Samo nebo je granica, kupuj ko da nema sutra [lol] [lol] [lol]
svakog jutra, kama sutra
Bulčina kakve nema, dobro sam reko jučer, nisam li?
Neka se bikić još malo podeblja, ja sam već prikupio drva za ražanj [wink]
Ti opet besplatno šibaš reklamu,baš si naporan.
setam gradom danas i prolazi tramvaj na njemu reklama moj portfolio hr.investicijski fondovi bla bla nekako mi pade na pamet,dali je pocelo,hm …. [cool]
btw kesolovci evo vam likvidnosti malo,no mislim da netreba jos kupovati mozda pricekati par dana da se sve poslozi i potvrdi itd itd. ne ko ja, ja sam nestrpljiv,sta ces kad sam tvrdoglavi bosanac ne slusam nikog, pa sam prije nekog vremena kupio,no ja nemam pojma,kazu nije dobro žuriti,al sto da se radi,kad sam temperament,ponese me trenutak hebiga,ipak nikad se ne kajem… [cool]
setam gradom danas i prolazi tramvaj na njemu reklama moj portfolio hr.investicijski fondovi bla bla nekako mi pade na pamet,dali je pocelo,hm …. [cool]
nije jos pocelo, obavjestice Vas kad pocne
samo se nastavlja
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=5d1f7c6b-d494-4c73-bf7d-8b028d60e698
Uvođenjem novog poreza na imovinu, povećat će se ponuda nekretnina na tržištu, a njihove će cijene pasti te će tako biti prihvatljivije za kupce koji će sve to kupovati bankovnim kreditima. Prodavatelji nekretnina će tako dobivena sredstva uložiti u investicijske fondove ili putem brokera plasirati na tržište kapitala. Slijedom navedenog, očekuje se da će Crobex u sljedećih godinu dana porasti na 4.200 bodova.