Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poslije 14.30h, deja vue, crobex završava iznad + 1,5% [thumbsup]

zanimljiva situacija na tržištu.
Nenaoramalno jača kupnja, a tko kupuje kad su mali dioničari skoro pa svi u dionicama.
Sad odjednom toliki slobodan keš!!!!I Ovako veliki ne kupuju to je sigurno jer profesionalni novac drugačije skuplja.
Po meni oni koji se iskrcavaju (od jučer i jutros) fiktivno stavljaju naloge na kupnju i tako dižu dionice gore a svoje naloge stavljaju na prodaju, i onda jedno jutro nitko na kupnji.
To je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ni na prodaju dionica već na racionalno razmišljanje.

[/quote]

ma sve ti je to laž i obmana, prodaj što prije da te ne zahebu.

[/quote]

Pa prodal je već.Kaj se ne vidi?

Nenaoramalno jača kupnja, a tko kupuje kad su mali dioničari skoro pa svi u dionicama.
Sad odjednom toliki slobodan keš!!!!I Ovako veliki ne kupuju to je sigurno jer profesionalni novac drugačije skuplja.
Po meni oni koji se iskrcavaju (od jučer i jutros) fiktivno stavljaju naloge na kupnju i tako dižu dionice gore a svoje naloge stavljaju na prodaju, i onda jedno jutro nitko na kupnji.
To je moje mišljenje

[/quote]
[cool] mora se mjenjat igra…..pravi investitor je uvjek i na bidu i na asku [wink]
[/quote]

je je kak da ne, Waren Buffet svaki dan trejda s Coca Colom [tongue]

I'LL BE BACK

To je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ni na prodaju dionica već na racionalno razmišljanje.

[/quote]

ma sve ti je to laž i obmana, prodaj što prije da te ne zahebu.

[/quote]

Evo frende ameri ti rastu pa poklopi odmah po prodaji da ne zakasniš.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

je pa da ti vratim PTKM ovak jeftino, kak da ne…

I'LL BE BACK

je pa da ti vratim PTKM ovak jeftino, kak da ne…

Ne okreći se sine.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

očito da su se jučer ispucali jer danas je vidljivo manji promet.Sutra sigurno promet još manji

100tka za prognozu [thumbsup]

Urgh…. od silnih transakcija izgleda pukla veza sa FIMA-om
Ima neko isti problem?

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/katarina-ott-neodgovorna-vlada-ucetverostrucila-deficit!,54322.html

http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/kuna-oslabila-0%2c04%25%2c-tecaj-iznad-7%2c31,54330.html

Urgh…. od silnih transakcija izgleda pukla veza sa FIMA-om
Ima neko isti problem?

sjećam se ovakvih dana na burzi prije cca 2 godine kada se nije moglo sve pratiti
bilo bi lijepo da se vrate stara vremena [thumbsup]

Imam filing da će pasti par golova u sudačkoj nadoknadi [cool]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close