Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ono što pratim:
DLKV pukla brana na 400

koliko ja vidim, close/low je točno na 400. ili na mom monitoru piše krivo?!
[/quote]
Obrana je izdržala, ali više nemamo živog vojnika na koti, mislim. [tongue]
[/quote]

istinu zboriš, ali eto još uvijek je 400. a sutra je novi dan…tko zna [proud]

CROBEX je precijenjen. Nije fer samo ovako izjaviti- trebalo bi to obrazložiti i dokazati. No, možda je to samo moj filing a to je ponekad isto dovoljno u investiranju. Sori, za Vas koji ste u dionicama. Ja nisam. Čekam 20-25 % jeftinije cijene za ulazak. Čestitam onima koji su investirali u 7. i 8. mjesecu- fino ste mogi zaradit. Vidjet ćemo. Jedna vijest u svijetu sve indekse sruši ili podigne bez problema. To vam je burza- hrabrost lava i filing kockara!
[

Gospon Raikkonen. A zakaj niste ulagali u dionice kad je Grobex bio na 1200-1300 bodova? I tada Vam se vjerojatno činio precijenjen. I tada ste čekali još daljnji pad od 20-30%. Žali Bože takvih "hrabrih" investitora. Ja kupio ATPL po 746 kn, JDPL po 121 kn i ne mislim o njima narednih najmanje godinu dana. To kaj će sutra JDPL, pasti možda na 180 kn ili narasti na 250 kn uopće me ne zanima. Ja znam da će njegova cijena za godinu dana biti preko knjigovodstvene vrijednosti od 360 kn. A ako i ne bude za godinu dana, biti će za dvije.
A Vi definitivno niste investitor, nego ste špekulant i to vrlo plašljivi špekulant. Možda ćete se jednog dana ( a ja vjerujem da će to biti i prije nego što to mislimo) sa sjetom sjećati ovakvih cijena i misliti "gdje Vam je pamet bila".

Ahaaaa, vi ste 100% sigurni da će JDPL bit "jednog" dana 360 kn? Dobro, onda ću odmah sad sve rasprodati, posuditi 1.000.000kn i sve staviti i kpiti JDPL jer vi kažete da će on rasti. Hvala na informaciji. Vi pojma nemate o ekonomiji.
[/quote]

Gospon. Ja se samo nadam da nebute nestali s foruma onoga dana kad se to dogodi. Tada ću vas podsjetiti na ovo, ako budete uopće prisutni ovdje pod ovim istim nickom… [cool]

Neko brutalno mlati po kupnji na više dionica sad na kraju dana, obična panika ili…?? [sealed]

Loš znak. Ovih dana smo na zatvaranjima imali kakvo takvo lupanje po Asku.

Ono što pratim:
DLKV pukla brana na 400
KOEI pukla brana na 388
VDKT pukla brana na 370
JDPL pukla brana na 200
IGH čist put do 3600
JNAF izgleda loše
THNK izgleda očajno
TISK izgleda uobičajeno [yawn]
[/quote]
Kolega nije pukla brana JDPL na 200 dan je završio na 202 , kao što nije ni DLKV išao ispod 400, što se tiće JANAF i THNK njih sam dugo imao u portfelju i to su dionice kod kojih je uvijek veća između kupnje i prodaje i lako se vrate i kada padnu u crvenom danu.

VIRO od jučer pao 50 kuna tko je jučer kupovao danas mu se brkovi smiju a smiju se i oni koji su mu to prodali.

Pogledaj najvišu jučer i najmanju danas hahaha

ma Viru je jućer najviša cijena bila 457 a današnja najniža je 420……i kako je to onda palo 50kuna????…..razlika izmađu današnje i jučerašnje prosječne cijena je 16 kuna…….
ne pištie laži a moderatora molim da ne pušta očigledno neistinite postove……

OK.

Vi ste u pravu. Crobex se junački drži i neće dolje ni pod razno.

Slažem se da je neko postavio još 147 komada na 200 na JDPL, što mi je promaklo. A JDPL je završio na 202 transakcijom od 1 kom u 15:57, što mi je također promaklo.
To što je pročišćeno s bida cca 1000 desetak minuta ranije, koga briga.

Kvragu, zašto sam toliko slijep, pa vidim iskrcavačinu gdje ona ne postoji. [rolleyes]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Drukčije se razmišlja kad si u dionicama i kad si u cashu.
[proud]

Drukčije se razmišlja kad si u dionicama i kad si u cashu.
[proud]

Zato treba imati uvjek pravoljan balans između dionica i casha u portfelju.
I onda budeš pametno i hladne glave razmišljao.
Nikada nije dobro odlaziti u krajnost,pr. 100% u dionice ili cash.

Naravno,ovo je bio samo komentar na prošle postove.

OK.
Slažem se da je neko postavio još 147 komada na 200 na JDPL, što mi je promaklo. A JDPL je završio na 202 transakcijom od 1 kom u 15:57, što mi je također promaklo.
Kvragu, zašto sam toliko slijep, pa vidim iskrcavačinu gdje ona ne postoji. [rolleyes]

crobi se dobro drzi al kad se svi pristekaju pa kad krene prvi val panikeeeeeeeeeee !!!! [bye]

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Prijatelji dragi,već 3-4 godine tu i tamo pročitam Vaše komentare, par godina sam čak i član, možda imam i jedan post, ali mislim da se tu ipak malo previše filozofira. Stvar je jednostavna. Dionice su trenutno puno jeftinije nego će biti za 3-4 godine. Imate cash, kupite dionice, zaboravite ih, radite nešto drugo i za par godina ste bogati. Nemojte baš svaki dan strepiti idu li taj dan gore ili dolje. Za Vaše dobro.

upravo tako, danas se stvaraju zalihe koje bi se mogle za 5-7(prije 7 nego 5) godina
udeseterostručiti i to je to. I sam se spremam malu količinu love puknuti u to i zaboraviti na 10ak godina. Problem mi je najveći odabrati par pravih firmi koje bi mogle fino narasti za tih pola desetljeća. Osim HT-a..nisam bas sto posto siguran. Ajmo prijedlozi molim lijepo. pozdrav

[/quote]
Neznam,
ali još manje znam zakaj si zapeo za HT?
Monopol i ine lopovluke nestaju ulaskom u EU, a HT će tu najviše izgubiti. Btw dolazi napokon optika tako da HT nće moči držati cijenu.
Ako imaš nekog u njemačkoj pitaj ga kaj radi DT da dobije nove klijente i koliko se hebe jer stalno gubi stare.
A to da danas kupiš i da te nema 5 godina je smiješno. Nismo više u 60-tim

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ako ikad uđemo u EU nema teorije da HT posluje sa ovolikom dobiti kao što je sada ostvaruje i ja je uopće ne vidim kao neko dugoročno ulaganje.
PS.Ispravite me ako griješim

OK.

Nema problema kolega sutra ćemo postaviti tisuću na kupnju JDPL na 200 a ako bude trebalo još ćemo malo pojaćati, tako smo ga branili i na 190 zadnjih tjedana sada ćemo to ponoviti na 200, a poslije se vidimo na višim razinama…

New Report

Close