kad jaca oformi jedno desetak povjerenstava, zatrazi jos tolko izvjesca…
vec ima povjerenstvo za pracenje cjena godinu dana samo treba zatraziti izvjesce, ajde jaca mozes ti to zatrazi izvjesce…
aj anricome ovako ti pametan, zakaj to nije dobro [yawn]
CROBEX je precijenjen. Nije fer samo ovako izjaviti- trebalo bi to obrazložiti i dokazati. No, možda je to samo moj filing a to je ponekad isto dovoljno u investiranju. Sori, za Vas koji ste u dionicama. Ja nisam. Čekam 20-25 % jeftinije cijene za ulazak. Čestitam onima koji su investirali u 7. i 8. mjesecu- fino ste mogi zaradit. Vidjet ćemo. Jedna vijest u svijetu sve indekse sruši ili podigne bez problema. To vam je burza- hrabrost lava i filing kockara!
nisam ja pametan ,učim se od takvih kao ti ,Hvala ti na svim savjetima koje si mi uputio kolega
daj ti nama objasnio zakaj nije dobro ovo s prometima??
CROBEX je precijenjen. Nije fer samo ovako izjaviti- trebalo bi to obrazložiti i dokazati. No, možda je to samo moj filing a to je ponekad isto dovoljno u investiranju. Sori, za Vas koji ste u dionicama. Ja nisam. Čekam 20-25 % jeftinije cijene za ulazak. Čestitam onima koji su investirali u 7. i 8. mjesecu- fino ste mogi zaradit. Vidjet ćemo. Jedna vijest u svijetu sve indekse sruši ili podigne bez problema. To vam je burza- hrabrost lava i filing kockara!
samo ti cekaj
U pravu si Raikkonen.Sve se svodi na filing kockara.
Ti na turnu čekaš dvojku ja bilo što između desetke i asa.
Najgore ako ispadne nekorisno za obojicu [thumbsup]
nagovarali ste ljude i drukali a igrači se iskrcavali.
ALOO nisi objasnio ono što si napisao, u vezi prometa …molim objašnjenje..