Šta je sa onima što su vikali da je CASH-R-A zakon, izgleda da nije zakon opet ih ošišalo, ove makaze će mi se totalno istupiti od ovolikog šišanja a i kome prodati ovliku vunu.
Mislim stvarno.. ja sam 90% u dionicama već duže.. ali ovakvi pjesnički postovi puni mudrosti koji izniknu svaki put kad malo u plus odemo.. šta je s onima koji su vikali da je CASH zakon?? Pa ništa, bili su u pravu.. sad eto rastemo pa ti možeš malo likovat.. u 9om kad se na cestu izađe, opet će oni malo likovat.. i tako ukrug s tim debilnim postovima.. odvrti malo forum, svaka 15ta stranica je novi ciklus…
Šta je ovo sad INGRA valja, a na 38 nije valjala meni bila pravo dobro a vi se kofrčite i nemojte kupovati.
malo je splasnila euforija od jutros [undecid]
skolski….
Šta je sa onima što su vikali da je CASH-R-A zakon, izgleda da nije zakon opet ih ošišalo, ove makaze će mi se totalno istupiti od ovolikog šišanja a i kome prodati ovliku vunu.
evo tu smo zivi i zdravi, malko smo jos danas trzili
Mislim stvarno.. ja sam 90% u dionicama već duže.. ali ovakvi pjesnički postovi puni mudrosti koji izniknu svaki put kad malo u plus odemo.. šta je s onima koji su vikali da je CASH zakon?? Pa ništa, bili su u pravu.. sad eto rastemo pa ti možeš malo likovat.. u 9om kad se na cestu izađe, opet će oni malo likovat.. i tako ukrug s tim debilnim postovima.. odvrti malo forum, svaka 15ta stranica je novi ciklus…
[/quote]
Pa kada znaš da će dole zašto to ne prodaš pa ne kupiš jeftinije, nemaš ti niti jedne jedine dionice pa ti ovo nije lako gledati ali šta se može na greškama se uči i svaka se škola plaća ovu si malo skuplje platio ali šta sad.
Raste malo pomalo od 1800 heheh, i otada se dobivaju jednice na svaki pozitivan post [lol]
Sta je ekipa u cashu, skupo vam je, što niste kupovali kad sam vam reko na 1800, a bit će vam i skuplje [lol]
Ovo je test post , računam na barem 10 jedinica u roku 10 minuta, što bio značilo da je većina još u cashu , dakle nema padanja hahahha [lol]
Mislim da je ovaj rest nerealan i da će se cijene vrlo brzo naći u korekciji. Cijene su na ZSE još previsoke.
hehehehehehehehehe….nemoze se skupit kolicine ha? ask supalj….sad se skuplja na bidu dok burek investitori sve ne prodaju…. [cool]
[/quote]
Pa kada znaš da će dole zašto to ne prodaš pa ne kupiš jeftinije, nemaš ti niti jedne jedine dionice pa ti ovo nije lako gledati ali šta se može na greškama se uči i svaka se škola plaća ovu si malo skuplje platio ali šta sad.
[/quote]
ma ti poantu mog posta nisi shvatio.. a to je da se tu prepucavate ko djeca, nebitno ko je u kešu a ko u dionicama.. ja sam (vjerojatno nažalost) već duže u dionicama..
No ajde, ajde… neka ti je.. dok ti ne počne škola zabavljaj se tu…
uh kako me koi lijepo poklopio.prekrcaj u 15 sekundi 24 000 komada promjenilo vlasnika
Mislim da je ovaj rest nerealan i da će se cijene vrlo brzo naći u korekciji. Cijene su na ZSE još previsoke.
hehehehehehehehehe….nemoze se skupit kolicine ha? ask supalj….sad se skuplja na bidu dok burek investitori sve ne prodaju…. [cool]
[/quote]
Zapamtite- kada se po novinama piše "dionice će rasti" ondak bježite iz dionica. To je staro pravilo- kada svaka baba zna da će slijediti rast- tada baš slijedi suprotno. Tada se "pravi" igrači iskrcavaju i "profit taking". Bumo videli!
Raikkonen @ kakav te profit spopao….pa crobi stoji vec 2 mjeseca…..