Hasta la vista, baby!
[/quote]
OU YEAH [thumbsup]
Može li netko, sa sociološkog ili možda s psihološkog stajališta, objasniti ponašanje ulagača na ULPL?! Bilo je koliko hoćeš na 680 i svima je smrdila, a sad se nabidavaju i nude više?! Samo je trebalo počistiti ovoga na 680 i sad svima miriše?! [undecid]
Može li netko, sa sociološkog ili možda s psihološkog stajališta, objasniti ponašanje ulagača na ULPL?! Bilo je koliko hoćeš na 680 i svima je smrdila, a sad se nabidavaju i nude više?! Samo je trebalo počistiti ovoga na 680 i sad svima miriše?! [undecid]
Ja sam danas tija kupit ULPL ali sam sta prenisko i nisan kupija nista ali me straj opalit po asku
Hasta la vista, baby!
[/quote]
OU YEAH [thumbsup]
[/quote]
Bilo je i vrime cila Evropa se zeleni ka i cili svit samo mi mišamo maltu na 1900 umisto da smo na 2600 ka šta bi i tribali. Iman još municije ali me straj tući sa ka mi je Tehnika pobigla [sad]
veselo na jesen(na ulicama i trgovima
da. dinamo igra europsku ligu
[thumbsup]
A hebiga takav ti je ovaj nas narod,osjecam da se pomalo vracaju mali investitori,malo je bolja likvidnost, osobno sam malo capijo uljanik plovidbe na 680, ako bi crobex zatvorijo oko 1935 ulazim jos 50% portfelja.
To su adrenalinski tipovi, hrabri, skloni riziku.
Sigurnost ih ubija [smiley]
Ona zna dosta o ulaganjima…Samo nije dugoročan ulagač puno trejda unutra -van, unutra-van…
[/quote]
A možda bi se didao CROBEX
vide se neki mali pomaci….ajde sad brzo prodajte to sto imate…. [cool]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f03b19b3-8353-4325-8a48-c117aa7eabe7
zločinačka organizacija nema stida to su sve DOMOLJUBI
U ovo vrijeme nelikvidnosti 1000kom (680.000kn) je veliki psihološki pritisak potencijalnim ulagačima jer im ograničava percepciju o eventualnom porastu vrijednosti dionice zablokirane tim velikim nalogom, te su suzdržani dok se ne vidi u kojem će se smijeru ista kretati, odnosno čeka se da se dionica "otvori"
Ps.
i ja sam malo ćoknuo kada se počelo nagrizati , neka se nađe ako dođe do sloma keš pozicije narednih dana [smiley]