http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c5574621-646c-408d-8188-095e7c259d87
Severina povećala dobit za 12%
Odmah Severinu umjesto Kosorke ta zna posao
možda i Jaca stavi na bubanj državne nekretnine
Čudno mi je to da se samo Srbi interesiraju za brodogradilišta. Prvo Končar pa sad i ovaj. Valjda su vidjeli kako su Hrvati popušili pa oće i oni. Inače ovaj Zepter je naj bogatiji iz ex Juge.
Čudno mi je to da se samo Srbi interesiraju za brodogradilišta. Prvo Končar pa sad i ovaj. Valjda su vidjeli kako su Hrvati popušili pa oće i oni. Inače ovaj Zepter je naj bogatiji iz ex Juge.
[/quote]
Možda bude radio ogromne željezne express lonce i tave
[/quote]
Možda bude radio ogromne željezne express lonce i tave
[/quote]
Teflon panamax bez otpora u vodi ko plivači u kombinezonima. Samo kliže po pučini. [lol]
Može li netko izvući temu o dividendama, da vidimo spisak svih dividendi i datuma isplate u HR. Hvala!
vidim puno linkova na ovoj temi, samo prepisujete kojekakve tuđe recepte, a svi ste kak veliki i iskusni, dajte nešto svoje, gdje vam je smisao za istraživački rad, učite od vlasti, ona stalno istražuje gdje se šta može jeftino kupiti, a skupo prodati [smiley] [smiley] [smiley]