Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@sappy
imam oko 15% dionica, ostalo je keš koji se dvoumi između kupnje EUR i čekanja pada crobexa na 1300-1500
ali ja zaista nemam ništa protiv da svi vi koji mislite da je ovo jeftino sada kupujete dionice, dapače ja bih bio sretan da u njih na ovim razinama uložite i zadnju kunu jer tek tada, kad mali više ne budu imali keša za branjenje crobexa na 1800-1900 , doći će do pravog pada jer veliki su se odavno povukli osim nešto sitno na HT, INA i ATPL.
ja zaista navijam za sve vas koji mislite da je ovo jeftino i želim vam da što više sada kupite. kupujte i samo kupujte jer dok ne potrošite taj vaš keš kojim sami branite crobex ovako visoko, neće doći do pravog pada. zato za vašu kupnju [thumbsup]
štoviše, svaki vaš kupovno poticajni post nagradit ću sa 100%, može li bolje od mene? [thumbsup]

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

Alo.., dimo…?????

…kad mali više ne budu imali keša za branjenje crobexa na 1800-1900 ,

Mali da mogu i imaju snage braniti išta….!!!???
Mali ne upravljaju ničime…, sagledavaju gubitke i broje siću od eventualne dobiti….
Crobexom + ili -10% upravlja netko drugi…. koji i zarađuje na ovakom stanju….

@sappy

imam oko 15% dionica, ostalo je keš koji se dvoumi između kupnje EUR i čekanja pada crobexa na 1300-1500
ali ja zaista nemam ništa protiv da svi vi koji mislite da je ovo jeftino sada kupujete dionice, dapače ja bih bio sretan da u njih na ovim razinama uložite i zadnju kunu jer tek tada, kad mali više ne budu imali keša za branjenje crobexa na 1800-1900 , doći će do pravog pada jer veliki su se odavno povukli osim nešto sitno na HT, INA i ATPL.
ja zaista navijam za sve vas koji mislite da je ovo jeftino i želim vam da što više sada kupite. kupujte i samo kupujte jer dok ne potrošite taj vaš keš kojim sami branite crobex ovako visoko, neće doći do pravog pada. zato za vašu kupnju [thumbsup]
štoviše, svaki vaš kupovno poticajni post nagradit ću sa 100%, može li bolje od mene? [thumbsup]

dimo ti si smijeh no vidjet cemo….baci oko malo ne kupuju samo mali ima tu i ekipe iz top 10 cekaj ti frende nemam nista protiv,samo ti cekaj vrijeme odmice pitam se na cijoj je strani,pitam se gdje ce se strani fondovi okrenuti kad im cijene budu vec blizu ATH,polako frende samo cekaj ima vas dosta koji cekaju evo ti 100% od mene….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Koliko vidim, slažu se nalozi na kupnji – polako ali sigurno…

Znači po tebi je realno da Crobi padne na te razine…, pa bio je…, nadam se da si tada kupovao…, no sada kad je ovako "visoko" opet treba pasti da bi ti i ostali lešinari opet mogli kupovati…

Dakle ti nisi uopće pesimist već zapravo druker (prikriveni katastrofični "optimist") koji živi na jadu i bijedi onih koji će ti iste te dionice prodati…, zar ne……, a što ako se tvoje prognoze obistine i zaista nastupi "katastrofa" i odoše i tvoje jeftino kupljene dionice malo većim lešinarima…

Zapravo da se ispravim ti si dimo "Pametni investitor" jer izgleda se u ovoj baruštini na drugi način i ne može zaraditi…..

Žalosno je to kolege, žalosno…., sve zajedno….

Ponekad se pitam…, s kime se ja to natjerujem…, kakvog to uopće ima utjecaja…, zašto i …..

@sappy

dimo ti si smijeh no vidjet cemo….baci oko malo ne kupuju samo mali ima tu i ekipe iz top 10 cekaj ti frende nemam nista protiv,samo ti cekaj vrijeme odmice pitam se na cijoj je strani,pitam se gdje ce se strani fondovi okrenuti kad im cijene budu vec blizu ATH,polako frende samo cekaj ima vas dosta koji cekaju evo ti 100% od mene….
[/quote]

Mislim da će brzo doći vrijeme kada će se velika "kada" početi prelijevati,treba samo još malo pričekati a kada se prelije neće to biti kapanje nego bujica koja će ponijeti mnogobrojne koji su u kešu.

bit će bolje................

50-50 dionice – keš, i čemu se živcirati gdje če, šta če.

Uhljebe na ulicu!!!!!

@sappy

Deca,nije niš dirigirano.Jer dirigenti su vam na godišnjem.Pa jednostavno je sredina ljetne sezone i 90% i malih i velikih ulagača nisu na burzi.Normalno je da cijena klizi prema dolje na malim prometima.Ne vjerujte u te priče kako je pad na malim prometima najgori.To su čiste gluposti.Pa kaj bi se ja trebala brinuti kaj Stipe i Pero prodaju dionica za svojih 100 000 kuna? Kaj god.Kad vam šibaju milijuni i milijuni prometa a cijena tone onda bježte i spašavajte se.To je znak da se veliki iskrcavaju.Sve drugo je niš.
Ali u svakom slučaju bilo bi normalno da ostanemo do kraja 8. mjeseca na ovim razinama.
Meni super .ja sam jučer kupila jednu dionicu po najnižoj cijeni i danas sam kupila jednu po najnižoj.
Na jednoj sam već sad u plusu a ona druga mi je pala 1% na 30-40 000 prometa.

Znači po tebi je realno da Crobi padne na te razine…, pa bio je…, nadam se da si tada kupovao…, no sada kad je ovako "visoko" opet treba pasti da bi ti i ostali lešinari opet mogli kupovati…

Dakle ti nisi uopće pesimist već zapravo druker (prikriveni katastrofični "optimist") koji živi na jadu i bijedi onih koji će ti iste te dionice prodati…, zar ne……, a što ako se tvoje prognoze obistine i zaista nastupi "katastrofa" i odoše i tvoje jeftino kupljene dionice malo većim lešinarima…

Zapravo da se ispravim ti si dimo "Pametni investitor" jer izgleda se u ovoj baruštini na drugi način i ne može zaraditi…..

Žalosno je to kolege, žalosno…., sve zajedno….

Ponekad se pitam…, s kime se ja to natjerujem…, kakvog to uopće ima utjecaja…, zašto i …..
[/quote]

ma nije kupio ništa to je jasno…………..tad je mislio da će crobex na 100

tipična žalost za propuštenom prigodom, ko nogometaši
sad si misle………joj tako nam je malo falilo

sve su to "zlatni dečki" iscenirali

Brankice evo ti 100-tka, jako si realistično duhovita, tjeraš svoj stil…, a i podsjećaš me na moju baku…

Dećki nemojte se mućiti oko tog dimo

Taman kada pomislite da je otišo eto njega pod drugikm nickom nazad..
Imaju takvi po nekoliko nickova pa ponekad pomisliš da je hrpa drukera a to
jedan stoji iza 5 nickova …
Svaki dan se stvori novi lik na forumu koji glumi preplašenu ovćicu trebalo bi napraviti popis
koliko ih ima nebi stalo na A4…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Dećki nemojte se mućiti oko tog dimo

Taman kada pomislite da je otišo eto njega pod drugikm nickom nazad..
Imaju takvi po nekoliko nickova pa ponekad pomisliš da je hrpa drukera a to
jedan stoji iza 5 nickova …
Svaki dan se stvori novi lik na forumu koji glumi preplašenu ovćicu trebalo bi napraviti popis
koliko ih ima nebi stalo na A4…

Kakvo plašenje za onoga koji je preživio pad s 5300 na 1200, priče o recesiji koja će trajati 10 godina, trećem svjetskom ratu. Sad je situacija malo drugačija, osim toga, što mogu manipulatori napravit na crobexu, pokušat ga rušit na 1000 bodova? To je q., a ne pad, osim toga ne može vječno padat kiša. Hebe mi se, ja ću kad tad iz ove bare izać van s dobitkom,a ovo što se sada događa je smješno.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close