Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ponovno najcrveniji kako u okruženju tako i u EU [thumbsup]

Naravno, kad je Erste snizio ciljanu cijenu HT na 260 kuna (sa 300). To je po načelu, naručiš analizu po mjeri da bi jeftino kupovao, grozno. Čak predviđaju pad dobiti od 26% za HT u 2010, moš mislit, a sa druge strane preporuka akumulirati.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=793892b1-a596-440e-b88a-fae5a5af00dd&open=sec
[lol] [lol] [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ponovno najcrveniji kako u okruženju tako i u EU [thumbsup]

Klasika. Hladimo se jer je EU u laganom minusu.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Crobi se na -65% od ATH nateže i kilavi ko da rađa novi CROBEX10.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=793892b1-a596-440e-b88a-fae5a5af00dd&open=sec
[lol] [lol] [lol]

ovi nasi analiticari da odu kod babe gatare manje bi se sramotili sa svojim predvidjanjima 😉

vani voze rally, probili prijasnji vrh, a mi 25% ispod.. lopine su se preracunale, mislili da ce okomito dole pa su nabrzaka rasprodali na 2300.. a sada nikako da pukne prema dole vise pa da opet kupe.. smijurija od burze

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ovak ćemo valjda trkeljat sve dok se prodavači ne opuste

a to će valjda bit kad se prestane kod nas trkeljat o krizi

to ja valjda kad se zbroji sve u 3/4 godine 2009…i kad se vidi trend od sveg učinjenog

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

Evo kako smo došli do ove situacije.
Umro sam od smijeha

http://www.posao.hr/vijesti/video-kako-smo-dosli-u-probleme-s-financijama/982/

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Evo kako smo došli do ove situacije.
Umro sam od smijeha

http://www.posao.hr/vijesti/video-kako-smo-dosli-u-probleme-s-financijama/982/

kidam se od smijeha….svaka cast za link ako nista bar smo se nasmijali… [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

vani voze rally, probili prijasnji vrh, a mi 25% ispod.. lopine su se preracunale, mislili da ce okomito dole pa su nabrzaka rasprodali na 2300.. a sada nikako da pukne prema dole vise pa da opet kupe.. smijurija od burze

teško je više shvatiti ovu našu burzu
ali još teže ono kaj se piše na forumu—

ako su rasprodali na 2300 jer su mislili da će okomito dolje…kao što si napisao
zašto sada molim te reci mi …se tim istim"" lopinama"" ne isplati kupit opet na 1900
a mogli su i na 1800 …ako je trend uzlazni i ponovo idemo do 2300 ili više
zašto bi oni propustili taj val samo zato što to nije išlo niže?

To može značit samo da nema previše nade u oporavak ili probijanje kote 2000

zašto sada molim te reci mi …se tim istim"" lopinama"" ne isplati kupit opet na 1900

[/quote]
pa zar se ne vidi koja je psihoza stvorena u svezi 9 mjeseca ,ljudi su se lagano umaknuli i čekaju rasplet ,ako bude tarapane biti će i niskih cijena ako ne onda će i ove razine biti točke ulazka ,jednostavnim rječnikom faza izčekivanja razvoja situacije,pri tome ne mislim na sindikalne prosvjede ili političke igre nego isključivo makroekonomska kretanja ,područje nelikvidnosti,a i stanje financija u državi (koja se oslanja na turističku sezonu)

[/quote]
kolega koliko bi se moglo pokupiti agrsivnijom kupnjom na ovim razinama, jeste vidjeli kako ask stoji tj koliko ima za pobrati na ovim razinama…..??

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

New Report

Close