Neznam puno o HDEL-u tak da me nemoj previse slusat [smiley2]
U svakom slucaju sretno[smiley2]
Nisam jedini samo svak se hvali sa dobicima i sl, mislim da treba pisati i ovakvim stvarima iako dugorocno mislim da ce biti koliko toliko pozitivno[smiley1]
Nisam jedini samo svak se hvali sa dobicima i sl, mislim da treba pisati i ovakvim stvarima iako dugorocno mislim da ce biti koliko toliko pozitivno[smiley1]
Bolje da si ga digao na Hdel nego na Vdkt.[smiley2]
Neznam puno o HDEL-u tak da me nemoj previse slusat [smiley2] U svakom slucaju sretno[smiley2]
Cemu onda i pisati o istom.
Pogledajmo cijenu HDEL-a danas i za mjesec dva.
zeko:
”
”
Bolje da si ga digao na Hdel nego na Vdkt.[smiley2]
Istina perolaki
Pričam danas sa frendom iz jednog našeg renomiranog Fonda, kaže da su obustavili kupnju dionica na našem tržištu. Jedino veli da piknu poneku koja im se čini koliko toliko povoljna.
A love na računu imaju ……………..
Pričam danas sa frendom iz jednog našeg renomiranog Fonda, kaže da su obustavili kupnju dionica na našem tržištu. Jedino veli da piknu poneku koja im se čini koliko toliko povoljna. A love na računu imaju ……………..
kaj imaju kolektivni? do kad?
nemre to trajati…trenutno je u igri kapitalizacija dobiti…cijene lagano klize ali na malim prometima…
Skakac:
”
Pričam danas sa frendom iz jednog našeg renomiranog Fonda, kaže da su obustavili kupnju dionica na našem tržištu. Jedino veli da piknu poneku koja im se čini koliko toliko povoljna. A love na računu imaju ……………..
”
kaj imaju kolektivni? do kad?
nemre to trajati…trenutno je u igri kapitalizacija dobiti…cijene lagano klize ali na malim prometima…
Rade regiju, nije da ne rade