Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ LookaBorna

Pamtim te po svojevremeno svrsishodnim i logičnim pisanjem. U dobroj vjeri, jedan mali savjet: nikad, ali baš nikad ne izlazi 100% iz dionica, pogotovo dok je crobex ispod 2000.

Dodjoše bez brige… i ja sam svoju platio. skupo…

I'LL BE BACK

Dodjoše bez brige… i ja sam svoju platio. skupo…

znam govi ,zar nismo svi no neki nauce nesto…nije se post na tebe odnosio, nego na kolegu kojemu si replicirao ..znas sto je najzanimljivije,vecina misli da se zezas nitko ne kuzi da se iz tvojih postova moze dosta nauciti…LP

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

@ LookaBorna

Pamtim te po svojevremeno svrsishodnim i logičnim pisanjem. U dobroj vjeri, jedan mali savjet: nikad, ali baš nikad ne izlazi 100% iz dionica, pogotovo dok je crobex ispod 2000.

naravno, zao mi sto nije jos jedan dan bio rast tada u lipnju da me pobete na koei na 487 ili ingr 77 pa mi ne pada na pamet prodavat ingr na 39 ali bogami niti kupovat ATPL na 1150, barem ne s ovoliko nepoznanica.
nekom cete morati skupo prodavat dionice, moze i meni jer se nadam da sam ulagac za cijeli zivot.
cash pozicija mi je vezana za radnicki HT tako da se ne zalim…
sto je sada skupo u lipnju 2010 ce mozda biti bagatela ali nisam se rodio niti s jednom dionicom tako da cu ipak sacekati.
sto imam ne prodajem ali mislite da je sada mudro kupovati?
p.s. hvala na savjetu

[thumbsup]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

kaj vam je to prijatelju……. boga ti ko mlako pivo …..dodajmo malo goriva i bluesa. [proud]

Scio me nihil scire

Bernanke ohrabrio tržišta: Svijet se počinje izvlačiti iz duboke recesije!
Svjetska ekonomija počinje se izvlačiti iz duboke recesije, izjavio je predsjednik Feda Ben Bernanke u svom dugoočekivanom govoru uslijed agresivne akcije koju su Federalne rezerve pokrenule zajedno s drugim financijskim institucijama.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f92898ba-70db-4882-8596-8f0c332a3f10

Dugo toplo ljeto = mali minus u turizmu.
Muguća je čak i pozitivna nula.

A vi drukajte i budite u cashu.

Btw nemojte čekati 09.09.2009. sa previše casha u čarapi, jer nakon kaj hnb oslobodi 7 mlrd kuna i nakon objave rezultata od ove sezone biti će relly kakvog croby još nije vidio.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

da.

disclaimer: ovo nije nagovor na kupnju,ovo je samo moje osobno mišljenje i možda sam u krivu, možda baš treba prodavati.

ja bih kupovao da imam s čim, a pošto sam u pozicjama do meni maksimalno određene granice izloženosti, ja znam što ću ja raditi. nit ću kupovati, nit ću prodavati. samo ću čvrsto držati svoje jeftino skupljene dionice i neću ih prodavati u dogledno vrijeme.

Ja ne kažem da ćemo mi nešto spektakularno narasti, ali jednostavno ne vidim razloga zašto bismo trebali padati. nemojte mi sad opet početi sa makroekonomijom Hrvatske i prosvjedima i ostalim "očekivanim" očekivanjima jer to je već sve odavno u cijenama.

dakle, ako mislim da ne bi trebalo padati,onda zašto bih prodavao?

I'LL BE BACK

NOVI SAM NA OVIM STRANICAMA, U DIONICAMA SAM VEC DUGO U FONDOVIMA TAKODER, TOTALNO SAM IZGUBIO, TREBA BITI STRPLIV IMATI DOBRE ŽIVCE , POSLUSATI DOBAR SAVJET, ALI KAKO PROCJENITI,RIJETLI ĆE PRIZNAT I GUBITKE POZDRAV SVIMA

NOVI SAM NA OVIM STRANICAMA, U DIONICAMA SAM VEC DUGO U FONDOVIMA TAKODER, TOTALNO SAM IZGUBIO, TREBA BITI STRPLIV IMATI DOBRE ŽIVCE , POSLUSATI DOBAR SAVJET, ALI KAKO PROCJENITI,RIJETLI ĆE PRIZNAT I GUBITKE POZDRAV SVIMA

A ZAŠTO ONDA GALAMIŠ AK SI NOVI?? [huh]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

kaj vam je to prijatelju……. boga ti ko mlako pivo …..dodajmo malo goriva i bluesa. [proud]

[/quote]
ova pankerica s crvenom irokezom na samom početku spota….može.

da.

disclaimer: ovo nije nagovor na kupnju,ovo je samo moje osobno mišljenje i možda sam u krivu, možda baš treba prodavati.

ja bih kupovao da imam s čim, a pošto sam u pozicjama do meni maksimalno određene granice izloženosti, ja znam što ću ja raditi. nit ću kupovati, nit ću prodavati. samo ću čvrsto držati svoje jeftino skupljene dionice i neću ih prodavati u dogledno vrijeme.

Ja ne kažem da ćemo mi nešto spektakularno narasti, ali jednostavno ne vidim razloga zašto bismo trebali padati. nemojte mi sad opet početi sa makroekonomijom Hrvatske i prosvjedima i ostalim "očekivanim" očekivanjima jer to je već sve odavno u cijenama.

dakle, ako mislim da ne bi trebalo padati,onda zašto bih prodavao?

[/quote]
uvjetno se slazem, dake ako mislim da ce padati ne znaci da moram prodavati ali pitanje je zasto kupovati kad ne znam da li cu primjerice platiti i porez na prihodovano?
mislio sam u privatne poduzetnike ali mi nekako i biljeg skup od 20 kn…
zaozbac, trenutno prodajem nekretninu i kupujem vredniju ako je jeftinija…
sve je ionako relativno, kuzimo se?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close