Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

OHOHOOOOOOOO

Vaš link

Bravo Dalekovod!!!!!!

odličan post kolega!!!!

ajme koliko jedinica dobijamo, SVI su u kešu HAHAHAAHAHAH
[/quote]

Ma neka su, barem će ponovnom kupnjom dignuti još više cijene građevinarima. Ljudi malli građevinari imaju problema, ali veliki zasigurno ne, jer su velikim dijelom orijentirani na vanjsko tržište. To i pokazuju njihova izviješća. Posluju iznad svih mogućih očekivanja.

Napetost u zraku se može rezati nožem. Svi čekaju u stand-by modu 14:30 i objavu američkog GDP-a.

A onda, il’ potop il’ euforija.

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Puno je više očajnika u cashu hehehe

Hehe, zahebo si se, bez keša tvoje dionice mogu samo u minus
Samo da ti kažem da sam toliko očajan da sam jutros 3 ATPL sasuo u tank tako da ću si popodne dodatno opteretiti odijelo i idem se utopiti negdije oko Zlarina [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Heinrich Schnaller: Bečka burza zainteresirana za Zagrebačku i Beogradsku burzu
Autor/izvor: SEEbiz
BEČ – Predsjednik Uprave Bečke burze Heinrich Schnaller za Reuters je izjavio kako je Bečka burza i dalje zainteresirana za preuzimanje Zagrebačke i Beogradske burze.

who dares, wins

Hehe, zahebo si se, bez keša tvoje dionice u mogu samo u minus
Samo da ti kažem da sam toliko očajan da sam jutros 3 ATPL sasuo u tank tako da ću si popodne dodatno opteretiti odijelo i idem se utopiti na negdije oko Zlarina [lol]
[/quote]

Težak život hrvatskih investitora – bome cu i ja sutra se oko Brača utapat haha.

Hehe, zahebo si se, bez keša tvoje dionice u mogu samo u minus
Samo da ti kažem da sam toliko očajan da sam jutros 3 ATPL sasuo u tank tako da ću si popodne dodatno opteretiti odijelo i idem se utopiti na negdije oko Zlarina [lol]
[/quote]

Težak život hrvatskih investitora – bome cu i ja sutra se oko Brača utapat haha.

[/quote]
Jel to tegljac vozis ili?? :))

No pain no Game

I Viro ok izvješče, pa šta je ovo, e sad – još US BDP ….

Jok , idem Avionom Zag-Brač heheh, a pacat ću se u moru hehe

GDP -1,0 Better than expected heheh

ne, bager sa 2 X BMW po 250Ks [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

GDP -1,0 Better than expected heheh

ali sadrzaj im se bas nije svidio nazalost

No pain no Game

New Report

Close