ne mogu vjerovati da nakon svih pravilnika, novih uredbi i ostalih gluposti nije uvedeno da komapnije moraju prijaviti točan datum objave izvješća. ovo je nevjerovatno da moraš stalno gledati zse.hr
koji mulj od burze
Još će INGRA izbaciti najbolji rezultat.
Nisu izbacili ni konsolidirano izvješće za 1q
Ode Europa, ode Amerika…svi rastu kao da su na steroidima…a gdje smo mi?
Prase, krmača…Crobex
[sealed]
Prase, krmača…Crobex
[sealed]
Pa nisu svi nezadovoljni današnjim trgovanjem
[cool]
Koliko sam skužio mirovince dosta love su ububali u strane OIF-ove, kad tamo pokupe dobit, vjerojatno će se povući i onda početi kupovati na ZSE. Mislim da je trenutno idealna kombinacija ulaganje vani, a kad DOW dođe do 10 000, prodaja i prebacivanje na ZSE koji se vjerojatno neće mrdnut na gore, a može još dolje.
Koliko sam skužio mirovince dosta love su ububali u strane OIF-ove, kad tamo pokupe dobit, vjerojatno će se povući i onda početi kupovati na ZSE. Mislim da je trenutno idealna kombinacija ulaganje vani, a kad DOW dođe do 10 000, prodaja i prebacivanje na ZSE koji se vjerojatno neće mrdnut na gore, a može još dolje.
ako jaca ne razbije tanjur s natpisom mirovinci tak nekak bi moglo biti…
E…pa gospodo, kolege, drugari…, ak danas ne završimo u plusu (bilo kakvom – može i 0,03%), onda u 3 PM sve…, podvezujem se jer želim pomoći napaćenoj državi u provedbi antirecesijskih mjera… (ušteda na porodiljnim naknadama…, besplatnim udžbenicima…, poreznim povlasticama… i da ne nabrajam sve što su nam "omogućili") ha bogati i to je za pohvalu !!!
Ako se oni mogu odreći pića, kave i svekolikih tiskovina, mogu se i ja dodatnog podmlatka jer ne želim da mi sin/kčerka bude socijalni problem u lijepoj nam našoj….
Prase, krmača…Crobex
[sealed]
[cool]
[/quote]
Isto sam to pomislio prekjučer, jučer i jutros.
A izgleda da će isto to pomisliti neki sutra, pa u ponedjeljak, pa u utorak…i svi se na kraju razočaraju…
Treba biti realan pa baciti oko na razvoj situacije na stranim indeksima i kod nas unazad mjesec dana. Ne vidim ikakvog razloga za optimizam i u narednih mjesec dana…možda griješim ali tako mi se čini…
Na koji način se određuje Kupovna cijena ( kod dionica s posebnim režimom trgovanja ) odnosno najbolje bi bilo link gdje to piše (crno na bijelo ;)) Hvala!
Evo kupnje na INGRI kao nikada do sada izgleda da oni misle da ja imam insajd info, nemam.
[/quote]
ne umisljaj si [yawn]
upravo to….ali ne samo mirovinci…nego i svi ostali…
[cool]
[/quote]
Isto sam to pomislio prekjučer, jučer i jutros.
A izgleda da će isto to pomisliti neki sutra, pa u ponedjeljak, pa u utorak…i svi se na kraju razočaraju…
Treba biti realan pa baciti oko na razvoj situacije na stranim indeksima i kod nas unazad mjesec dana. Ne vidim ikakvog razloga za optimizam i u narednih mjesec dana…možda griješim ali tako mi se čini…
[/quote]
Čemu zurba …. znakovi oporavka se vide već i u evropi, kad dođe vrijeme za emerging markete, ukoliko se dogodi da se npr. rumunji, bugari , mađari trže na 1,2 BV, a naše dionice na 0,8 BV, jednostavno će neki veliki strani fond pokupovat.
Kao što su neselektivno prodavali sve emerging-market dionice kad je sranje počelo bez obzira na specifičnosti pojedinih ….
Još će vama građevinari biti zlatni kad
vidite loša izvješća na drugim dionicama a bome ih ima
Ingra bi isto mogla iznenadit makar po mome kod nje ni loše izvješće nebi bitno
promjenilo stvari jer cijena je ispod svakog smisla.
VDKT i INGRA najpodcjenjenije dionice VDKT je već dao
izvrsno izvješće ,nestrpljivo ćekamo INGRU