Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nešto se dešava Europa opet u debelom zelenom

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ko je reko da na trzistu nema novaca…pa odakle sada takva kupnja… cekalo se cekalo…da se izbije i ono malo sto je ostalo

kolega pomalo ovo je jos nista…samo neka bude par ovakvih dana…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Kad brodari okrenu na rast,tad ce i cjela berza rast,ja to ocekujem od iduceg tjedna.

Ovo malo majstora što radi što se nebrćka na Karibima dižu Crobex pomoću Ine i HT daj malo oladite više ste pročitani dokle to više

dok se ostali ne vrate sa godišnjeg……

e onda smo najeb… ali što se mene tiće imam još keša i za tu opciju…..ali neće valjda…..
uf što me svrbi keš koji je ostao, najrađe bi sve upucao ali zlu natrebalo….u svakom slućaju puno ali….ali svejedno mislim da bi trebali gore ove kaljuže već je previše…..

Ja bi da prodam ove zadnje dokupe što du mi u pozitivi ali si nešto mislim da bi i idući tjedan mogli dalje u revijalnom tonu. Kad ni sam prodao jutros IGH i Viro pa kupio jeftinije bolje je da stoji do ponedjeljka.

who dares, wins

Ovo malo majstora što radi što se nebrćka na Karibima dižu Crobex pomoću Ine i HT daj malo oladite više ste pročitani dokle to više

Da ti i slični nešto znate, ne bi bili toliko popušili na burzi, i sad očajno drukali dolje, nego bi se brčkali u moru.

By the way na Karibe se ide zimi, ljeti se ide na druga mjesta, odo nazad na plažu heheh [cool]

Da ti i slični nešto znate, ne bi bili toliko popušili na burzi, i sad očajno drukali dolje, nego bi se brčkali u moru.

By the way na Karibe se ide zimi, ljeti se ide na druga mjesta, odo nazad na plažu heheh [cool]
[/quote]
nis odo ja sad na karibe
valda nije guzva ko na jadranu
pofuk

[/quote]

Kad imaš PARE možeš kud god hoćeš i di hoćeš

da jako su ga digli na ina i ht-u
HT +0,23
INA +0,37

tako je kolege, ne ide to više dolje, ovaj minus crobexa jučer i danas je obična optička varka. ne znam samo zašto onda ne kupujete i ne dignete crobex preko 2000, zašto čuvate i dalje svoje novce na računu, a druge nagovarate da kupuju ??? [thumbsup]
ajde navalite, pa sve vam je jeftino, zašto ovdje jedni druge uvjeravate da je ovo jeftino, a nitko ne kupuje?? evo već su prošla 4 sata trgovanja, a promet jadnih 9 mil.kn, od toga pola nose HT i ATPL! [thumbsup]
zato navalite, kupujte, drukajte i dalje na kupnju, od mene svim drukerima 100% [thumbsup]

kolega ovaj minus danas bit ce da je vasa opticka varka,dajte molim vas probajte da ne pisete o svojim zeljama nego budite bar malo realni….

New Report

Close