Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2009,7,30,,171232.jl

cetvri ce biti povecanje pdv-a jer nema ocekivanih prihoda ili ima jaca neki jocker u rukavu
mora cesce prat sude

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Čeka se korekcija vani, da još spusti malo ovaj sirotinjski Crobex, pa da lešinari opet navale

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

tek kad sve rasprodate ćemo krenuti rasti. dok god držite i inatite se, nema tu kruha. lako ćete kasnije lupit po asku kad krene, al onda bar znate da je krenulo.

I'LL BE BACK

Sto je situacija gora, slazem se sa kolegom, to pojedinci sve vise razmisljaju o PRODAJI BURZE, nekome tko ima novaca da u nju ulozi…kako sam vec rekla….a ne da smo na zacelju- ZACELJA
kad su u pitanju rezultati rasta.

Gdje smo stali sa prodajom ZAGREBACKE BURZE ? Bi mogli malo ponoviti NOVOSTI OKO TOGA..
Mislim , da cemo morati gazdama reci….. Decki, ako ne znate voziti mercedes…kupite bicikle…
Ako nemate novaca… nek Vas ne bude sram to priznati…. i najvaznije ..AKO ZELITE
DOBRO OVOJ DRZAVI KOJI TOLIKO VOLITE….. prodajte nas strancima cim prije…!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

A vidi se da nas vanjski utjecaji ne mogu pogurati gore. Jaca sa kriznim porezom je napravila najgluplji potez u povijesti svjetske ekonomije pa kako onda da rastemo kad posljedice toga nam tek dolaze.

Palicu……….trebamo mi napisati MEMORANDUM O PRODAJI…..pa sto cekas covjece ?????????????
Posalji taj memorandum svim burzama u EUROPI…… Pa tko da vise .. njegovi smo!
( ko da sam u firmi…na sve se moras derati, inace niko nist …

Vaš link

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1e00642f-a368-4854-a3e7-7807d4bef2da&open=sec

Dali je ovo još jedna prevara da bi se zaboravio GROBI i njegovih 5400 bodova

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=1e00642f-a368-4854-a3e7-7807d4bef2da&open=sec sto vise novih pravila to vise kapitala bjezi iz "velike praonice" čitaj crobex

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

tek kad sve rasprodate ćemo krenuti rasti. dok god držite i inatite se, nema tu kruha. lako ćete kasnije lupit po asku kad krene, al onda bar znate da je krenulo.

je…. prije kad bi prodao uvijek bi se inatio sebi samom …zato sada drzim to sto imam.

Scio me nihil scire

Još će INGRA izbaciti najbolji rezultat.

ONI KOJI U SVAKOM RASTU VIDE BULL I PRODAJU NA DNU A KUPUJU NA VRHU MORA DA VOZE ŠKODU..........

a ovi do sada objavljeni polugodišnji su loši???

Kako kome, ali svakako da su "bolji od očekivanja" – osim ako imate nerazumna očekivanja 😀

Evo kupnje na INGRI kao nikada do sada izgleda da oni misle da ja imam insajd info, nemam.

ONI KOJI U SVAKOM RASTU VIDE BULL I PRODAJU NA DNU A KUPUJU NA VRHU MORA DA VOZE ŠKODU..........

New Report

Close