Izgleda da je netko pročitao govor Bena Bernankea prije nego li ga je ovaj izgovorio…
Sudeći po futuresima i kretanjima na burzi lako je zaključiti u kakvom će tonu biti govor…optimističnom…
[thumbsup]
da ne bi bilo da lupetam napamet…eto i potvrde…
Bernanke says US economy on cusp of recovery
hoho, evo i tiskec nam je živnul
hip hop
zeko skok na skok.
ja skino još par janafeca po 2100 tek tolko da se zna…
hip hop
zeko skok na skok [tongue]
Očekivao sam mrcvarenje na Tisku. Ovo me je stvarno iznenadilo.
[/quote]
na tisku je prodaja vrlo vrlo proluftana… najstrpljiviji će biti najviše nagrađeni…
Na 20 milja smo rasli skoro 4% pa na 100 milja ćemo rasti 10%, očito je da nema više tko prodavati pa svako i najmanje udaranje po asku diže crobex jako a i nije čudo kada smo padali bez ikakvog razloga izbili su ovim strašljivcima i zadnju dionicu iz ruka, ošišali ih do gole kože i sada bleje a pomoći ni otkuda.
hoho, evo i tiskec nam je živnul
hip hop
zeko skok na skok.
ja skino još par janafeca po 2100 tek tolko da se zna…
hip hop
zeko skok na skok [tongue]
Očekivao sam mrcvarenje na Tisku. Ovo me je stvarno iznenadilo.
[/quote]
na tisku je prodaja vrlo vrlo proluftana… najstrpljiviji će biti najviše nagrađeni…
[/quote]
Mene nije, potencijal za rast je ogroman [thumbsup]
Na 20 milja smo rasli skoro 4% pa na 100 milja ćemo rasti 10%, očito je da nema više tko prodavati
I ja sam debelo u dionicama i bullish raspoložen al za ovo sam ti zalijepio finu jedinicu. Sad možeš i ti meni jednu.
Ja ću Benu dati sto, jer mi se sinu sviđa avatar i nick.
kolega tek ste tri dana na burzi, odmah sutra naloge u 9 postavit da nesta ne pobegne [thumbsup]
[/quote]
Kolega ili vi ne želite ili ne možete shvatiti da su dionice padale kada su padali margini kada su MF povlačili novce iz dioničkih fondova kada se neodlučne i strašive plašilo svim i svačim u čemu je bussines prednjačio danas margina više nema, MF su povukli iz dioničkih šta su imali povući ovi koji su u dionicama znaju koliko to vrijedi i neće to prodati u bescjenjenje i mi ćemo snažno rasti i na malim prometima sviđalo se to nekome ili ne pa čak i vama.
kolega tek ste tri dana na burzi, odmah sutra naloge u 9 postavit da nesta ne pobegne [thumbsup]
[/quote]
Kolega ili vi ne želite ili ne možete shvatiti da su dionice padale kada su padali margini kada su MF povlačili novce iz dioničkih fondova kada se neodlučne i strašive plašilo svim i svačim u čemu je bussines prednjačio danas margina više nema, MF su povukli iz dioničkih šta su imali povući ovi koji su u dionicama znaju koliko to vrijedi i neće to prodati u bescjenjenje i mi ćemo snažno rasti i na malim prometima sviđalo se to nekome ili ne pa čak i vama.
[/quote]
kolega koliko "to vrijedi"?
trziste odreduje za danas znamo koliko kosta a buducnost ce pokazati koliko vrijedi.
da zasigurno vise nego sada ali ne nuzno sve, pa nitko nam jos nije bankrotiral, valjda imamo prejaku socijalnu klauzulu ili smo svi konkurentni, jaca-maca trazi socijalnu osjetljivost do kada cemo istu gurati?
bravo za Vas ak ste me poslusali i potegnuli mam na otvaranju to je 5-10 % zarade, uvijek cestitam hrabrima.
VIDI BRANE NA PODRAVKI ask 300,00 – 8812komada
[wink]
najjača mi je ekipa kaj se sunčana okolo po bidovima… sad im je skupo isprsiti se koju kunu više dok kolko tolko ima prodaje a za par dana će se grabati ko da nema sutra…viđeno već 100 puta i uvijek ista priča… [yawn]
pa kupuj, tko ti brani??
samo pazi da ne nestane i to malo kupnje što još ima jer kad krene letit perje mnogi što se ovdje bahate će ostati očerupani [bye]
[/quote]
kolega ja bih rado kupovao ali nemam s čim… sve sam pare potrošio kupujući kad nije bilo likvidnosti… od onih koji bježe od nelikvidnosti…sada će im ta likvidnost konačno i doći… [cool]
pa kupuj, tko ti brani??
samo pazi da ne nestane i to malo kupnje što još ima jer kad krene letit perje mnogi što se ovdje bahate će ostati očerupani [bye]
[/quote]
kolega ja bih rado kupovao ali nemam s čim… sve sam pare potrošio kupujući kad nije bilo likvidnosti… od onih koji bježe od nelikvidnosti…sada će im ta likvidnost konačno i doći… [cool]
[/quote]
sta reci kolega,neki nikad ne nauce,a to i nije lose…. [wink] zato mi se neda boriti s vjetrenjacama,neka sami plate skolu…. [smiley]
po pisanjima zakljucujem da je ovo bilo dno nize ne moze?
u sadasnje cijene ukljucen deficit proracuna 10 miljardica
opstojnost mirovinaca kak je rumenige rekel
opca nelikvidnost kaj nas trese
porezi koji se povecavaju, i dodaju, pkd, kapital, nekretnine…
gospodarstvo koje nemre financirar rastrosnu drzavu
prek milju penzica prerano umirovljenih
opcinare koji su sami sebi dovoljni
prosvjedike kojima je pun kufer nesposobnosti, nepotizma i korupcije?
bezglavu vladu kojoj se stolica trese
ak je sve zbrojeno ondak smo danas bili na dnu a sutra s rjesenim problemima idemo u bolje sutra
[undecid]