Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo +1% Crobex ispucala se prodaja [thumbsup]

griješiš, crobex je napumpan zadnjih sat vremena na preko +1% s 2 milijuna kuna prometa, ništa drugo
[/quote]

s par milja kuna si gazda na grobexu.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

griješiš, crobex je napumpan zadnjih sat vremena na preko +1% s 2 milijuna kuna prometa, ništa drugo
[/quote]

Dakle a 200 milijuna idemo +100%!

Nije tocno. Decki su cekali momente…..Odluku o porezu na dividende..izvjesca..regiju..
i ne znam kaj jos……sve je o.k.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Mozda je burza prodana…………?!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

[/quote]
frende to sto je "napumpan" kako vi kazete s par milja kolega znaci samo da hebes svicarski sir koliko je prodaja suplja….previse vas je u CASH R-A

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

mislim da čujem V12… u leru…

eto, reko sam da ćemo se pokrenut kad rasprodate sve. žrtvujte se malo za opće dobro, nije sve u novcima. [thumbsup]

I'LL BE BACK

mislim da čujem V12… u leru…

eto, reko sam da ćemo se pokrenut kad rasprodate sve. žrtvujte se malo za opće dobro, nije sve u novcima. [thumbsup]

V 12 mi je zujalica, V6 ima puno bolji sound……

Scio me nihil scire

Zagrebačka burza sedmog rujna uvodi indeks Crobex10, u čijem će sastavu biti deset dionica iz običnog Crobexa koje imaju najveću free-float tržišnu kapitalizaciju i promet.

U priopćenju Burze stoji da u cilju unapređenja procesa informiranja investicijske javnosti, kao i želje za poboljšanjem transparentnosti i uporedivost podataka počinje izrada nove kategorije indeksa, kako bi se uveli napredniji alati za analiziranje i uspoređivanje podataka s tržišta.

Crobex10 biti će mnogo uži indeks od standardnog Crobex indeksa, a kreiran je kao podloga za izradu investicijskih proizvoda, kao što su indeksni fondovi i strukturirani proizvodi. Sastav novog indeksa revidirat će se polugodišnje, tjedan dana nakon revizije Crobexa, a biti će vagan na osnovu free-float tržišne kapitalizacije.

Pritom će se težina pojedine dionice ograničiti na 20%, kako bi se izbjegla dominacija dionica s velikom kapitalizacijom, stoji u priopćenju Zagrebačke burze.

who dares, wins

gadan bull trap zadnjih pola sata trgovanja, nadam se da mali ulagači nisu nasjeli i kupovali [embarass]

Ma jok,nismo nasjeli,nismo kupovali bez brige.Kupuje se kad pada a ne kad raste.A nekako je i otežano kupovati kad si ful u dionicama [tongue]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Zagrebačka burza sedmog rujna uvodi indeks Crobex10, u čijem će sastavu biti deset dionica iz običnog Crobexa koje imaju najveću free-float tržišnu kapitalizaciju i promet.

U priopćenju Burze stoji da u cilju unapređenja procesa informiranja investicijske javnosti, kao i želje za poboljšanjem transparentnosti i uporedivost podataka počinje izrada nove kategorije indeksa, kako bi se uveli napredniji alati za analiziranje i uspoređivanje podataka s tržišta.

Crobex10 biti će mnogo uži indeks od standardnog Crobex indeksa, a kreiran je kao podloga za izradu investicijskih proizvoda, kao što su indeksni fondovi i strukturirani proizvodi. Sastav novog indeksa revidirat će se polugodišnje, tjedan dana nakon revizije Crobexa, a biti će vagan na osnovu free-float tržišne kapitalizacije.

Pritom će se težina pojedine dionice ograničiti na 20%, kako bi se izbjegla dominacija dionica s velikom kapitalizacijom, stoji u priopćenju Zagrebačke burze.

eto tko rasporedi ulaganje na 20 % svake od tih dionica , polugodišnje napravi modifikaciju prema reviziji Crobexa 10 i dugoročno je (valjda) miran

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

eto tko rasporedi ulaganje na 20 % svake od tih dionica , polugodišnje napravi modifikaciju prema reviziji Crobexa 10 i dugoročno je (valjda) miran
[/quote]

vjerojatno je miran , samo neznam kako rasporediti po 20% na svaku od njih ???

hehehe..po progresivnoj stopi [lol]
evo 100-ka [thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close