Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vrlo su zanimljivo reagirele dionice HT i IGH u zadnjih 20-tak dana .
Svi investitori bi iz tih primjer mogli dosta naučiti.

pa ja sam iz tih primjera naučio, a tome se veselim, kako je ekipa ostala bez jeftinih dionica. a što si ti naučio?
[/quote]
nije li HT imao najvecu cijenu u zadnjih 10 mjeseci ukalkuliramo li dividendu?
kad namecu nove poreze i nije nekako jeftina za kupnju uz sva sranja?
IGH ni jaca na naputakive nije obranila od prekida investiranja u peljeski mostic pa mi je izglednije da ce na 2k nego na 4k…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

QUNE-R-A

Ovo je cijena likvidnosti.

decki kupili za 14.4 mil kuna udjela u nekretninskom fondu.
Fond ima veliku vecinu svoje imovine u obveznicama i nesto sitno u nekretninama.
Ajmo reci da je cijena fonda oko 95-100.

Prodano po 80
diskont 15-20% na likvidnost.

Dosta

TEAM D.D. 6,40% 144.400,00
Odgovara na dlaku. Još ako je ovaj TEAM oni građevinci onda je stvar jasna.

who dares, wins

Institucionalni promet:
6.403.707,30 kn

vjerojatno se opet izvlače pare za mirovine i plače [sad]

Institucionalni promet:
6.403.707,30 kn

vjerojatno se opet izvlače pare za mirovine i plače [sad]

kaj možeš sa 6 milja,pa to nije ni za wc papir u saboru.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

@ governor

Kolega generalno Ti si jedan od najstručnijih komentatora na forumu, ali neznam zašto si na kraju počeo sve osobno shvaćati,a emocije su neprijatelj burzovnog maga.
Nema razloga za nervozu, ja ulažem svoj novac i ne koristim polugu (margin) pa pisanje na forumu gledam kao priliku za druženje i iznošenje svojih mišljenja, a što se tiče Petrokemije koju u svom portfelju imam sam već 3 godine i koju sam osobno svojevremeno posjetio imam vrhunsko mišljenje i vjerujem da je jedna od najboljih dionica u RH, to će se vidjeti onda kada dođe vrijeme privatizacije i sl.
To tada treba čekati, jer onome tko zna čekati vrijeme otvara vrata.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

pa sta se ovdje dogadja? nisam pratio hr. burzu 2 tjedna, vani se vozio reli a mi u minusu?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Na jako malim prometima poskočili FNVC, KODT, HDBK, KRAS,.. a šta ću dalje nabrajati, izgleda da je ljeto doba pecanja. Jedino je IPKK poskočio na nekom većem prometu. Jel netko prati IPKK?

Kad caffe baru ne ide promet.. renoviraju namjestaj, malo stave nesto gratis …i evo ti gostiju..
kad ne ide trgovina, stave popuste…. dodvoravaju se kupcima, slazu nagradne igre….i bolje im je…

A STO RADE KAD NE IDE NA BURZI ????

Nista novo ne ulazu, njihov namjestaj nikoga ne zanima….tehnologija je stalno ista…
nema popusta…. nema kredita….. nema nagradnih igara……. ima tko kakavu ideju da im
pomognemo….?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kad caffe baru ne ide promet.. renoviraju namjestaj, malo stave nesto gratis …i evo ti gostiju..
kad ne ide trgovina, stave popuste…. dodvoravaju se kupcima, slazu nagradne igre….i bolje im je…

drži se prave dionice! :P, evo mojim dionicama danas ide odlično :rotfl:, čudne li slučajnosti, ali na dan kada je indeks gotovo 1 % u minusu, moje BAŠ SVE dionice s kojima se trgovalo (bez obzira koliko malih prometa :rotfl:) bile u plusu (bez obzira koliko malom, glavno da na ZSE piše zeleno), dakle ADRS-P-A, KODT-R-A, KOEI-R-A, PTKM-R-A, ZVCV-R-A sve zeleno (ostale: KODT-P-A, FRNK-R-A, BCIN-R-A, fino miruju, najbolje je kad se ne trguje pa ne treba gledati jel minus ili plus :rotfl:).

Dakle jedina vam pomoć držati prave dionice (naravno da je ovaj primjer za šalu, slučajno se dogodilo da sve suprotno indeksu u zeleno, kao što se i u obrnutom slučaju može nekad dogoditi i vjerojatni i jest nekad, ne sjećam se – dugoročnom investitoru je sve ovo za šalu, nije bitno kako ide na dnevnoj, mjesečnoj ili malo-godišnjoj skali – bitna je dugogodišnja skala! 😉 ).

drži se prave dionice! :P, evo mojim dionicama danas ide odlično :rotfl:, čudne li slučajnosti, ali na dan kada je indeks gotovo 1 % u minusu, moje BAŠ SVE dionice s kojima se trgovalo (bez obzira koliko malih prometa :rotfl:) bile u plusu (bez obzira koliko malom, glavno da na ZSE piše zeleno), dakle ADRS-P-A, KODT-R-A, KOEI-R-A, PTKM-R-A, ZVCV-R-A sve zeleno (ostale: KODT-P-A, FRNK-R-A, BCIN-R-A, fino miruju, najbolje je kad se ne trguje pa ne treba gledati jel minus ili plus :rotfl:).

Dakle jedina vam pomoć držati prave dionice (naravno da je ovaj primjer za šalu, slučajno se dogodilo da sve suprotno indeksu u zeleno, kao što se i u obrnutom slučaju može nekad dogoditi i vjerojatni i jest nekad, ne sjećam se – dugoročnom investitoru je sve ovo za šalu, nije bitno kako ide na dnevnoj, mjesečnoj ili malo-godišnjoj skali – bitna je dugogodišnja skala! 😉 ).
[/quote]
Respektabilan portfelj.Vi ste ozbiljan investitor.I ne volite rizik.Jedino BCIN ne poznajem,ali ću ga proučiti.
Čestitam na iskrenosti.

http://www.seebiz.eu/hr/analize/nafta-u-srijedu-potonula-5%2c77%25,52194.html

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,7,30,,171251.jl

New Report

Close