Ovo više nije ni sprdačina od burze ovo treba zatvorit sa svim glavnim igračima na doživotnu robiju
Zašto?
Viro i IPKK sasvim solidno grabe.
[/quote]
Dao bog da grabe sve a ne samo dvije a neće ni one dugo srezat će to majstori
sve ovo je katastrofalno, burza nam umire u nelikvidnosti i nezainteresiranosti ulagača. sad se mogu relativno jeftino kupiti dionice, ali što ako za koji dan kupnja ode 20% niže ili je potpuno nestane kao što se već dešava na nekim dionicama?? kako onda doći do keša ako ti hitno zatreba??
ja ozbiljno razmišljam da sav keš prebacim u EUR dok je još nisko zbog velike ponude od strane turista, a i da većinu dionica zamijenim za EUR jer mi ostajanje u dionicama uz ovakvu bijednu likvidnost ne izgleda ni malo pametan potez.još nam za koji mjesec slijedi uvođenje extra poreza na zaradu od prodaje dionica [sad] mišljenja?
agalloch………..febo…… o manipulacijama Adriatic equity fonda ja sam na zdravoseljacki
nacin pisala puno puta…ali tema uopce nije akceptirana od strane vecine…pa nikad nije bila
na ovaj nacin dokumetirano i kritizirana……. pratila sam stanja duze vrijeme, jer mi je
bio poznat portfelj u vrijeme mog ulaska ..isto tako , pratila sam vrijednosti i usporedjivala sa
svojim cijenama….. takodjer, kritizirala sam medijska izvjesca o stanju udjela, koja povremeno
namjerno nisu bila u negativno azurirana… valjda da se izbjegne problem jace prodaje….
ali, evo Vi sada prvi put na ozbiljniji nacin upozoravate javnost na PUNO VECE MINUSE NA RACUNIMA
SVIH OBLIKA I SASTAVA PORTFELJA FONDOVA U REP. HRVATSKOJ….. mislim, da sada , ako se
i predstavi PRAVA ISTINA o gubicima svih fondova..nece biti posljedica u smislu podizanja
vecih udjela……..jer je KRIZA DOISTA IZA NAS! …..ali ulagaci MORAJU ZNATI I S T I N U !
7.8.2009 120,00 120,00 120,00 120,00 –29,41% 14 1.680,00
A gle ovu transakciju na HIMR. Nju je ostvario netko blizak KD Viktoriji sa svrhom da anulira rast dionice koji je netko napravio kupnjom par komada dan prije po 170kn što je za ovu dionicu mizerna cijena.
U ponedjeljak Viktorija pada bar 2% radi ovoga i tko je unutra nema rasta i izlaska dok to ekipa ne odluči.
[/quote]
Šta sam rekao.
KD Victoria 07.08. 15,6851 kn
-2,39
-27,78 -3,52 -59,33
Alo Hanfaaaaa je li godišnji odmor !?
[/quote]
Ova saga se nastavlja, hebe lud zbunjenog!
10.8.2009 170,00 170,00 170,00 170,00 +41,67% 8 1.360,00
KD Victoria 10.08. 16,0504 kn
2,33
-26,10 -1,83 -58,26
Evo kako se sa tisuću kn može pomaknuti za +,- 2% fond težak 70 miliona kn.
Katastrofa. Čekam danas odgovor KD-a po bidu.
Danas koordinirano rušenje cijene ATLN i ATLS (ova druga u PRT), sa 515 komada obje srušene 20%…..
Treba li uopce vise koga zazivati….?
Danas EU indeksi u padu a mi u laganom plusu
[thumbsup]