Kaj su na našem tržištu market makeri? [lol] [lol] [lol]
Tu su da povečaju likvidnost???
hehehhehe baš su zanimljivi…sada mi nije niti žao kaj na jobu ne smijem imati net jer se nema kaj za pratiti…
Učetverostručen trošak rezervacija banaka za kredite
Zahvaljujući rastu kamata u 2009., banke su zaradile gotovo 4 milijarde kuna, ali su rezervacije za loše kredite ‘pojele’ 1,1 mlrd. kuna dobiti
Novi japanski gospodarski podaci ulijevaju nadu u oporavak
Višak na tekućem računu bilance plaćanja u lipnju je više nego udvostručen u usporedbi s istim mjesecom prošle godine i iznosio je 1.150 milijardi jena (11,8 milijardi dolara)
pa da, pokrenilo se. Samo i tu radnu skupinu treba netko platiti. Pa vrijeme dok oni naprave analize – par godina. Jer negdje sam pročitao da je 2003 započeta analiza a završila je tek 2006. BTW: jel mogu i ja biti član te radne skupine? sigurno će biti i dosta dnevnica i terena, možda čak i sa vlastitim vozilom pa me se plati po kilometru, pa noćenja na terenu, naknade za odvojen život od obitelji i rad u drugoj županiji. Jel netko spominjao prekovremene?? Naravno, po ljeti se radi primorska regija a po zimi kopno.. pa na kolinja i martinovo i šta već ide…. TEžak je to život….
prvi pravi korak,ako nastave ovako ova kriza ce nam dobro doci da se rijese pitanja ovog tipa,te da se ti problemi prestanu gurati pod tepih..
[/quote]
Vlada će na jesen ustrojiti radnu skupinu koja će izraditi analizu održivosti i učinkovitosti svih 430 općina, 126 gradova i 21 županije te krenuti u regionalni preustroj. Prema prvim procjenama, trebala bi se ukinuti trećina općina, ili njih oko 150, a tek treba vidjeti modus po kojem bi se ukidali gradovi i županije.
No, u konačnom prijedlogu sigurno nećemo zaboraviti na ljude zaposlene u općinama koje će se eventualno ukidati – kaže ministar uprave Davorin Mlakar.
Hehe, dok oni te radne skupine ustroje i izanaliziraju potrošiti će jedno 20 milja kn proračunskog novca i još XXX milja da doživotno zbrinu šerife,šerifske pomočnike i cjelokupnui rodbinu
evo cijeli članak
Vaš link
[/quote]
ma to su sve gluposti.privatnik sam i bole me sva ta sranja koja čitam.ako sam ja mogao smanjiti sve moguće troškove ,ako je u relnom sektoru ostalo 50 000 ljudi bez posla,a do kraja godine se očekuje još toliko ne vidim razloga zašto nebi bilo otpušteno 50 000 parazita iz državne službe koji ne rade ništa.
Hoćeli naši majstori sa šakom dionica srušit cjene danas pitanje je sad
Otvaranje je silovito počelo da se nisu utopili menađerčići
Ovo više nije ni sprdačina od burze ovo treba zatvorit sa svim glavnim igračima na doživotnu robiju
Hoćeli naši majstori sa šakom dionica srušit cjene danas pitanje je sad
Kupajte se ljudi i uživajte, utakmica počinje tek 17-og, "ubi" nas likvidnost danas. Ipak, znakovito je da nitko ne prodaje jeftino, za kupnju trebati će ponuditi zeru više, te odrješiti kesu
Ovo više nije ni sprdačina od burze ovo treba zatvorit sa svim glavnim igračima na doživotnu robiju
Zašto?
Viro i IPKK sasvim solidno grabe.