Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Konačno se i o va naša burza probudila.Izgleda da se većina vratila sa godišnjih odmora željna zarade,na koncu svima je u interesu rast počevši od brokera preko vlasnika do imatelja dionica. [thumbsup]

+ 1,40 i raste…..

samo odrađujemo zaostatak za normalnim svijetom

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

samo odrađujemo zaostatak za normalnim svijetom

Ne znam baš, onaj rast jučer bio mi je OK jer je bio solidan promet i rast, ali ovo danas narasli smo na ničemu tj. 400 komada ADRS-P + 90 komada PODR+150 komada PBZ i uglavnom to je donijelo rast od +1,4%. To je dosta klimavo i vjerujem da ćemo se do kraja dana vratiti blizu nule, ako ne i u minus. [rolleyes]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Evo, što sam rekao, netko je lupio 22 komada ADRS-P po bidu i plus crobex-a se prepolovio na +0,7% [embarass]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/naftna-industrija-srbije-od-hrvatske-trazi-30-pumpi–i-komad-janafa,54315.html

imamo veći uteg nago sva braća Dalton zajedno, teško ćemo dalje

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/u-6-godina-udvostrucena-izdavanja-za-povlastene-mirovine,54310.html

http://www.24sata.hr/news/clanak/suker-mmf-ove-milijune-uzimamo-ali-ne-trosimo-/132212/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

Poslije 14.30h, deja vue, crobex završava iznad + 1,5% [thumbsup]

zanimljiva situacija na tržištu.
Nenaoramalno jača kupnja, a tko kupuje kad su mali dioničari skoro pa svi u dionicama.
Sad odjednom toliki slobodan keš!!!!I Ovako veliki ne kupuju to je sigurno jer profesionalni novac drugačije skuplja.
Po meni oni koji se iskrcavaju (od jučer i jutros) fiktivno stavljaju naloge na kupnju i tako dižu dionice gore a svoje naloge stavljaju na prodaju, i onda jedno jutro nitko na kupnji.
To je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ni na prodaju dionica već na racionalno razmišljanje.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Nenaoramalno jača kupnja, a tko kupuje kad su mali dioničari skoro pa svi u dionicama.
Sad odjednom toliki slobodan keš!!!!I Ovako veliki ne kupuju to je sigurno jer profesionalni novac drugačije skuplja.
Po meni oni koji se iskrcavaju (od jučer i jutros) fiktivno stavljaju naloge na kupnju i tako dižu dionice gore a svoje naloge stavljaju na prodaju, i onda jedno jutro nitko na kupnji.
To je moje mišljenje

[/quote]
[cool] mora se mjenjat igra…..pravi investitor je uvjek i na bidu i na asku [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

To je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ni na prodaju dionica već na racionalno razmišljanje.

[/quote]

ma sve ti je to laž i obmana, prodaj što prije da te ne zahebu.

I'LL BE BACK

New Report

Close