Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da je netko pročitao govor Bena Bernankea prije nego li ga je ovaj izgovorio…
Sudeći po futuresima i kretanjima na burzi lako je zaključiti u kakvom će tonu biti govor…optimističnom…
[thumbsup]

da ne bi bilo da lupetam napamet…eto i potvrde…

Bernanke says US economy on cusp of recovery

http://finance.yahoo.com/news/Bernanke-says-US-economy-on-apf-3779458072.html?x=0&sec=topStories&pos=1&asset=&ccode=

hoho, evo i tiskec nam je živnul

hip hop

zeko skok na skok.

ja skino još par janafeca po 2100 tek tolko da se zna…

hip hop

zeko skok na skok [tongue]

Očekivao sam mrcvarenje na Tisku. Ovo me je stvarno iznenadilo.
[/quote]

na tisku je prodaja vrlo vrlo proluftana… najstrpljiviji će biti najviše nagrađeni…

I'LL BE BACK

Na 20 milja smo rasli skoro 4% pa na 100 milja ćemo rasti 10%, očito je da nema više tko prodavati pa svako i najmanje udaranje po asku diže crobex jako a i nije čudo kada smo padali bez ikakvog razloga izbili su ovim strašljivcima i zadnju dionicu iz ruka, ošišali ih do gole kože i sada bleje a pomoći ni otkuda.

hoho, evo i tiskec nam je živnul

hip hop

zeko skok na skok.

ja skino još par janafeca po 2100 tek tolko da se zna…

hip hop

zeko skok na skok [tongue]

Očekivao sam mrcvarenje na Tisku. Ovo me je stvarno iznenadilo.
[/quote]

na tisku je prodaja vrlo vrlo proluftana… najstrpljiviji će biti najviše nagrađeni…
[/quote]
Mene nije, potencijal za rast je ogroman [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Na 20 milja smo rasli skoro 4% pa na 100 milja ćemo rasti 10%, očito je da nema više tko prodavati

I ja sam debelo u dionicama i bullish raspoložen al za ovo sam ti zalijepio finu jedinicu. Sad možeš i ti meni jednu.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ja ću Benu dati sto, jer mi se sinu sviđa avatar i nick.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Doda san još municija, ajme sutra ka raspalim [thumbsup]

kolega tek ste tri dana na burzi, odmah sutra naloge u 9 postavit da nesta ne pobegne [thumbsup]
[/quote]
Kolega ili vi ne želite ili ne možete shvatiti da su dionice padale kada su padali margini kada su MF povlačili novce iz dioničkih fondova kada se neodlučne i strašive plašilo svim i svačim u čemu je bussines prednjačio danas margina više nema, MF su povukli iz dioničkih šta su imali povući ovi koji su u dionicama znaju koliko to vrijedi i neće to prodati u bescjenjenje i mi ćemo snažno rasti i na malim prometima sviđalo se to nekome ili ne pa čak i vama.

Doda san još municija, ajme sutra ka raspalim [thumbsup]

kolega tek ste tri dana na burzi, odmah sutra naloge u 9 postavit da nesta ne pobegne [thumbsup]
[/quote]
Kolega ili vi ne želite ili ne možete shvatiti da su dionice padale kada su padali margini kada su MF povlačili novce iz dioničkih fondova kada se neodlučne i strašive plašilo svim i svačim u čemu je bussines prednjačio danas margina više nema, MF su povukli iz dioničkih šta su imali povući ovi koji su u dionicama znaju koliko to vrijedi i neće to prodati u bescjenjenje i mi ćemo snažno rasti i na malim prometima sviđalo se to nekome ili ne pa čak i vama.
[/quote]
kolega koliko "to vrijedi"?
trziste odreduje za danas znamo koliko kosta a buducnost ce pokazati koliko vrijedi.
da zasigurno vise nego sada ali ne nuzno sve, pa nitko nam jos nije bankrotiral, valjda imamo prejaku socijalnu klauzulu ili smo svi konkurentni, jaca-maca trazi socijalnu osjetljivost do kada cemo istu gurati?
bravo za Vas ak ste me poslusali i potegnuli mam na otvaranju to je 5-10 % zarade, uvijek cestitam hrabrima.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

VIDI BRANE NA PODRAVKI ask 300,00 – 8812komada

[wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

najjača mi je ekipa kaj se sunčana okolo po bidovima… sad im je skupo isprsiti se koju kunu više dok kolko tolko ima prodaje a za par dana će se grabati ko da nema sutra…viđeno već 100 puta i uvijek ista priča… [yawn]

pa kupuj, tko ti brani??
samo pazi da ne nestane i to malo kupnje što još ima jer kad krene letit perje mnogi što se ovdje bahate će ostati očerupani [bye]
[/quote]

kolega ja bih rado kupovao ali nemam s čim… sve sam pare potrošio kupujući kad nije bilo likvidnosti… od onih koji bježe od nelikvidnosti…sada će im ta likvidnost konačno i doći… [cool]

I'LL BE BACK

najjača mi je ekipa kaj se sunčana okolo po bidovima… sad im je skupo isprsiti se koju kunu više dok kolko tolko ima prodaje a za par dana će se grabati ko da nema sutra…viđeno već 100 puta i uvijek ista priča… [yawn]

pa kupuj, tko ti brani??
samo pazi da ne nestane i to malo kupnje što još ima jer kad krene letit perje mnogi što se ovdje bahate će ostati očerupani [bye]
[/quote]

kolega ja bih rado kupovao ali nemam s čim… sve sam pare potrošio kupujući kad nije bilo likvidnosti… od onih koji bježe od nelikvidnosti…sada će im ta likvidnost konačno i doći… [cool]
[/quote]
sta reci kolega,neki nikad ne nauce,a to i nije lose…. [wink] zato mi se neda boriti s vjetrenjacama,neka sami plate skolu…. [smiley]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

po pisanjima zakljucujem da je ovo bilo dno nize ne moze?
u sadasnje cijene ukljucen deficit proracuna 10 miljardica
opstojnost mirovinaca kak je rumenige rekel
opca nelikvidnost kaj nas trese
porezi koji se povecavaju, i dodaju, pkd, kapital, nekretnine…
gospodarstvo koje nemre financirar rastrosnu drzavu
prek milju penzica prerano umirovljenih
opcinare koji su sami sebi dovoljni
prosvjedike kojima je pun kufer nesposobnosti, nepotizma i korupcije?
bezglavu vladu kojoj se stolica trese
ak je sve zbrojeno ondak smo danas bili na dnu a sutra s rjesenim problemima idemo u bolje sutra

[undecid]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close