Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mini korekcija????????????

pazi samo da ne bude maxi jer ostat će gaće na štapu [lol]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

pazi samo da ne bude maxi jer ostat će gaće na štapu [lol]
[/quote]
Moguce je da ce crobex do 1880 ako bude vani korekcija,tu bi se trebo odbit i napast 2000.

ispucala se municija i došli smo do gornjeg limita, bikići su ušli na 1800 i sada se za dalje čeka bkonja sa par100 milja ili ovčice, kako bi potegnuli preko 2000….ali, ježi ga, bikonja je na godišnjem, a ovčice su ošišane u 06mj a vuna još nije narasla.
Evo, već ih pomalo svrbe prsti, pogotovo kada pogledaju kupnju koja je šuplja i preko 10% u prvih 10 ponuda…
[cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Danas pratimo Svijet, sutra oni zeleni (mi ne radimo) i u četvrtak može opet crveno.

who dares, wins

Danas pratimo Svijet, sutra oni zeleni (mi ne radimo) i u četvrtak može opet crveno.

Ako si tako siguran———Kupuj danas kod njih——-sutra im prodaj—–prekosutra kupuj kod nas [cool]

Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Dok vi promatrate kako je lijepo na burzama u svijetu, ja se ponovno vracam na temu
prodaje nase burze, cime bi se potaknula likvidnost, jer je vise nego ocito da vodeci invetsitori na
burzi nemaju nove klijente – koji bi donijeli novac i tako potaknuli k-p dionica.
Odluka o investiranju u burzu , cini se da se dogadja stihijski, i da je to necija dobra volja..
ili pak splet sretnih okolnosti za nas……
Gluposti !

Dok se burza ne proda, nema novih investitora, nema poticaja, tj. novog optimisticnog
sentimenta….. s novim vlasnicima , krece jednostavno nova politika burzovne sigurnosti…
pa i dio potrebne financijske injekcije…. a to je najbolnija tocka trenutno danas na nasoj burzi…

TKO BI I ZASTO UOPCE ULAGAO U BURZU ?

Tko?…. onaj tko ima planiranu korist od njenih prihoda…a to su brokerke kuce, fondovi,
mali investitori… i sama burza.Ako njene vlasnike muce gubici….a znam da su veliki….neka
se prodaja pozuri… a ne da se raznim smicalicama pokusava dobiti na vremenu, a samim time
i na VISIM CIJENAMA DIONICA burza i portelja njenih najvecih vlasnika , poslije malih
dionicara…..

SLUTIM PROBLEME…. i to me ljuti. A nasa burza ceka bolje dane.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ako si tako siguran———Kupuj danas kod njih——-sutra im prodaj—–prekosutra kupuj kod nas [cool]
[/quote]
Na žalost za sad samo na domaćem tržištu gubim Bogu dane.

who dares, wins

ispucala se municija i došli smo do gornjeg limita, bikići su ušli na 1800 i sada se za dalje čeka bkonja sa par100 milja ili ovčice, kako bi potegnuli preko 2000….ali, ježi ga, bikonja je na godišnjem, a ovčice su ošišane u 06mj a vuna još nije narasla.
Evo, već ih pomalo svrbe prsti, pogotovo kada pogledaju kupnju koja je šuplja i preko 10% u prvih 10 ponuda…
[cool]
[/quote]
samo treba uzeti u obzir kad se vrate sa godišnjeg da će najprije po starom običaju spustiti tržište u nizine pa tek onda prema ciljevima koji im odgovaraju,mogli bi lako i na iznose od 03.2009.

Vlada odustaje od kresanja milijardi kuna za gradnju autocesta?

Novi list također piše da bi se tako već iduće godine mogla nastaviti žurba u gradnji novih kilometara autocesta, čime bi IGH, Skladgradnja, Konstruktor, Hidroelektra, Vijadukt, Dalekovod i ostali izbjegli rezanje remena zbog krize i nastavili vlastito bogaćenje i zadržavanje stečenih pozicija.

http://www.poslovni.hr/123366.aspx

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Vlada odustaje od kresanja milijardi kuna za gradnju autocesta?

Novi list također piše da bi se tako već iduće godine mogla nastaviti žurba u gradnji novih kilometara autocesta, čime bi IGH, Skladgradnja, Konstruktor, Hidroelektra, Vijadukt, Dalekovod i ostali izbjegli rezanje remena zbog krize i nastavili vlastito bogaćenje i zadržavanje stečenih pozicija.

http://www.poslovni.hr/123366.aspx

Ti projekti će se svakako nastaviti jer su ugovoreni, međutim osnovni preduvijet za to je da sadašnja vlada preživi do predsjedničkih izbora što je, imajući u vidu saznanja za akcije koje se pripremaju na jesen, malo vjerojatno.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ponovno najcrveniji kako u okruženju tako i u EU [thumbsup]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close