Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ddda9f82-f9c0-489b-ad55-d9b090e1a627

To je država a ne naša bana
kod nas premijer mazne pare i ode ladno uživat na jahti na malo vitra pa umjesto na robiju propuh ga ipirila i sad još lječi lopova na trošak poreznih obveznika

Ova nelikvidnost ubija i iscrpljuje ljude i njihove živce, po meni se čeka malo crvenila vanka pa da s opet počne lupati po bidu, to i je razlog zašto ne želim ništa kupovati jedine dionice koje bi se sada usudio kupiti i koje ću kupovati su dionice u kojima je Država većinski vlasnik ili ima veliki udjel u njima a po menu dobre kupnje su PTKM, INA, JANAF, LKPC, DIOKI i njima slične jer kada Država bude prodavala svoje udjele u njima a svi znamo da će to morati napraviti prije ulaska u EU za njih će se naći kupac koji je spreman platiti određeni iznos na ime premije i nama malim ulagačima.

Ovo je moje razmišljanje možda i krivo ali ja tako percipiram.

agalloch………..febo…… o manipulacijama Adriatic equity fonda ja sam na zdravoseljacki
nacin pisala puno puta…ali tema uopce nije akceptirana od strane vecine…pa nikad nije bila
na ovaj nacin dokumetirano i kritizirana……. pratila sam stanja duze vrijeme, jer mi je
bio poznat portfelj u vrijeme mog ulaska ..isto tako , pratila sam vrijednosti i usporedjivala sa
svojim cijenama….. takodjer, kritizirala sam medijska izvjesca o stanju udjela, koja povremeno
namjerno nisu bila u negativno azurirana… valjda da se izbjegne problem jace prodaje….
ali, evo Vi sada prvi put na ozbiljniji nacin upozoravate javnost na PUNO VECE MINUSE NA RACUNIMA
SVIH OBLIKA I SASTAVA PORTFELJA FONDOVA U REP. HRVATSKOJ….. mislim, da sada , ako se
i predstavi PRAVA ISTINA o gubicima svih fondova..nece biti posljedica u smislu podizanja
vecih udjela……..jer je KRIZA DOISTA IZA NAS! …..ali ulagaci MORAJU ZNATI I S T I N U !

7.8.2009 120,00 120,00 120,00 120,00 –29,41% 14 1.680,00
A gle ovu transakciju na HIMR. Nju je ostvario netko blizak KD Viktoriji sa svrhom da anulira rast dionice koji je netko napravio kupnjom par komada dan prije po 170kn što je za ovu dionicu mizerna cijena.
U ponedjeljak Viktorija pada bar 2% radi ovoga i tko je unutra nema rasta i izlaska dok to ekipa ne odluči.
[/quote]

Šta sam rekao.
KD Victoria 07.08. 15,6851 kn
-2,39
-27,78 -3,52 -59,33
Alo Hanfaaaaa je li godišnji odmor !?

who dares, wins

Ova nelikvidnost ubija i iscrpljuje ljude i njihove živce, po meni se čeka malo crvenila vanka pa da s opet počne lupati po bidu, to i je razlog zašto ne želim ništa kupovati jedine dionice koje bi se sada usudio kupiti i koje ću kupovati su dionice u kojima je Država većinski vlasnik ili ima veliki udjel u njima a po menu dobre kupnje su PTKM, INA, JANAF, LKPC, DIOKI i njima slične jer kada Država bude prodavala svoje udjele u njima a svi znamo da će to morati napraviti prije ulaska u EU za njih će se naći kupac koji je spreman platiti određeni iznos na ime premije i nama malim ulagačima.

Udio države u DIOK-iju je ravno..NULA.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

[/quote]
A nije puno veći niti u INI

Korkyra

[/quote]
Pa tko stoji iza onoga na broju 1 ja sam mislio da jue to Država.

[/quote]
A nije puno veći niti u INI
[/quote]
2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 4.483.552 44,84

@Hanger

Slažem se , bilo bi dobro da sve koji imaju privatne police životnog osiguranja oslobode obaveznog davanja u 2.stup.
1.stup je ionako generacijska solidarnost pa za njega nema drugi naziv nego porez.

bravo kolega ali za tako veliku mudroliju, nažalost, imaju još veću neki kojima ne odgovara tako !

Nevezano za raspravu, ali škicnuo sam na portfolio i vidim da niču novi fondovi, ima svega, pa čak i dioničkih koji ulažu hr i regiju, očigledno netko vjeruje u rast bez obzira što nas u jesen očekuje po nekima potop [thumbsup]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ma jasno sad je vrijeme kad čvrste ruke kupuju.
Tko je spreman čekati njemu iz žira izraste hrast.

http://www.kucilooro.webs.com/

Ma jasno sad je vrijeme kad čvrste ruke kupuju.
Tko je spreman čekati njemu iz žira izraste hrast.

Ima i ona druga solucija kolega a to je da na vama naraste hrast dok cjena naraste ta nebi bila nikao dobra a moguća je.

Sve je moguće u truloj glavi pa i lude gljive da narastu.

http://www.kucilooro.webs.com/

New Report

Close