Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda da je jesen na burzu već stigla, umjesto da se pristojno odradi zaostatak jučerašnjeg pada, počinje se kokošariti po asku, eh, bila su to nekad dobra vremena,

kolega zar nismo pali prekjuce za razliku od drugih………
@fiuman 100
sve je moguce,no dali je to vase misljenje ili pak to sa sigurnoscu tvrdite…jer nije dobro sa sigurnoscu tvrditi da vlada pada ako nemate nista konkretno sto bi to i potvrdilo….pozz
[/quote]
u pravu ste, ali ipak tradicija je tradicija

u skoro sat i po trgovanja promet prejadnih 3 milje kuna što uopće ne čudi nikoga tko prati očajno stanje HR gospodarstva i bauk nelikvidnosti koji hara zemljom. jedino čude naivci koji po ovim visokim cijenama kupuju dionice gospodarstva u raspadu umjesto da sačekaju da se cijene dionica prepolove [bye]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

u skoro sat i po trgovanja promet prejadnih 3 milje kuna što uopće ne čudi nikoga tko prati očajno stanje HR gospodarstva i bauk nelikvidnosti koji hara zemljom. jedino čude naivci koji po ovim visokim cijenama kupuju dionice gospodarstva u raspadu umjesto da sačekaju da se cijene dionica prepolove [bye]

mogu se prepoloviti jedino sa TNT

izgleda da su svi spojili praznik sa vikendom……..

Europa opet u lijepom zelenom

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Europa opet u lijepom zelenom

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

a šta je sa našom poštenom ZSE

Kakvi su mulci ovi naši novinari….

Piše naslov:
Končar kupuje sva brodogradilišta

Ja pomislio pa nije valjda da će se Končarevci u to upustiti, kliknem na članak a kad tamo, to je neki "poduzetnik" imenom Danko Končar [lol]

Vaš link

Kakvi su mulci ovi naši novinari….

Piše naslov:
Končar kupuje sva brodogradilišta

Ja pomislio pa nije valjda da će se Končarevci u to upustiti, kliknem na članak a kad tamo, to je neki "poduzetnik" imenom Danko Končar [lol]

Vaš link

nije, nego šaljivčine… [wink]

evo sad uistinu možemo reči da zbog nesposobnih ljudi u našj vladi danas sve hrvatske dionice neće ni da se pomaknu. Ovo isključivo krivim našu vrlu vladu koja svojim potezima pokazuje svim investitorima da u biti nezna kaj radi i koji su joj prioriteti.

dok smo mi debelo bili u banani, dioničk otržište oni su govori da je sve super, pa zar uistinu samo u vladi sjede najobičniji činovnici kad ništ pod milim bogom ne vide kaj se događa

nema veze sa dionicama aili nek se zna: ZNA SE da je zatvoren HITROREZ, veliki projekt mornara ive…..no nakon sto je zatvoren sabor mu je odobrio još 2,5 mil. kuna budžetskih sredstava….pa di to ima……pa ZNA SE gdje……

obrana na 1900 nije izdržala

ma ovo je totalno smeće od burze

New Report

Close