Pridružujem se postu od sappy-a,bili smo na 5400 sad smo na 1880.Dal je moguće da je naše gospodarstvo palo 3 puta ,pa BDP pao 5-6 posto.To je očigledna manipulacija našim tržištem kapitala.
Tko manipulira veliki igrači koji imaju love,tko kontrolira nezakonitosti nitko..il možda Hanfa moš mislit.
tako je, to su sve manipulacije da se vama malima otme novac i jeftino uzmu dionice. zato preduhitrite sve te mutikaše i crvene,zelene i plave vragove i kupujte dionice za sav keš koji još imate! dapače, prodajte aute, kuće, dignite stambene i margin kredite. tek kad sve to potrošite, onda će crobex konačno pošteno pasti tako da se većina strpljivih može na miru ukrcati kad kupaca više ne bude. zato kupujte, sad i odmah, samo kupujte i kupujte, ide to SAMO UP UP UP, HAHAHAHHAHA
[/quote]
Izgleda da je DIMO prodimio, ma ne ide ti to dole više gdje je nekad bilo tko se tada nije ukrcao popravnoga nema.
tako je kolege, ne ide to više dolje, ovaj minus crobexa jučer i danas je obična optička varka. ne znam samo zašto onda ne kupujete i ne dignete crobex preko 2000, zašto čuvate i dalje svoje novce na računu, a druge nagovarate da kupuju ??? [thumbsup]
ajde navalite, pa sve vam je jeftino, zašto ovdje jedni druge uvjeravate da je ovo jeftino, a nitko ne kupuje?? evo već su prošla 4 sata trgovanja, a promet jadnih 9 mil.kn, od toga pola nose HT i ATPL! [thumbsup]
zato navalite, kupujte, drukajte i dalje na kupnju, od mene svim drukerima 100% [thumbsup]
dimo@ ti nisi opasan ,,,imas valjda kao i baron 5 kn po postu….a mi ne nagovaramo na kupnju,nego na prodaju…..i cucimo na bidu…a nece nitko nis da nam proda,,,,,cjeli tjedan cekam na bidu i nis….evo malo me poklopilo na atpl jutros….ostalo nis….. [yawn] PA DI SU TE KAMIKAZE???????
Sad će bit zanimljivo, vani je odjednom masovna zelenjava [thumbsup]
Da vidimo sada… ameri zbog pada nezaposlenosti ispali iz gaca……..
Nebih baš rekao 1200 s&P NEGINE!!!
tako je kolege, ne ide to više dolje, ovaj minus crobexa jučer i danas je obična optička varka. ne znam samo zašto onda ne kupujete i ne dignete crobex preko 2000, zašto čuvate i dalje svoje novce na računu, a druge nagovarate da kupuju ??? [thumbsup]
ajde navalite, pa sve vam je jeftino, zašto ovdje jedni druge uvjeravate da je ovo jeftino, a nitko ne kupuje?? evo već su prošla 4 sata trgovanja, a promet jadnih 9 mil.kn, od toga pola nose HT i ATPL! [thumbsup]
zato navalite, kupujte, drukajte i dalje na kupnju, od mene svim drukerima 100% [thumbsup]
Eto ga dimo dole ne daj mu previše da potone [lol]
Dećki nemojte se mućiti oko tog dimo
Taman kada pomislite da je otišo eto njega pod drugikm nickom nazad..
Imaju takvi po nekoliko nickova pa ponekad pomisliš da je hrpa drukera a to
jedan stoji iza 5 nickova …
Svaki dan se stvori novi lik na forumu koji glumi preplašenu ovćicu trebalo bi napraviti popis
koliko ih ima nebi stalo na A4…
Kakvo plašenje za onoga koji je preživio pad s 5300 na 1200, priče o recesiji koja će trajati 10 godina, trećem svjetskom ratu. Sad je situacija malo drugačija, osim toga, što mogu manipulatori napravit na crobexu, pokušat ga rušit na 1000 bodova? To je q., a ne pad, osim toga ne može vječno padat kiša. Hebe mi se, ja ću kad tad iz ove bare izać van s dobitkom,a ovo što se sada događa je smješno.
[/quote]
Sjedi 5…
Ja isto tako mislim, još sam u pušioni, jer me onaj rujan i listopad iz….e ko majmuna, al na nuli sam na cca 2300. A i to što kažeš, kada smo preživili onaj 1200…
I ne sumnjajte da će crobi opet na 5000 i više, kad tad, možda i brže neg mislimo. Ma burza je jedna obična ponzi shema,osim za hate i slično, samo treba izaći prije nego se uruši. I čuvat živce do tada. Pozz