Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

obrana na 1900 nije izdržala

Jaka obrana isto ko i napad… [lol]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Europa raste ko luda mi padamo ko kruške
smeće je predobar naziv za ZSE..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ameri otvorili u plusu, trenutno ga još malo pojaćavaju,europa zelena skroz ALI KAKVE TO VEZE IMA S NAMA, MI SMO NA ZSE…….

ma ovo je totalno smeće od burze

zašto ne odeš trgovat na europske ili američke burze?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Zaboravih napomenuti da je ZSE jedina pala u cijeloj regiji..
Izgleda da u njih ima više para
samo da mi je znati otkuda …

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Zaboravih napomenuti da je ZSE jedina pala u cijeloj regiji..
Izgleda da u njih ima više para
samo da mi je znati otkuda …

pa od naših fondova! nisi čitao gdje je HPB spiskala “pametnim” ulaganjem 400 milja kuna?!

DPAVLETIC=DKONCAR=DSORC=MAJA4684=SCRAPMAN=....

Srbi u dva dana +5%

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Jezus maria i svi sveti.
Ako se ovako nastavi kroz 5 radnih dana odo ja u cash jer ovo nema smisla.

Na nas nema utjecaja a mirovnici očito ne misle kupovati.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ja sam već počeo prodavati ono što sam kupio u petak. Ako sam i fulao ne zanima me.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

dio vas koji plačete siguran sam je prodao nešto jučer ili danas a cvilite kako pada.
Pa nisu valjda mirovinski ili neki drugi fondovi prodavali po par tisuća kuna dionice?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

dio vas koji plačete siguran sam je prodao nešto jučer ili danas a cvilite kako pada.
Pa nisu valjda mirovinski ili neki drugi fondovi prodavali po par tisuća kuna dionice?

a zakaj neko ko ima brdo dionica nebi prodal za par ‘iljada kuna.
Taman tek tolko, malo ljudima za napolitanke možda de kakvu mrzlu pivicu za ove vruće dosadne dane.
Zakaj ne?!
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Pa ništa ja ne kažem, ali neka onda ne cvile.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close