KOEI-R-A 365,00 390,00 385,00 4.38 % up 25.738 9.706.572,87
Evo konačno malo prometa na KOEI.
Raikkonen @ kakav te profit spopao….pa crobi stoji vec 2 mjeseca…..
Koliko ja znam CROBEX je od 1996. godine poćeo sa redom…
Unatoč ovom jednoipoldnevnom rastu smo još uvijek ispod razine na kojoj smo bili dan prije serenaderove ostavke, tako da smo (prema mojem mišljenju) još uvijek ispod nekakve fer vrijednosti.
Ne znam čemu toliko uzrujavanja od strane onih koji uživaju u padu cijena dionica. Pa nije ovo neznamkakav ludi rast, niti rast traje deset dana. Još uvijek se stignu svi ukrcati.
Nisam previše optimističan što se tiče kontinuiteta ovog porasta, no bilo je već i vrijeme da se CROBEX počne kotrljati oko 2000 bodova.
Mislim da je ovaj rest nerealan i da će se cijene vrlo brzo naći u korekciji. Cijene su na ZSE još previsoke.
Dobro je da ima i drukčijih mišljenja, od tvog.!
Mislim stvarno.. ja sam 90% u dionicama već duže.. ali ovakvi pjesnički postovi puni mudrosti koji izniknu svaki put kad malo u plus odemo.. šta je s onima koji su vikali da je CASH zakon?? Pa ništa, bili su u pravu.. sad eto rastemo pa ti možeš malo likovat.. u 9om kad se na cestu izađe, opet će oni malo likovat.. i tako ukrug s tim debilnim postovima.. odvrti malo forum, svaka 15ta stranica je novi ciklus…
[/quote]
Pa kada znaš da će dole zašto to ne prodaš pa ne kupiš jeftinije, nemaš ti niti jedne jedine dionice pa ti ovo nije lako gledati ali šta se može na greškama se uči i svaka se škola plaća ovu si malo skuplje platio ali šta sad.
[/quote]
ma ti poantu mog posta nisi shvatio.. a to je da se tu prepucavate ko djeca, nebitno ko je u kešu a ko u dionicama.. ja sam (vjerojatno nažalost) već duže u dionicama..
No ajde, ajde… neka ti je.. dok ti ne počne škola zabavljaj se tu…
[/quote]
Sad ti je izgleda skupo ali će ti na 3000 biti jeftino pa ćeš još jedanput biti ošišan i tako ukrug, ali hvala bogu da ima i takvih jer kako bi mi zarađivali da nije takvih.
Unatoč ovom jednoipoldnevnom rastu smo još uvijek ispod razine na kojoj smo bili dan prije serenaderove ostavke, tako da smo (prema mojem mišljenju) još uvijek ispod nekakve fer vrijednosti.
mislim da krivo gledaš..
A o fer vrijednosti, svatko zna za sebe….
Mislim da je ovaj rest nerealan i da će se cijene vrlo brzo naći u korekciji. Cijene su na ZSE još previsoke.
misliti, drek znati. [thumbsup]
al se kupi igh sve do 3600 [proud]
Ovo u petak i danas, asocira na dvostruki aksl, dojma sam da će većina trejderića ostati u cashu dok ode ovo pomalo…. [wink]
Ovo u petak i danas, asocira na dvostruki aksl, dojma sam da će većina trejderića ostati u cashu dok ode ovo pomalo…. [wink]
kakvom cashu…..iz casha ko je bio mudar, izašao je još prije 15 dana