Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://seebiz.eu/hr/komentari/tomislav-petrov/dionicari-iz-top-10-uglavnom-kupovali-dionice-iz-crobex-a,54161.html

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/turizam/boris-zgomba-rujan-bi-mogao-sasvim-izbrisati-turisticke-minuse,54168.html

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/jurcic-uvodenje-poreza-na-dividendu-danas-je-van-pameti,54162.html

http://seebiz.eu/hr/fondovi/fondovi-cak-cetiri-ersteova-fonda-medu-deset-najboljih,54157.html

Kada dođe MMF možemo postaviti zdrave temelje za bolju budućnost.

a koji su to zdravi temelji?
devalvacija kune? MMF će nam dati kredite, kojie će nam kasnije masno naplatiti, jer se oni koliko je meni poznato kreditiraju od ECB-a…
napravit će preustroj u državnoj upravi…smanjiti administraciju drastičnim rezovima i odjednom će gomila ljudi koja trenutno tamo radi ostati bez posla?
uvjeren sam da ova vlada i njezini privjesci koji su opljačkali ovu zemlju, da nas mogu izvesti na pravi put…osim toga to im je sad i dužnost, kad su nas već u govna uvaljali, nek nas iz njih i iščupaju…
[/quote]
kolega to je bia duznost i odgovornost drIve koji nas je naputio da bi krstario, zar ne?
glasao sam za tu maskotu kad je alternativa bila jos gora, jurcec koji kod mame bere grozde kad se trazio mandatar Vlade.
kolega kako cemo bez kredita kad nam se osladilo masno trositi a netko to mora i platiti.
lose je sto se svi trpamo u istu vrecu i moraju se sacuvati sva radna mjesta ili najvise sta se moze.
koka branimo, opet nekonkurenten opcinare i drzavnu upravu, nepotizam i korupciju.
jasno da ce strani kapital stititi svoje interese, zasto smo se prodali i tolko zaduzili?
DrIvo vratio dug penzicima i prodao tri najkonkurentnije tvrtke, dici se rjesio problem za 5 minuta kad je podigao jamstvo uloga na 400k u stranim bankama, zasto su sve strane a i domaca jedva s nulom posluje?
veli banke bi trebale smanjiti kamtne stope a on najveci potrosac kredita, FINA bi trebala raditi procjenu kreditnog rejtinga drzave, helloooooo?
to kao da si ti dosao u banku, trazis kredit i sam radis svoju kreditnu porcjenu…
svega cega smo se primili zajebali smo a to vam kao u kuci, naposljetku ce to netko marati platiti, u pravilu sredni i najnizi sloj jer kad nam kazu da je kriza prosla cijena rada ce biti niza a zaduzenost kucanstava veca.

[/quote]
kolega,nekako ste se raspisali uvelike poslije petka,ako smijem upitati dosadan vikend ili ??

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

in

Što će biti s cashom od prodaje dionica HT-a trezoru? probajte zaključiti što će učiniti samo malo dio tog novca kad se slije na burzu i prekrca u ostale turbo podcijenjene dionice…samo jedan mali dio..

ANTICIPIRAJTE OVO ;A NE OVE GLUPE PROSVJEDE i POREZE

porez na kapitalnu dobit? nema problema, zemite si kolko god…dokle god ja zarađujem [thumbsup]

a sto ce biti kad trezor objavi kupnju?
ina je dobar primjer sto je bilo kad se prodala s 2800 na 1200 krobac na potonul, kupovale se vanjske drzavne i korporativne obveznice, mali ionak nisu skloni ricima pak stavljaju na stednju ili saniranje minusa.
pa pogledajte samo kak se opozicija ponasa, mlitavo i jalovo, nije li to indikativno?
znamo da imamo deficit proracuna a ne znamo jel se mozemo dodatno opce i zaduziti.
kolega sagledavam sve a ne samo ono sto mi pase, to se zove realnost.
sire gledajuci, ne bojim se ja za burzu oporavice se kad-tad ali velko je sranje u koje smo zaglibili i bojim se da ce za mnoge kriza trajati zauvijek.

[/quote]

gle stari, ide se gore, i ja ti tu ne mogu pomoći.

I'LL BE BACK

Nama treba samo realističan proračun za iduću godinu i evo nas opet u sedlu [smiley]

– Nama treba da se maknu glasačke brigade sa raznih sponzorskih mjesta….
– Nama treba da se počne cijeniti rad………
– nama treba da se počne cijeniti znanje i obrazovanje………
– nama treba da se stane na kraj korupciji. Da uskok odradi svoj posao (za koji su jako dobro plaćeni) a ne da ih ometaju recimo stranački kolege koji neće da skinu imunitet jednom od svojih. Ako je nevin čega se ima bojati!?! I čega se boje njegovi kad mu nisu skinuli imunitet??.. A taj slučaj je samo kap u moru..
– nama treba da jaca kaže da će istražiti sve sumnjive poslove, ugovore, privatizacije,, i razne druge,, i svima proglaašenima krivima oduzeti protupravno stečenu imovinu ( Mislim da onda uopće ne bi bilo problema s financiranjem proračuna za cijelo iduće desetljeće).. A s druge strane, svi koji budu optuženi, zašto bi uživali u de-luxe ćelijama sa kojekakvim privilegijama, zasluženima ili ne? Sve bih ja njih na ‘dobrotvorni rad’ za cijelo vrijeme kazne. I da ih se plati po učinku sa cjenikom nekog minimalca (da imaju neki početni kapital kad izađu iz zatvora (jer već imaju plaćeni smještaj, hranu i režije na određeno vrijeme ne moraju trošiti puno), a ne da budu kao naš siroti drivo koji nigdje ne radi a prima plaću još neko vrijeme). Neka barem zarade za troškove vezane uz njih (čuvare i ranije spomenute stvari)..
– nama treba puno novih radnih mjesta koja stvaraju vrijednosti, a ne radnih mjesta u raznim uredima i odborima koji troše a ne zarađuju
– nama treba kažnjavanje ili barem smjene odgovornih u državnim firmama koje neopravdano posluju sa gubitkom.

– nama treba još puno sličnih stvari, ALI JA NE VIDIM NIŠTA OD NAVEDENOGA.. Samo suprotno…
@ jeff stotka od mene
dok se ne krene ispočetka, neće se iskorijeniti sve zlo što se nakotilo u zadnjih 18 godina. Jer će u krpanjima uvijek umjesto nečega odrezanoga izrasti nešto drugo…
@ marcipan
ne budi lakovjeran. Previše glasno se piše o previše sitnim stvarima. A najveće ribe se ne spominju i ne rješavaju, jer ni ne smiju. Samo sitne stvari..
BTW, i ja bih volio da budem "Mali Maestro" pa da me se optuži za nekih par hiljada eura za bilo što i zatvori na godinu dana, pa da me se proglasi nevinim i još dobijem par milijuna kuna odštete zbog zatvaranja, raznih psihičkih i duševnih boli, odvojen život od obitelji, naknada i njima zbog pretrpljene boli, i čega sve ne.. To su po mome vrhunci dohvata našega pravosuđa. I onih par profesora i studenata koji su ‘leglo korupcije’. A jedan rončević može kako hoće…

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

@ gubi
naravno, ide se gore…
do novih jacinih mjera za rješavanje krize. A dalje bumo vidjeli. I čekamo barem četvrtak ovaj tjedan da vidimo šta će reći jaca i ministri za novac i seljake.

@ gubi
naravno, ide se gore…
do novih jacinih mjera za rješavanje krize. A dalje bumo vidjeli. I čekamo barem četvrtak ovaj tjedan da vidimo šta će reći jaca i ministri za novac i seljake.

A što im jaca može reći. Može ponuditi dionicu HEP-a po toni pšenice.
Gotovo je sa sponzorstvima. Para više nema.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

http://seebiz.eu/hr/komentari/tomislav-petrov/dionicari-iz-top-10-uglavnom-kupovali-dionice-iz-crobex-a,54161.html

Ti si neumoran ili si plačenik ekipe iz tog portala koji će ionako propasti.

obožavam strvine-posebno ovce

@ hugo
našlo bi se da se hoće. U najgorem slučaju morat će odriješiti i HEP kao i HT i druge. Ali to sve treba vremena..
Ali ako se ne nađe, šta mogu seljaci uraditi?!? Osim dubiti na glavi… U najboljoj varijanti, otići kući i plakati. U najgoroj?? Kraj jedne priče (vlade) i početak druge?? tko zna?? Da postoji dovoljno spremna, poštena i odlučna ekipa da nas vadi iz ovoga, imali bi moju podršku. Ovako, nema druge nego pokušati jahati valove uz igru ‘najbrži prst’.

Možda je barba kod kineza ispipao njihovo raspoloženje da nas kreditiraju?? Ne vjerujem da je išao tek tako se provozati…

Kada dođe MMF možemo postaviti zdrave temelje za bolju budućnost.

a koji su to zdravi temelji?
devalvacija kune? MMF će nam dati kredite, kojie će nam kasnije masno naplatiti, jer se oni koliko je meni poznato kreditiraju od ECB-a…
napravit će preustroj u državnoj upravi…smanjiti administraciju drastičnim rezovima i odjednom će gomila ljudi koja trenutno tamo radi ostati bez posla?
uvjeren sam da ova vlada i njezini privjesci koji su opljačkali ovu zemlju, da nas mogu izvesti na pravi put…osim toga to im je sad i dužnost, kad su nas već u govna uvaljali, nek nas iz njih i iščupaju…
[/quote]
kolega to je bia duznost i odgovornost drIve koji nas je naputio da bi krstario, zar ne?
glasao sam za tu maskotu kad je alternativa bila jos gora, jurcec koji kod mame bere grozde kad se trazio mandatar Vlade.
kolega kako cemo bez kredita kad nam se osladilo masno trositi a netko to mora i platiti.
lose je sto se svi trpamo u istu vrecu i moraju se sacuvati sva radna mjesta ili najvise sta se moze.
koka branimo, opet nekonkurenten opcinare i drzavnu upravu, nepotizam i korupciju.
jasno da ce strani kapital stititi svoje interese, zasto smo se prodali i tolko zaduzili?
DrIvo vratio dug penzicima i prodao tri najkonkurentnije tvrtke, dici se rjesio problem za 5 minuta kad je podigao jamstvo uloga na 400k u stranim bankama, zasto su sve strane a i domaca jedva s nulom posluje?
veli banke bi trebale smanjiti kamtne stope a on najveci potrosac kredita, FINA bi trebala raditi procjenu kreditnog rejtinga drzave, helloooooo?
to kao da si ti dosao u banku, trazis kredit i sam radis svoju kreditnu porcjenu…
svega cega smo se primili zajebali smo a to vam kao u kuci, naposljetku ce to netko marati platiti, u pravilu sredni i najnizi sloj jer kad nam kazu da je kriza prosla cijena rada ce biti niza a zaduzenost kucanstava veca.

[/quote]
kolega,nekako ste se raspisali uvelike poslije petka,ako smijem upitati dosadan vikend ili ??
[/quote]
naprtotiv bas zanimljiv i nemate druge komentae nego se brinete za moje raspolezenje?
hvala, laskate mi ali to je jedino sto zante napisati?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close