koja bjeda od burze, cijeli svijet je zelen, a mi smo uspjeli ući u minus na ZSE
pitam se pitam, ima li više smisla pokušavati ulagati u ovoj baruštini od ZSE???
koja bjeda od burze, cijeli svijet je zelen, a mi smo uspjeli ući u minus na ZSE
pitam se pitam, ima li više smisla pokušavati ulagati u ovoj baruštini od ZSE???
ma neka i idemo u minus samo da ja nabavim municije dićeš bolje [thumbsup]
Ima li netko ideju kako brutalno zaraditi na ovako nelikvidnoj burzi???
organiziraj kladionicu, npr. koja dionica će danas preći 10.000 kn prometa, koja 20.000, a koja čak 30.000? [lol]
Ima Ivana7
kupi brutalno nisko ,od trenutnih cjena -30 do 40%, a onda mir do iduće godine do 2500-3000 crobexa i brutalno prodaj ,i eto brutalne zarade.
Bolje je pitanje kako ne izgubiti u ovom dreku od tržišta,opozicija sada uvodi novi namet na burzu,umjesto da porezom stimulira ulaganje u gospodarstvo,nema luđeg društva u europi.Zašto dionica Podravke vrijedi više od dionice ADRS-P-A, zbog P-A ili?
ja ću pokušati ovaj puta kupiti kraš i podravku na dražbi ako uspijem sve organizirati
logika je slijedeća _
pravo je 2x
kraš je po 100 kuna
podravka je po 75 kuna
kada pomnožim sa 2 koliko me košta pravo opet je cijena ispod tržišne – kraš je >280 kuna, a Podravka je >245
paketi nisu preveliki
A kaj buš s pravima ako ne prođeš?
Teoretski i praktično moraš platiti duplo od početne cijene!
Znači kod Kraša 200 kn platiš za početnu 100 Kn.
Podravkon paket po tom izračunu 1.380.000 kn ( 150 kn za početnih 75 kn )
Bolje je pitanje kako ne izgubiti u ovom dreku od tržišta, opozicija sada uvodi novi namet na burzu, umjesto da porezom stimulira ulaganje u gospodarstvo, nema luđeg društva u europi. Zašto dionica Podravke vrijedi više od dionice ADRS-P-A, zbog P-A ili?
[/quote]
[lol] [lol]
kupi brutalno nisko ,od trenutnih cjena -30 do 40%, a onda mir do iduće godine do 2500-3000 crobexa i brutalno prodaj ,i eto brutalne zarade.
[/quote]
Zašto misliš da će doći do tako brutalnog pada od 30-40% kada već na ovakvoj likvidnosti nitko ne prodaje. Nitko niti ne kupuje. Meni se čini da u sljedećem periodu neće biti:
– brutalnog pada,
– brutalnog rasta,
– brutalne zarade.
Brutalnih gubitaka bi moglo biti ako se neko iskrca kao recimo ovaj sa 250 kom na HDEL koji je sigurno brutalno spušio!!!
P.S. I forum je postao brutalno nelikvidan.
Opet ništ ne razmeš…to ti je priprema za petak.
A to je sutra!
[wink]