjedan dana dobio 3,80 posto, porastavši na 37,80 posto svoje maksimalne vrijednosti.
Baš me zanima u kome ćemo smjeru kad smo rasli duplo više od drugih pa normalno bi bilo i da padnemo duplo više.
frende uzmi na mjesecnoj razini tko je vise rastao ili dvomjesecnoj….lijep pozdrav,bas me zanima to veliko padanje….samo ga cekajte,sto vas vise ima to bolje.. [cool]
@ dodjoh
Kolega svi znamo da su šanse za nekakvu veću korekciju minimalne jer je govovo sve loše anticipirano, drhtavih ručica je jako malo, a na forumu skoro da je teško pronaći nekakav stručniji post koji ima uporište u bilo čemu što bi zaista pokazalo jasne razloge korekcije (osim navijačikih postova ide to up ili down).
Jedino što me brine je što je Floričić prije par dana prodao 25.000 komad KOEI-R-A , i to sada kad je cijena simbolična 400 kn i kada KOEI radi izvrsno bez obzira na krizu tog sektora.
To je ono što me brine, a ovo što navijaju mali investitori – veliki forumaši ” ide to na 2500 ili sutra će korekcija i pad na 1600 bodova” ne pridodajem nikakve važnosti
1. kolega Petrov jako dobro zna matematiku i koristiti % u njegovom kontekstu je u najmanju ruku neprofesionalno (no također nije rekao neistinu već vješto izmanipulirao podacima)
2. sve to ponoviti je također licemjerno u Vašem kontekstu, i
3. pravo stanje stvari možete naći na tehničkoj analizi točno u podne od cijenjene kolegice sotomaic koja je predosjećala da bi se ovakvi burekološki postovi mogli pojaviti
pozdrav … O & O