ja ću pokušati ovaj puta kupiti kraš i podravku na dražbi ako uspijem sve organizirati
logika je slijedeća _
pravo je 2x
kraš je po 100 kuna
podravka je po 75 kuna
kada pomnožim sa 2 koliko me košta pravo opet je cijena ispod tržišne – kraš je >280 kuna, a Podravka je >245
paketi nisu preveliki
A kaj buš s pravima ako ne prođeš?
Teoretski i praktično moraš platiti duplo od početne cijene!
Znači kod Kraša 200 kn platiš za početnu 100 Kn.
Podravkon paket po tom izračunu 1.380.000 kn ( 150 kn za početnih 75 kn )
[/quote]
ako ne prođem, onda ću prodati prava
razgovarao sam sa brokerom oko procedure
nije uopće komplicirano
Kad nas je već dugo 15 + 85 duplih nickova [lol]
@asdfgh123
neznam koliko se lako prodaju prava, jer i na tom lako popušiš ili zamrzneš lovu pa čekaš slijedeću aukciju za neznam kad! Nisam računao sa 100% šticungom, dok sam kalkulirao vezano za 4 dionice. Sada je to prošlost. No, puno uspjeha ti želim u svakom slučaju.
koja brutalna dosada.
koja brutalna dosada.
Ovo ja umrlo, ajmo raditi nešto, zaposliti se, ako ništa drugo bar ćemo svaki mjesec biti u plusu [lol]
malo sam gledao ovo sa pravima
najbolja priča je Tisak – početna cijena je 25 kuna, a pitanje je tko ima toliko prava (
najbolja priča je Tisak – početna cijena je 25 kuna, a pitanje je tko ima toliko prava (
Čuvaj se, sinko. Nisi ti prvi koji se toga sjetio.
Dražbe vole biti namještene i ne vole padobrance.
Na dražbi dionica u kojoj mogu sudjelovati imatelji prava ponuđen je velik paket Tiska, a da se pritom ne može očekivati bilo kakvo nadmetanje jer jedini koji udjel mogu kupiti su Karlovačka banka i Petar Šola, koji zajedno drže 37,7 posto preostalih prava.
business.hr
Na dražbi dionica u kojoj mogu sudjelovati imatelji prava ponuđen je velik paket Tiska, a da se pritom ne može očekivati bilo kakvo nadmetanje jer jedini koji udjel mogu kupiti su Karlovačka banka i Petar Šola, koji zajedno drže 37,7 posto preostalih prava.
business.hr
[/quote]
s time da kaba jedina ima dovoljno prava da to napravi sama
Crob napucan 0,2 u pozitivu zahvaljujući transakcijama u zadnjoj minuti na ATPL (1108,90) i PTKM(123,50)