OHOHOOOOOOOO
odličan post kolega!!!!
ajme koliko jedinica dobijamo, SVI su u kešu HAHAHAAHAHAH
[/quote]
Ma neka su, barem će ponovnom kupnjom dignuti još više cijene građevinarima. Ljudi malli građevinari imaju problema, ali veliki zasigurno ne, jer su velikim dijelom orijentirani na vanjsko tržište. To i pokazuju njihova izviješća. Posluju iznad svih mogućih očekivanja.
Puno je više očajnika u cashu hehehe
Hehe, zahebo si se, bez keša tvoje dionice mogu samo u minus
Samo da ti kažem da sam toliko očajan da sam jutros 3 ATPL sasuo u tank tako da ću si popodne dodatno opteretiti odijelo i idem se utopiti negdije oko Zlarina [lol]
Heinrich Schnaller: Bečka burza zainteresirana za Zagrebačku i Beogradsku burzu
Autor/izvor: SEEbiz
BEČ – Predsjednik Uprave Bečke burze Heinrich Schnaller za Reuters je izjavio kako je Bečka burza i dalje zainteresirana za preuzimanje Zagrebačke i Beogradske burze.
Hehe, zahebo si se, bez keša tvoje dionice u mogu samo u minus
Samo da ti kažem da sam toliko očajan da sam jutros 3 ATPL sasuo u tank tako da ću si popodne dodatno opteretiti odijelo i idem se utopiti na negdije oko Zlarina [lol]
[/quote]
Težak život hrvatskih investitora – bome cu i ja sutra se oko Brača utapat haha.
Hehe, zahebo si se, bez keša tvoje dionice u mogu samo u minus
Samo da ti kažem da sam toliko očajan da sam jutros 3 ATPL sasuo u tank tako da ću si popodne dodatno opteretiti odijelo i idem se utopiti na negdije oko Zlarina [lol]
[/quote]
Težak život hrvatskih investitora – bome cu i ja sutra se oko Brača utapat haha.
[/quote]
Jel to tegljac vozis ili?? :))
Jel to tegljac vozis ili?? :))
ne, bager sa 2 X BMW po 250Ks [lol]
GDP -1,0 Better than expected heheh
ali sadrzaj im se bas nije svidio nazalost