Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako mirovinci guraju HT nadam se da znaju što čine!

aha, kao kad su kupovali INGRu po 60.000 kn (današnjih 400 kn) [lol]
[/quote]
Ili recimo OPTE ili MGMA, nema šta znaju dečki odabrati, jedino je sigurno da HT ipak ne može toliko zaribati kao navedene, ne očekujem ju baš na 40 kuna gdje je OPTE.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

[/quote]

Samo kaj danas niti INGRu na 40kn ne guraju nikam [wink]
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=582&pg=1147&#post840628

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

INGR-O-11CA -12procenata/posto, ups pa to nije akcija tj. dionica, al tko te pita, glavno da se ruši

dobro da imamo market makera
treba držati cro bex na uzdi da se ne bi ritao

ipak tek najvece njesra dolazi, uzivajte ljetom, pijte, zderite jer tko zna hocete li imati plina
ja cu ove godine u ranije drvosječu nikad se ne zna što ako ukrajinci opet spizdje

Postanite Eu-robovi

INGR-O-11CA -12procenata/posto, ups pa to nije akcija tj. dionica, al tko te pita, glavno da se ruši

ipak tek najvece njesra dolazi, uzivajte ljetom, pijte, zderite jer tko zna hocete li imati plina
ja cu ove godine u ranije drvosječu nikad se ne zna što ako ukrajinci opet spizdje

Pusti drvo kraju. Ove godine će biti plina.
A znaš li zašto?
Zato što ga neće skuriti HEP kao prošle zime!

Pusti drvo kraju. Ove godine će biti plina.
A znaš li zašto?
Zato što ga neće skuriti HEP kao prošle zime!
[/quote]
HEP je nabavio struju tako skupu da ju budemo samo u muzeju gledali [lol]

who dares, wins

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/tomislav-petrov/imovina-dionickih-fondova-u-lipnju-pala-za-6%2c66%25,51442.html

bas su zanimljivi, vjerujem da mnogi ni za rezije nisu zadelali u zadnjih godinu dana…
nelikvidnije ce vjerujem i ispod cena od 9.3

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

[/quote]
Toga me i strah jer decki rade uvijek kontra. Nisam siguran da je ovih 230kn održiva cijena, a bahate se s nalozima. Naravno, opet s našim novcima.

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

ovu prćiju treba zatvorit…….

Opet mi padamo dok

cijeli svjet raste !!!

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

miiiiiiiiiiiiir

radi lupanje u dno
ako smo dosad strpeli moremo još godinu dve

ajd ajd
strpljen spajsen

Postanite Eu-robovi

[/quote]
Toga me i strah jer decki rade uvijek kontra. Nisam siguran da je ovih 230kn održiva cijena, a bahate se s nalozima. Naravno, opet s našim novcima.
[/quote]
Ma drže crobex u blagom crvenilu zbog svijeta, a ne žele podići ništa drugo, da je svijet u crvenom već bi HT bio 220 bez brige.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

S obzirom na današnji dan a i prethodnih nekoliko također, nemogu se oteti dojmu da naši vrli stručnjaci žele ponoviti film koji smo već gledali u proljeće/jesen 2008. kada su svi krenuli prema gore, a mi za njima nakon mjesec dana. Razlika je bila jedino u tome što je to kod njih trajalo puno duže. Zato i jesmo tu gdje smo, na cca duplo većem minusu od normalnog svijeta, ali očito niti to nije dovoljno. Valjda trebamo pasti na 10% od ATH, da se na taj način omogući svim našim lopinama legalna pljačka, pa kada drugi budu na 90% ATH, mi ćemo onda žestoko krenuti u juriš sa povijesnog minimuma.

New Report

Close