Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro izvješče KRAŠ-a, Solidno ADRIS-a

!

Likvidnost je nula, oprez ekipa, ne zalijećite se po asku tamo gdje nemate potpore na bidu. u ovakvim danima se napravi minus u 5 minuta.

Na žalost moram se složiti. Veliki i dalje stoje po strani, pa ovo sada mi mali iz očaja stvaramo umjetan rast jer ne možemo više gledati kao vani burze rastu već 15 dana. Svi znamo da najgore dolazi i što prije dođe bit će bolje svima. Prvo i osnovno je da ova vlada mora otići jer je izbornu pobjedu HDZ-u donio Sanader, a on je otišao. Kosorica je njegov loš klon i nema legitimitet raditi ovo što radi, a po anketama javnosti potpora joj je ispod 10% što znači da je ni većina u HDZ-u ne podržava. Dok ona ne ode nema rasta burze niti ulaska tranog kapitala. Još ako uvedu porez na kapitalnu dobit, bit će to zadnji čavao u lijes ovoj nesretnoj ZSE

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ap ap [thumbsup] [thumbsup]

he he he

Kakve gluposti , baš naprotiv, ima zanimljivih stvari, ja bi reko.
Sve ovisi o tome da li vlada ima nekakav tim i kakve mjere sprema za jesen.
Iako vjerojatno odgovorni neće biti kažnjeni, izgleda da se stopiraju plačke u HEP, HAC, HŽ.

Zaboravlja se koliko je crobex nisko, i što je sve uključeno u ove cijene.

!

Likvidnost je nula, oprez ekipa, ne zalijećite se po asku tamo gdje nemate potpore na bidu. u ovakvim danima se napravi minus u 5 minuta.

Na žalost moram se složiti. Veliki i dalje stoje po strani, pa ovo sada mi mali iz očaja stvaramo umjetan rast jer ne možemo više gledati kao vani burze rastu već 15 dana. Svi znamo da najgore dolazi i što prije dođe bit će bolje svima. Prvo i osnovno je da ova vlada mora otići jer je izbornu pobjedu HDZ-u donio Sanader, a on je otišao. Kosorica je njegov loš klon i nema legitimitet raditi ovo što radi, a po anketama javnosti potpora joj je ispod 10% što znači da je ni većina u HDZ-u ne podržava. Dok ona ne ode nema rasta burze niti ulaska tranog kapitala. Još ako uvedu porez na kapitalnu dobit, bit će to zadnji čavao u lijes ovoj nesretnoj ZSE
[/quote]

sorry stari al nema ti spasa, predlažem da se prestaneš bavit dionicama…predlažem da pođeš u udarnika na tim tvojim očekivanim demonstracijama, ili se uvatiš "kičmatransporta"

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

ap ap [thumbsup] [thumbsup]

he he he

Kolega zmrklic jako dobar post, evo 100-tka od mene [thumbsup]

Dobro izvješče KRAŠ-a, Solidno ADRIS-a

Pricekaj JUKU—–IGH-R-A pa ces vidit DERACINU hahahahaha [cool]

Ajme kolko ljudi je u kešu, ajme kolko jedinica dobijam [thumbsup]

Inaće juče mi ušlo 10 parova kupa uefa, prvi listic nakon dugo vremena, odma heben dobitak – necu cak ni trosit KODT dividendu na moru, juce me niste slusali ko ni frend sto sam mu reko da ne igra na aberdeen [lol] [lol]

!

[/quote]

sorry stari al nema ti spasa, predlažem da se prestaneš bavit dionicama…predlažem da pođeš u udarnika na tim tvojim očekivanim demonstracijama, ili se uvatiš "kičmatransporta"
[/quote]

Kičmatransport rezerviran je za takve kao ti [thumbsup]
Samo ti brani ovu vladu koja pljačka svoje građane i štiti tajkune, vi ste ovu državu i doveli na prosjački štap

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Trenutni sentiment na Zagrebačkoj burzi:

!

[/quote]
[lol] [lol] da sdp čačić il pusić treba doć [lol] [lol] po kojim anketama? index? facebook? i na izborima su ankete pokazivale da sdp vodi pa gle čuda. vratit će se sandi još čvršći, ljepši i jači pa ide renesansa na burzijaneru

New Report

Close