Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko je danas "požurio"prodati. [bye]

ne bih se složio jer smanjenje prometa obično znači promjenu trenda a smjer promjene ovisi o smjeru trenda

pa ovo sa smjerovima kada sam citao………fenomenalno………ko da sam na saobracajnom fakultetu,kolokvij sa prve godine odsluso
pofuk

Tko je danas "požurio"prodati. [bye]

ja, i pozdrav tebi.

ne bih se složio jer smanjenje prometa obično znači promjenu trenda a smjer promjene ovisi o smjeru trenda

pa ovo sa smjerovima kada sam citao………fenomenalno………ko da sam na saobracajnom fakultetu,kolokvij sa prve godine odsluso
pofuk
[/quote]

evo 100tka pofuk. sad sam pročitao što sam napisao – prestrašno

pofuk
[/quote]

evo 100tka pofuk. sad sam pročitao što sam napisao – prestrašno
[/quote]
ma kaj bi bilo strasno
pa covjece citaj moje postove to se zove strasno,ali je sva sreca da ih niko ni ne cita
a konacno tebi nije nis ni za zameriti cijenjeni gospodine lucky luke
pa normalno da Vam se desi da napisete post koji Vam se kad ga procitate ne dopada jer ste konacno Vi brzi od vlastite senke kako sa revolverom tako i sa tastaturom
pofuk
p.s. enivej meni je taj Vas post bio dobar jer nije izrecena u njemu nikakva laz
prijatan ostatak dana

Neko brutalno mlati po kupnji na više dionica sad na kraju dana, obična panika ili…?? [sealed]

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

ovakav promet može donijeti samo jedan smjer

Hmm to se pisalo i prije rasta , da se mora padat
[cool]

Pofuk, evo stotke od mene, postovi dana [lol]

Bez obzira na današnju korekciju crobex je ostao izna 2 milje bodova i nakon kratkog predaha slijedi nastavak hvatanja priključka za stranim indexima koji su trenutno na najvišim razinama u zadnjih 10 mjeseci, rujan će donijeti veću likvidnost i više ulagača na burzu.

Neko brutalno mlati po kupnji na više dionica sad na kraju dana, obična panika ili…?? [sealed]

Loš znak. Ovih dana smo na zatvaranjima imali kakvo takvo lupanje po Asku.

Ono što pratim:
DLKV pukla brana na 400
KOEI pukla brana na 388
VDKT pukla brana na 370
JDPL pukla brana na 200
IGH čist put do 3600
JNAF izgleda loše
THNK izgleda očajno
TISK izgleda uobičajeno [yawn]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ovakav promet može donijeti samo jedan smjer

Hmm to se pisalo i prije rasta , da se mora padat
[cool]

Pofuk, evo stotke od mene, postovi dana [lol]
[/quote]
Trend je pozitivan, a ovo što gledamo je kratkotrajna korekcija unutar trenda. Ima više kupaca neko prodavača. Nema pretjerane panike kad se zacrveni, dok je grabež po asku kad se zazeleni.
Ne može rasti pravocrtno, mora se malo i iskorigirati.
Ako se korekcija oduži onda je vrijeme za bijeg, jer sam totalno u krivu. [cool]

Ono što pratim:
DLKV pukla brana na 400

koliko ja vidim, close/low je točno na 400. ili na mom monitoru piše krivo?!

Ono što pratim:
DLKV pukla brana na 400

koliko ja vidim, close/low je točno na 400. ili na mom monitoru piše krivo?!
[/quote]

Ako se dionica cijeli dan branila na 400 s par stotina dionica, te se nekoliko puta odbijala od 400, a novi nalozi stalno pristizali, da bi na kraju bili svi pojedeni, što to znači.
Obrana je izdržala, ali više nemamo živog vojnika na koti, mislim. [tongue]

New Report

Close