Konačno se i o va naša burza probudila.Izgleda da se većina vratila sa godišnjih odmora željna zarade,na koncu svima je u interesu rast počevši od brokera preko vlasnika do imatelja dionica. [thumbsup]
samo odrađujemo zaostatak za normalnim svijetom
samo odrađujemo zaostatak za normalnim svijetom
Ne znam baš, onaj rast jučer bio mi je OK jer je bio solidan promet i rast, ali ovo danas narasli smo na ničemu tj. 400 komada ADRS-P + 90 komada PODR+150 komada PBZ i uglavnom to je donijelo rast od +1,4%. To je dosta klimavo i vjerujem da ćemo se do kraja dana vratiti blizu nule, ako ne i u minus. [rolleyes]
Evo, što sam rekao, netko je lupio 22 komada ADRS-P po bidu i plus crobex-a se prepolovio na +0,7% [embarass]
imamo veći uteg nago sva braća Dalton zajedno, teško ćemo dalje
Poslije 14.30h, deja vue, crobex završava iznad + 1,5% [thumbsup]
zanimljiva situacija na tržištu.
Nenaoramalno jača kupnja, a tko kupuje kad su mali dioničari skoro pa svi u dionicama.
Sad odjednom toliki slobodan keš!!!!I Ovako veliki ne kupuju to je sigurno jer profesionalni novac drugačije skuplja.
Po meni oni koji se iskrcavaju (od jučer i jutros) fiktivno stavljaju naloge na kupnju i tako dižu dionice gore a svoje naloge stavljaju na prodaju, i onda jedno jutro nitko na kupnji.
To je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ni na prodaju dionica već na racionalno razmišljanje.
Nenaoramalno jača kupnja, a tko kupuje kad su mali dioničari skoro pa svi u dionicama.
Sad odjednom toliki slobodan keš!!!!I Ovako veliki ne kupuju to je sigurno jer profesionalni novac drugačije skuplja.
Po meni oni koji se iskrcavaju (od jučer i jutros) fiktivno stavljaju naloge na kupnju i tako dižu dionice gore a svoje naloge stavljaju na prodaju, i onda jedno jutro nitko na kupnji.
To je moje mišljenje
[/quote]
[cool] mora se mjenjat igra…..pravi investitor je uvjek i na bidu i na asku [wink]
To je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ni na prodaju dionica već na racionalno razmišljanje.
[/quote]
ma sve ti je to laž i obmana, prodaj što prije da te ne zahebu.